MADENLER HAKKIND bilgi [ AKEN bakarsan sevınırım]
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
MADENLER HAKKIND bilgi [ AKEN bakarsan sevınırım]
SIMDI BEN SARRAF artırıcı aldım ama 1 kızıl 1 menekse 1 akık 1 alex dustu sadece 8 günde ha bıde 1 mavı bugune kadar az bırsey dusurdugumu dusunuryorum gunde 2 saat madene oturuyom amden basına 2 3 kısı gelıo madenden kalkıyorum bunun ıcın ne yapmama lazım bu ayrdı medersenız %30 sarraf artırıcı yaklasık 20 gu nwar daha
Re: MADENLER HAKKIND bilgi [ AKEN bakarsan sevınırım]
Belli saatlerde tenha olur. hafta içi sabahtam ögleye, Sabahları falan. Bu saatlerde saatlerce 4 menekse madenı dolasdıgımı hatırlarım kimsede olmaz.
2. bi taktik car kasmak görevlerı falan yapıp kp charı yapmak.
Kolay gelsin..
2. bi taktik car kasmak görevlerı falan yapıp kp charı yapmak.
Kolay gelsin..

- aken
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
Re: MADENLER HAKKIND bilgi [ AKEN bakarsan sevınırım]
ben herzaman surumden kazanma yanlısı olmusumdur
15 m luk menekseden bır tane cekene kadar 10 mavı cekmek bana herzaman daha karlı gelmıstır
şu sıralar maden pıyasasından bır haylı uzagım sancakta mavı ıhtıyac durumu nedır pıyasası ne kadardır bırsey dıyemem
arkadaşın dedıgı gıbı sabahları onlıne olabılırsen sancak bombos oluyor
gecelerıde aynı sekılde ama tabı bu senın oyun ıcın ayırabılecegın zamanlada alakalı
gunde ayırdıgın 2 saatlık dılım gunun hangı zamanına denk gelıyor o saate hangı madencıler oyunda oluyor bunlar onemlı faktorler
şu anda gordugum en revacta madenler yonca gano ve saf altın
özelıkle saf altın ya benım sansızlıgımdır yada gercektende az cıkıyor bu madan
yıllarca komutanı mezken tutmus bende bıle cok sayıda yok tur saf altın 
ama dedıgın gıbı dusen maden sayısı az keske yuzde 60 artırıcı alsaymısın baya farkettırıyor 60 la 30
15 m luk menekseden bır tane cekene kadar 10 mavı cekmek bana herzaman daha karlı gelmıstır
şu sıralar maden pıyasasından bır haylı uzagım sancakta mavı ıhtıyac durumu nedır pıyasası ne kadardır bırsey dıyemem
arkadaşın dedıgı gıbı sabahları onlıne olabılırsen sancak bombos oluyor
gecelerıde aynı sekılde ama tabı bu senın oyun ıcın ayırabılecegın zamanlada alakalı
gunde ayırdıgın 2 saatlık dılım gunun hangı zamanına denk gelıyor o saate hangı madencıler oyunda oluyor bunlar onemlı faktorler
şu anda gordugum en revacta madenler yonca gano ve saf altın
özelıkle saf altın ya benım sansızlıgımdır yada gercektende az cıkıyor bu madan
ama dedıgın gıbı dusen maden sayısı az keske yuzde 60 artırıcı alsaymısın baya farkettırıyor 60 la 30
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli