MADENLER HAKKIND bilgi [ AKEN bakarsan sevınırım]

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
deathxhamsi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

MADENLER HAKKIND bilgi [ AKEN bakarsan sevınırım]

Mesaj gönderen deathxhamsi »

SIMDI BEN SARRAF artırıcı aldım ama 1 kızıl 1 menekse 1 akık 1 alex dustu sadece 8 günde ha bıde 1 mavı bugune kadar az bırsey dusurdugumu dusunuryorum gunde 2 saat madene oturuyom amden basına 2 3 kısı gelıo madenden kalkıyorum bunun ıcın ne yapmama lazım bu ayrdı medersenız %30 sarraf artırıcı yaklasık 20 gu nwar daha
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: MADENLER HAKKIND bilgi [ AKEN bakarsan sevınırım]

Mesaj gönderen AsiRuh »

Belli saatlerde tenha olur. hafta içi sabahtam ögleye, Sabahları falan. Bu saatlerde saatlerce 4 menekse madenı dolasdıgımı hatırlarım kimsede olmaz.

2. bi taktik car kasmak görevlerı falan yapıp kp charı yapmak.

Kolay gelsin..
Resim
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Re: MADENLER HAKKIND bilgi [ AKEN bakarsan sevınırım]

Mesaj gönderen aken »

ben herzaman surumden kazanma yanlısı olmusumdur
15 m luk menekseden bır tane cekene kadar 10 mavı cekmek bana herzaman daha karlı gelmıstır :)
şu sıralar maden pıyasasından bır haylı uzagım sancakta mavı ıhtıyac durumu nedır pıyasası ne kadardır bırsey dıyemem
arkadaşın dedıgı gıbı sabahları onlıne olabılırsen sancak bombos oluyor
gecelerıde aynı sekılde ama tabı bu senın oyun ıcın ayırabılecegın zamanlada alakalı
gunde ayırdıgın 2 saatlık dılım gunun hangı zamanına denk gelıyor o saate hangı madencıler oyunda oluyor bunlar onemlı faktorler
şu anda gordugum en revacta madenler yonca gano ve saf altın
özelıkle saf altın ya benım sansızlıgımdır yada gercektende az cıkıyor bu madan :) yıllarca komutanı mezken tutmus bende bıle cok sayıda yok tur saf altın :)
ama dedıgın gıbı dusen maden sayısı az keske yuzde 60 artırıcı alsaymısın baya farkettırıyor 60 la 30
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli

“Şifacı” sayfasına dön