Hesap Güvenliği fiyaskosu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Hesap Güvenliği fiyaskosu

Mesaj gönderen aaasd »

Sayın yetkililer bir sorum olacak.

Yeni gelen İKV Hesap Güvenliği
viewtopic.php?f=105&t=88947

gayet güzel bir uygulama. Lakin eski uygulama da ben şifremi değiştirince üyeliğim GSM'e bağlı olduğu için onay kodu geliyordu. Lakin demin bir deneme adına şifremi değiştirdim. Ama hemen "Şifreniz Başarıyla Değiştirildi." dedi. Neden bana onay kodu için SMS gelmedi? Eğer benim şifrem benden habersiz değiştirilse benim haberim nasıl olacak? Lütfen bu konuya bir açıklık getirir misiniz?
Eminönü sunucusunda açılan konuyu buraya taşımak istedim . Artık telefonumuza mesaj Gelmiyecek Ve Sobee Güvenliğini kaybedecek :evil: Kötü niyetli kişiler kına yakabilir

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
maxxperfect
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şan I Hükümdar

Re: Hesap Güvenliği fiyaskosu

Mesaj gönderen maxxperfect »

evet kesinlikle şifre değiştirirken mevcut şifre yerine onay kodu sorması daha sağlıklıydı. Bu çalışma neden yapıldı anlamıyorum :(
Antihackerikv
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Antihackerikv »

Tüm oyuncuların dikkatine ,
Eminönü sunucusundan eski oyuncu ismi hanımefendi şimdiki oyuncu ismi mylove kod ismi Merve olarak kullanır
evli ve 2 çocuk annesidir.Çanlı isimli oyuncu ile organize çalışmaktadırlar.
hanımefendi yani mylove sizinle sıkı sohbete geçer ve msne ekler . bu safhadan sonra Çanlı devreye girer.
msn den size Casus Bilgisayar 007 (Keylogger) programını kullanarak pc size gireler. şifreleriniz resimleriniz msn skype meynet ne varsa şifreleriniz ellerine geçer. son 2 ayda 40 oyuncunun charlarını çaldılar.
Bu şahıslar hakkında CUMHURIYET SAVCILIGINA haklarında yasal işlem yapılması için suç duyurusunda bulunuldu.
Bu oyunculara dikkat edin...

eski oyuncu adı : hanımefendi
şimdiki ismi : mylove
kod adı : Merve
Kullanıcı avatarı
Index
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca Beta

Mesaj gönderen Index »

onay kodunun cebe gelmesi bir servis hizmeti ee buda sobee için bir gereksiz gider eski şifreyi sorup bu servisi kaldırmak ve gereksiz para harcamaktan kurtulmak istemişler eski şifreyi sorarız olur biter ne gerek var demişler :D demii ama mantık güzel bize oyuncular çok para versin biz oyunculara az para harcayalım :) adamlar 23 nisan etkinliği yapmışlar onu bile dükkana bağlamışlar satış yapabilmek için indirim yapmışlar %30 indirimmiş görende zararına satıyor sanar :lol: KP ve Şan artırıcının 1 hafta bedava olmasının sebebide oyuna ilgiyi artırmak ee neden olsa bunu alan adam oyunu oynaması lazım demi seviyorum bu GM'leri akıllı adamlar ama lagı kaldırmayı düşünmemişler :lol: :lol:
Eminönü ---> İndex

Resim
KnTkn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KnTkn »

Eski sistem daha iyidi
KaaN xKONFUCYUSx
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen OxBoSsxO »

Katılıyorum Eski Sistem Daha Guvenliydi
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

Index yazdı:onay kodunun cebe gelmesi bir servis hizmeti ee buda sobee için bir gereksiz gider eski şifreyi sorup bu servisi kaldırmak ve gereksiz para harcamaktan kurtulmak istemişler eski şifreyi sorarız olur biter ne gerek var demişler :D demii ama mantık güzel bize oyuncular çok para versin biz oyunculara az para harcayalım :) adamlar 23 nisan etkinliği yapmışlar onu bile dükkana bağlamışlar satış yapabilmek için indirim yapmışlar %30 indirimmiş görende zararına satıyor sanar :lol: KP ve Şan artırıcının 1 hafta bedava olmasının sebebide oyuna ilgiyi artırmak ee neden olsa bunu alan adam oyunu oynaması lazım demi seviyorum bu GM'leri akıllı adamlar ama lagı kaldırmayı düşünmemişler :lol: :lol:
Bi kaç Cümleyle Anlatmışsın :D Ama Gerçekten Mühim bir durum Ben Artık hesabım çalınamaz diye düşünürken ki 3 kez hesap çaldırmış birisiyim (Sobee den önce) artık herşey eskisi gibi olucakmış meyer bi yetkili gelip eski şifreyi soruyor yine çalamaz demesin zaten hesabı çalan bir insan eski şifreyi biliyordur dimi ??

Yönetimden ricam Yeni getirilen uygulamalar güzel ama sağlıksız lütfen ek olarak Telefona SMS gelsin :!:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
haaydegidelum
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Meran İnCi'si Ocakları

Mesaj gönderen haaydegidelum »

Bence Gayet Güzel Oldu Sobee Yönetimini Ve İkv Destek Ekibini Kutluyorum Başarılarının Devamanı Diliyorum. :mrgreen:

dipnot:ben kına yakan taraftanım. :mrgreen:
CcC Meran İNCİ'si Ocakları CcC
MPGD-M GAF D- MİD - GAFGAF - mİNCİ d - mİNCİ 2

Kod: Tümünü seç

Respected » 24 Nis 2012 13:56

Selamlar. . .

Konunun yaratıcısı haaydegidelum'un isteği doğrultusunda konu kilitlenmiştir. 

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

Index yazdı:onay kodunun cebe gelmesi bir servis hizmeti ee buda sobee için bir gereksiz gider eski şifreyi sorup bu servisi kaldırmak ve gereksiz para harcamaktan kurtulmak istemişler eski şifreyi sorarız olur biter ne gerek var demişler :D demii ama mantık güzel bize oyuncular çok para versin biz oyunculara az para harcayalım :) adamlar 23 nisan etkinliği yapmışlar onu bile dükkana bağlamışlar satış yapabilmek için indirim yapmışlar %30 indirimmiş görende zararına satıyor sanar :lol: KP ve Şan artırıcının 1 hafta bedava olmasının sebebide oyuna ilgiyi artırmak ee neden olsa bunu alan adam oyunu oynaması lazım demi seviyorum bu GM'leri akıllı adamlar ama lagı kaldırmayı düşünmemişler :lol: :lol:
+1 Katılyorum

Zaten Çalan adam eski şifreyi bilir yani onu sorsa ne olacak yani :D
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
knsvsn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Alsancak

Hesap güvenliği Güncellemesi Nerull ' dan Cevap Bekliyorum

Mesaj gönderen knsvsn »

Şimdi ben Sobee GSM üyesiyim eskiden şifremi değiştirmek istediğimde benim telefonuma msj onay kodu geliyordu bu sayede şifrem güvende oluyordu telefonum çalınmadığı sürece çarımın çalınma ihtimali 0 oluyordu sanal ortamdada 1 çar için telefon ele geçirilemez yani %100 güvenli hatta en iyi yöntemdi ikv yi tek taktir ettiğim sistemi buydu ama onuda değiştirdiniz içine ettiniz eski şifremizi giriyoruz ardından istediğim yeni şifremizi giriyoruz ve şifre direk değiştiriliyor onay kodu gelmeden bana biri şifremi öğrense rahatlıkla ele geçirebilecek hesabımı silebilir , kullanır , aktarır , eşyaları aktarır ama ben engel olamam ama eskiden onay kodu geldiği için hiç bir şey yapamazlardı.

Soru 1: Bu saçmalığı neden yaptınız ?
Soru 2: Bu sistemi düşünmeden mi yaptınız ?
soru 3: MSJ Onay sistemi için paranız mı yetmedi verdiğimiz paralar nereye gitti ?
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön