GM iki dakikanı ayırır mısın?
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
GM iki dakikanı ayırır mısın?
11 Şubat 2010 akşamı saat 20:00 - 21:00 arasında oyundaydım ve FKaplan nickli oyuncuya 3 adet budaksız abanozu 21 m ye sattım.Fakat oyundan düştüm ve sonrasında sunucunun kapalı olduğunu gördüm.Ancak sonraki gün (12 Şubat 2010) oyuna girmebilme imkanım oldu.Oyuna girdiğimde Budaksız Abanozlar (3 adet) da 21 m param da bende değildi sorunun düzeltilmesi için gerekenin yapılmasını istiyorum.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
Re: GM iki dakikanı ayırır mısın?
Geri sarma problemi, her zaman olan hata. Eğer ki budaksızlar ve para FKaplan da ise ondan geri alırsın , değilse yapabileceğin başka birşey yok.Afrodisyak yazdı:11 Şubat 2010 akşamı saat 20:00 - 21:00 arasında oyundaydım ve FKaplan nickli oyuncuya 3 adet budaksız abanozu 21 m ye sattım.Fakat oyundan düştüm ve sonrasında sunucunun kapalı olduğunu gördüm.Ancak sonraki gün (12 Şubat 2010) oyuna girmebilme imkanım oldu.Oyuna girdiğimde Budaksız Abanozlar (3 adet) da 21 m param da bende değildi sorunun düzeltilmesi için gerekenin yapılmasını istiyorum.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Bunu bana birisi daha söyledi ama adam para bende değil diyor bilmiyorum vallahi yazık emeklere İKV yönetimi artık buna bi çözüğm getirsin.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
yorumsuz
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Geri sarmalarda her 2 taraftan da materyal para kaybolabiliyor. Bunu önlemek için herhangi bir alışveriş sonrasında ESC ile Çıkış yapınız.Bu yöntem karakterinizin kaydedilmesini sağlar.
Geçmiş Olsun. Ancak teknik sorunlar nedeniyle kaybolan eşya/materyal ler için Sobee destek veremiyor.
Geçmiş Olsun. Ancak teknik sorunlar nedeniyle kaybolan eşya/materyal ler için Sobee destek veremiyor.
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
Bende değil diyorsa yoktur. Geçmiş olsun.Afrodisyak yazdı:Bunu bana birisi daha söyledi ama adam para bende değil diyor bilmiyorum vallahi yazık emeklere İKV yönetimi artık buna bi çözüğm getirsin.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
adamdaysa bile adamın verip vermemesi kendine kalmıştır adam çakalın biriyse vermez zaten üstüne buzlu bi su iç derimAfrodisyak yazdı:Bunu bana birisi daha söyledi ama adam para bende değil diyor bilmiyorum vallahi yazık emeklere İKV yönetimi artık buna bi çözüğm getirsin.