GM iki dakikanı ayırır mısın?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

GM iki dakikanı ayırır mısın?

Mesaj gönderen Afrodisyak »

11 Şubat 2010 akşamı saat 20:00 - 21:00 arasında oyundaydım ve FKaplan nickli oyuncuya 3 adet budaksız abanozu 21 m ye sattım.Fakat oyundan düştüm ve sonrasında sunucunun kapalı olduğunu gördüm.Ancak sonraki gün (12 Şubat 2010) oyuna girmebilme imkanım oldu.Oyuna girdiğimde Budaksız Abanozlar (3 adet) da 21 m param da bende değildi sorunun düzeltilmesi için gerekenin yapılmasını istiyorum.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: GM iki dakikanı ayırır mısın?

Mesaj gönderen serkannnn »

Afrodisyak yazdı:11 Şubat 2010 akşamı saat 20:00 - 21:00 arasında oyundaydım ve FKaplan nickli oyuncuya 3 adet budaksız abanozu 21 m ye sattım.Fakat oyundan düştüm ve sonrasında sunucunun kapalı olduğunu gördüm.Ancak sonraki gün (12 Şubat 2010) oyuna girmebilme imkanım oldu.Oyuna girdiğimde Budaksız Abanozlar (3 adet) da 21 m param da bende değildi sorunun düzeltilmesi için gerekenin yapılmasını istiyorum.
Geri sarma problemi, her zaman olan hata. Eğer ki budaksızlar ve para FKaplan da ise ondan geri alırsın , değilse yapabileceğin başka birşey yok.
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Bunu bana birisi daha söyledi ama adam para bende değil diyor bilmiyorum vallahi yazık emeklere İKV yönetimi artık buna bi çözüğm getirsin.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xDAVUT »

yorumsuz
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Geri sarmalarda her 2 taraftan da materyal para kaybolabiliyor. Bunu önlemek için herhangi bir alışveriş sonrasında ESC ile Çıkış yapınız.Bu yöntem karakterinizin kaydedilmesini sağlar.

Geçmiş Olsun. Ancak teknik sorunlar nedeniyle kaybolan eşya/materyal ler için Sobee destek veremiyor.
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serkannnn »

Afrodisyak yazdı:Bunu bana birisi daha söyledi ama adam para bende değil diyor bilmiyorum vallahi yazık emeklere İKV yönetimi artık buna bi çözüğm getirsin.
Bende değil diyorsa yoktur. Geçmiş olsun.
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

Afrodisyak yazdı:Bunu bana birisi daha söyledi ama adam para bende değil diyor bilmiyorum vallahi yazık emeklere İKV yönetimi artık buna bi çözüğm getirsin.
adamdaysa bile adamın verip vermemesi kendine kalmıştır adam çakalın biriyse vermez zaten üstüne buzlu bi su iç derim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön