Loncayı izmirde toplama kararı aldık ve izmir deki otellerde rezervasyon ve fiyat bilisi almak için otel telefonları ve rezervasyon bilgileri gerekiyordu.
Tabiki İKV müptelası olarak elimin altındaki interneti kullanmak aklıma geldi ve gezindim çeşitli rehberler acentalar vs vs bir çok internet sitesi bir çok numara çıktı ama hepsi extra masrafa giriyor.
Kısacası o kadar numarayı arayıp konuşma limitimi bitirmek işime gelmedi bende otel telefonları içerikli bir internet sitesi aradım. Bulduğum otel telefonları isimli internet sitesinden izmir ve başka illerdeki otellerin telefonlarına ulaşabiliyor ve hertürlü bilgiyi alabiliyoruz. Eğer lonca toplanmak isterseniz otel telefonları bilgisi olan bir yere ihtiyaç duyabilirsiniz.
Tavsiyelerim otel de rezervasyon yapmadan önce gruplar halinde rezervasyon yapacağınızdan çeşitli sosyal imkanlar ve otelin toplantı odasınıda duruma dahil ediniz. Çoğu otel belli başlı hizmetlerini müşteri kazanmak için ücretsiz size verebilir sayı ve adete göre tabiki.
Ben öyle bir otel ayarladımki otelde isteseydik toplantılarımız dışında basın toplantısı bile verebilirdik loncamız bir araya geldiğinde çok mutlu olduk. Sürekli oyun için yazışma ve aksiyonlardan tanışık olduğumuz bireylerin gerçek kimlikleri ile bir araya gelmesi olağanüstü güzel bir buluşmaya tanıklık etti.
Umarım bizim gibi tüm loncalar buluşma ve toplantılar düzenliyordur. Tavsiyelerimi okumanızda fayda vardır.
Bizim loncayı topladığımız otelin bahçe resmi aşağıda