Beyler Fazla Söze Gerek Yok Hepinizi Çok Sevıorum İyi ve Kötü Anılarımız Heçti Hepinizle Ama Yolun Sonuna Geldik Bende Bırakıorum Hepinize Başarılar Diliyorum İyi Eglenceler
Lan emre noluyo bu milletin hali bare sen bırakmasaydın şimdi kim benim kafamı kas kas diye ütülicek kim ciddi konularda lonca toplantısı yapcak neyse emre sen kararını vermişsin banada saygı duymak düşer inşallah gerçek hayatta her çektiğin maden saf,her düşen item çift,her kestiğin yaratık boss,her düşen giysi *lı,her kestiğin adam kılıç rütbe olur .Saygılarımla....
Dazlakxburak
Korkusuzzxwizard
Delixnightbluee
famous16 yazdı:Beyler Fazla Söze Gerek Yok Hepinizi Çok Sevıorum İyi ve Kötü Anılarımız Heçti Hepinizle Ama Yolun Sonuna Geldik Bende Bırakıorum Hepinize Başarılar Diliyorum İyi Eglenceler
Kalın Saglıcakla
Sayglarımla Dazlakxfamouss-Bursaxyankes
Emre Kanka Bırakma Bence. . . Ama Senin Kararına Saygı Duyarız
IIxKıBRıSLıxIIby Mkacafer... So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Selametle famausum.Konun hiç dikkatımı çekmediğinden cevaplamak geç oldu.Oyunda pm attığında susturma almıştım cevap veremıyoRdum.İlkerde sende gittin ilker de takmış kafaya gıtmeyı sende.Size Reel hayatınızda başaRılar dilerim.Pirinç adamın öpücük yolluyor
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır.. Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır... Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...