Oyuncuların dikkatine .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
alejandro
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Oyuncuların dikkatine .

Mesaj gönderen alejandro »

Merhabalar

Bana yapılan bu haksız uygulamayı ikv halkı ile paylaşmak istiyorum. Konuyu kısaca özetlemek gerekirse bi arkadaşım yüzünden sebepsiz yere karakterlerim oyundan uzaklaştırılmış bulunmaktadır. Sebepsiz yere diyorum çünkü cezai işlem sonrası hiç bir bildirim yapılmamıştı bile ! ancak uzun uğraşlar sonucu aradan geçen 4 gün sonrası ikv destekten mailime cevap gelmiş ve durumun vehameti gözler önüne serilmiştir. cevapta aynen şu denilmektedir : Meran sunucusunda yapmış oldugunuz rahatsız edici davranış ve ikv forum üzerinden yaptıgınız rahatsız edici davranışlar yüzünden üyeliğiniz süresiz uzaklaştırılmıştır ! şimdi sizlere durumun neden bu kadar vahim olduğunu bir kaç cümle ile izah edeceğim

1 .İkv oynadıgım 4,5 yıl boyunca eminönü ve kuklacı sunucusunda ikamet ettim . Meran sunucusunda BULUNMADIM !
2 .Forumda kullandıgım sadece 2 hesabım bulunmakta ve ben bunlardan birisiyle sizlere gerekli açıklamayı yapıp üyeliğim üzerinden yazılan yazıların ben değil bir başkası tarafından yazıldıgını , bütün iletilerimin silinmesini bu gerekçeyle talep etmiş bulunmaktaydım ( Hızlı destek bölümde bu mesajlarım halen bulunmakta ) daha sonra bu üyeliğimin şifresini unuttum o şekilde de bir daha kullanılmadı o üyelik .

meselenin özü bu şekildedir ben yapmadıgım bir suç ve kullanmadıgım hesaplar yüzünden oyundan süresiz uzaklaştırılmış bulunmaktayım son olarak ikv forum ve oyun üzerinden istek ve dilekleri cevaplandırmakla yükümlü GM lik görevini idame ettirin kişinin görevini layıkı ile yerine getirmediği görüşündeyim çünkü bu kişi özelliklemidir nedir bilmiyorum benim açtıgım konuları ya silmekte yada kilitlemekle yükümlü gibi mesnetsizce davranmaktadır ama o ne kadar susturmaya çalışırsa çalışsın ben İKV yönetiminde ŞEREFLİ ve NAMUSLU insanların oldugu görüşündeyim..

saygılarımla BAKİİ <<<>>>> ReQuİEM
.
.
.
.
.BAKİİ<<<<>>>> ReQuİEM
Kullanıcı avatarı
xADANADEMiRSPORx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Oyuncuların dikkatine .

Mesaj gönderen xADANADEMiRSPORx »

KORAY YAR GÖREVİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA DAHA İLK CEZASI OLAN HESAPLARA BLOK ATTIRIYORSUN YANLIŞ YAPIYORSUN +

CaptainATX Sevgili Hülya hanım senin yetkinide kullanarak kendi sunucusunda + + cezalar vermekte biraz kendi yetkini herşeyde her durumda ön planda tutma ki kişiliğinizi anlayalım

bir olayda 1 cezayı 10 hesaba vereemenn işte verirsen patlar çatapat lar neyse az daha sabır ediyorum ben :x
ResimRELAXXEEFENDYY
Antihackerikv
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Antihackerikv »

Tüm oyuncuların dikkatine ,
Eminönü sunucusundan eski oyuncu ismi hanımefendi şimdiki oyuncu ismi mylove kod ismi Merve olarak kullanır
evli ve 2 çocuk annesidir.Çanlı isimli oyuncu ile organize çalışmaktadırlar.
hanımefendi yani mylove sizinle sıkı sohbete geçer ve msne ekler . bu safhadan sonra Çanlı devreye girer.
msn den size Casus Bilgisayar 007 (Keylogger) programını kullanarak pc size gireler. şifreleriniz resimleriniz msn skype meynet ne varsa şifreleriniz ellerine geçer. son 2 ayda 40 oyuncunun charlarını çaldılar.
Bu şahıslar hakkında CUMHURIYET SAVCILIGINA haklarında yasal işlem yapılması için suç duyurusunda bulunuldu.
Bu oyunculara dikkat edin...

eski oyuncu adı : hanımefendi
şimdiki ismi : mylove
kod adı : Merve
Kullanıcı avatarı
alejandro
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen alejandro »

ben suçsuzluğumu her şekilde ispat ederim fakat araştırılmıyor ! hodri meydan IP den araştırılsın diyorum konularım kaldırılıyor yada kilitleniyor !
.
.
.
.
.BAKİİ<<<<>>>> ReQuİEM
Kullanıcı avatarı
birinci
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen birinci »

alejandro yazdı:ben suçsuzluğumu her şekilde ispat ederim fakat araştırılmıyor ! hodri meydan IP den araştırılsın diyorum konularım kaldırılıyor yada kilitleniyor !

bende ederim olum bir adamın 5 6 çarını birden ne hakla bloklar durduk yere

küfür mü ?

küfür meranda susu açıldığı an 1 saat içinde susturma yiyen en az 100 tane adam sayarım burda

bunlar neyin tribini yaşıyor ya benim banları açacaklar ! yada o sürekli susturma yiyen 100 kişinin ismini verecem eşşek gibi banlıcaklar yeteri bilirse yeter artık lan başlarım yapacağınız işe buda son düzgün mesajımdır bu saatten sonra atacağım her mesaj küfür barındırabilir yönetim ADAM GİBİ YAP İŞİNİ !!
RELAXXEEFENDYY

Resim
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Kimse durduk yere modere almaz. Karakter paylaşımı İKV Platformu ebediyetinden beri yasak. İlgili kişinin hesaplarınızı bilmesi bizim sorunumuz değil. Hesap güvenliğiniz sizlerin elindedir.

Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön