öncelikle selamün aleyküm
Oyunculara hitaben
Öğrenciler, 2 TL ye okulda bol turşulu bir Hamburger alabilme imkanınız varken o 2 TL yi kenara atıp Loncaya girebilmek adına biriktirdiğiniz paranın hakkını neden savunmuyorsunuz?
İşçiler,Neden Saati 1 TL,2 TL vs. paraya çalıştığın halde,parayı zor bulduğunuz halde kızınıza,oğlunuza bir çikolata almak yerine 20 tl yi verdiğiniz oyundaki düştüğünüz durumu savunmuyorsunuz?
Sevgilisi olanlar,Neden o 20 tl ile sevgilinizle güzel bi filme girmek yerine oyuna yatırdığınız paranın peşinden koşmuyorsunuz?
Oyun bağımlıları, Neden o 20 tl ile gidip world of wartcraft oynamak yerine ikv'ye yatırdığın paranın peşinden koşmuyorsun?
yani şunu demek istiyorum neden gerçek hayatınızdan kısıp oyuna verdiğiniz paranın peşinden koşmuyorsunuz ki ?
SİLKENEL VE KENDİNE GELgggg
anlayana
- sananeLenxp
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
anlayana
xDxDxDxDxDxDxDXdXdXdXDXDXDXDXDXDXDXD
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
Re: anlayanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SİLKENEL o nasıl bir hareket kardeş öğret yapalım :lol:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- sananeLenxp
- Şarapçı'nın Sırdaşı

öĞRETILECEK BISEY DEĞİL BROViceroy yazdı:SİLKENEL o nasıl bir hareket kardeş öğret yapalım :lol:
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhabalar ;sananeLenxp yazdı:öncelikle selamün aleyküm
Oyunculara hitaben
Öğrenciler, 2 TL ye okulda bol turşulu bir Hamburger alabilme imkanınız varken o 2 TL yi kenara atıp Loncaya girebilmek adına biriktirdiğiniz paranın hakkını neden savunmuyorsunuz?
İşçiler,Neden Saati 1 TL,2 TL vs. paraya çalıştığın halde,parayı zor bulduğunuz halde kızınıza,oğlunuza bir çikolata almak yerine 20 tl yi verdiğiniz oyundaki düştüğünüz durumu savunmuyorsunuz?
Sevgilisi olanlar,Neden o 20 tl ile sevgilinizle güzel bi filme girmek yerine oyuna yatırdığınız paranın peşinden koşmuyorsunuz?
Oyun bağımlıları, Neden o 20 tl ile gidip world of wartcraft oynamak yerine ikv'ye yatırdığın paranın peşinden koşmuyorsun?
yani şunu demek istiyorum neden gerçek hayatınızdan kısıp oyuna verdiğiniz paranın peşinden koşmuyorsunuz ki ?
Oyuna paranın zorunlu verildiği yok isteyen verir isteyen vermez , verip pişman olan çoktur 'keşke' diyen çoktur ama unutmayalım ki 'keşke' şeytanın kelimesidir .
Lisede okurken Atöylemizin duvarında '' İki Düşün Bir Yap '' cümlesi vardı her girişte okurdum , demek istediğim eğer vermişsen İsteyerek vermişsin bunun için yapılacak birşey yok ve eğlencedir oyun.
Geçen Sene Staj'a giderdim Haftada 3 gün ve Aylık 180 Lira para alırdım hemen hemen yarısı oyuna giderdi ha yazık mı yazık ama o an verdiğin parada mutluluk bulmuşsan arkasına bakmayacaksın , Şimdi herkes diyecek enayisin :!: .
Uyuşturucu kullanmanın nasıl yaygınlaştığını bilir misin ? hep özenti , farklı zevkler eğlenceler aramaktan ve bunun gibi . Başkasında gördüğünü uygulayıp anlık bir tebessüm , mutluluk yasamak gibidir İstanbul Kıyamet Vaktine para vermek , pişman olmak .
Yaptığım işten mutluluk alıyorsam arkadasına bakmam bunu anlayabilen demek istediğimi anlamıştır .
İyi Forumlar
- sananeLenxp
- Şarapçı'nın Sırdaşı

UYUSTURUCU DEDIN BEN EXTAZYSINIDE 3 DEN ASSA KULLANMAM BIZ BILIRIZ ANYAYI KONYAYI AYIK OL YORUM ICIN EYW
BİZİM SEMTTE EXTAZY COK YAYGINLASTI O SOZUN DOGRU KARDESIM
OZENTI .. HEP
AMA BEN HIC KIMSEYE OZENMEDIM SORUNLARIM VAR ... ANLAYANA
ANNEM BABAM YOK . DAYIMLARLA YASIOM BU ZAMANA KADARDA KIMSE BILMIO SIMDI ACIKLIYORUM
OZENTI .. HEP
ANNEM BABAM YOK . DAYIMLARLA YASIOM BU ZAMANA KADARDA KIMSE BILMIO SIMDI ACIKLIYORUM
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Şok dalgaları içinde boğuştum durdum okuyana kadarsananeLenxp yazdı:UYUSTURUCU DEDIN BEN EXTAZYSINIDE 3 DEN ASSA KULLANMAM BIZ BILIRIZ ANYAYI KONYAYI AYIK OL YORUM ICIN EYW
OZENTI .. HEP

LEPRECHAUN
Re: anlayana
Sanal alemdeki saldırganlık hep yıkık bir tarafı olan kişilerin başvurduğu bir rahatlama yöntemidir.Geçen bir yorumumada rumuzumun saldırılabilir olmasından yaralanıp hakaret etmeye çalıştın.Oysa hakaret etmedende eleştirebilir kendi sıkıntılarını dile getirebilirsin.Belliki haklı yada haksız bir sıkıntı yaşamışsın forum platformuna bu şekilde dahil olarak kendini rahatlatmak istiyorsun.Bu oyunu insanlar oynamış oynamamış seni niye enterese ederki belliki destekle bir problem yaşamışsın.Senin şu kontrolden çıkmış ruh halini insanlar bilmek zorunda değilki.Varsa bir meselen yaz haklıysan destek verelim sana.Haksızsanda otur oturduğun yerde kimse ard niyetli yazılarını okumak zorunda değil forumu bu şekil meşkul etme.sananeLenxp yazdı:öncelikle selamün aleyküm
Oyunculara hitaben
esekherif