Eminönü sunucusunda açılan konuyu buraya taşımak istedim . Artık telefonumuza mesaj Gelmiyecek Ve Sobee Güvenliğini kaybedecek :evil: Kötü niyetli kişiler kına yakabilirSayın yetkililer bir sorum olacak.
Yeni gelen İKV Hesap Güvenliği
viewtopic.php?f=105&t=88947
gayet güzel bir uygulama. Lakin eski uygulama da ben şifremi değiştirince üyeliğim GSM'e bağlı olduğu için onay kodu geliyordu. Lakin demin bir deneme adına şifremi değiştirdim. Ama hemen "Şifreniz Başarıyla Değiştirildi." dedi. Neden bana onay kodu için SMS gelmedi? Eğer benim şifrem benden habersiz değiştirilse benim haberim nasıl olacak? Lütfen bu konuya bir açıklık getirir misiniz?
Hesap Güvenliği fiyaskosu
Hesap Güvenliği fiyaskosu

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Re: Hesap Güvenliği fiyaskosu
evet kesinlikle şifre değiştirirken mevcut şifre yerine onay kodu sorması daha sağlıklıydı. Bu çalışma neden yapıldı anlamıyorum 
-
Antihackerikv
- Acemi Savaşçı

Tüm oyuncuların dikkatine ,
Eminönü sunucusundan eski oyuncu ismi hanımefendi şimdiki oyuncu ismi mylove kod ismi Merve olarak kullanır
evli ve 2 çocuk annesidir.Çanlı isimli oyuncu ile organize çalışmaktadırlar.
hanımefendi yani mylove sizinle sıkı sohbete geçer ve msne ekler . bu safhadan sonra Çanlı devreye girer.
msn den size Casus Bilgisayar 007 (Keylogger) programını kullanarak pc size gireler. şifreleriniz resimleriniz msn skype meynet ne varsa şifreleriniz ellerine geçer. son 2 ayda 40 oyuncunun charlarını çaldılar.
Bu şahıslar hakkında CUMHURIYET SAVCILIGINA haklarında yasal işlem yapılması için suç duyurusunda bulunuldu.
Bu oyunculara dikkat edin...
eski oyuncu adı : hanımefendi
şimdiki ismi : mylove
kod adı : Merve
Eminönü sunucusundan eski oyuncu ismi hanımefendi şimdiki oyuncu ismi mylove kod ismi Merve olarak kullanır
evli ve 2 çocuk annesidir.Çanlı isimli oyuncu ile organize çalışmaktadırlar.
hanımefendi yani mylove sizinle sıkı sohbete geçer ve msne ekler . bu safhadan sonra Çanlı devreye girer.
msn den size Casus Bilgisayar 007 (Keylogger) programını kullanarak pc size gireler. şifreleriniz resimleriniz msn skype meynet ne varsa şifreleriniz ellerine geçer. son 2 ayda 40 oyuncunun charlarını çaldılar.
Bu şahıslar hakkında CUMHURIYET SAVCILIGINA haklarında yasal işlem yapılması için suç duyurusunda bulunuldu.
Bu oyunculara dikkat edin...
eski oyuncu adı : hanımefendi
şimdiki ismi : mylove
kod adı : Merve
- Index
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Beta
onay kodunun cebe gelmesi bir servis hizmeti ee buda sobee için bir gereksiz gider eski şifreyi sorup bu servisi kaldırmak ve gereksiz para harcamaktan kurtulmak istemişler eski şifreyi sorarız olur biter ne gerek var demişler
demii ama mantık güzel bize oyuncular çok para versin biz oyunculara az para harcayalım
adamlar 23 nisan etkinliği yapmışlar onu bile dükkana bağlamışlar satış yapabilmek için indirim yapmışlar %30 indirimmiş görende zararına satıyor sanar :lol: KP ve Şan artırıcının 1 hafta bedava olmasının sebebide oyuna ilgiyi artırmak ee neden olsa bunu alan adam oyunu oynaması lazım demi seviyorum bu GM'leri akıllı adamlar ama lagı kaldırmayı düşünmemişler :lol: :lol:
Eminönü ---> İndex

Katılıyorum Eski Sistem Daha Guvenliydi
Bi kaç Cümleyle AnlatmışsınIndex yazdı:onay kodunun cebe gelmesi bir servis hizmeti ee buda sobee için bir gereksiz gider eski şifreyi sorup bu servisi kaldırmak ve gereksiz para harcamaktan kurtulmak istemişler eski şifreyi sorarız olur biter ne gerek var demişlerdemii ama mantık güzel bize oyuncular çok para versin biz oyunculara az para harcayalım
adamlar 23 nisan etkinliği yapmışlar onu bile dükkana bağlamışlar satış yapabilmek için indirim yapmışlar %30 indirimmiş görende zararına satıyor sanar :lol: KP ve Şan artırıcının 1 hafta bedava olmasının sebebide oyuna ilgiyi artırmak ee neden olsa bunu alan adam oyunu oynaması lazım demi seviyorum bu GM'leri akıllı adamlar ama lagı kaldırmayı düşünmemişler :lol: :lol:
Yönetimden ricam Yeni getirilen uygulamalar güzel ama sağlıksız lütfen ek olarak Telefona SMS gelsin :!:

-
haaydegidelum
- İskele Babası

- Lonca: Meran İnCi'si Ocakları
Bence Gayet Güzel Oldu Sobee Yönetimini Ve İkv Destek Ekibini Kutluyorum Başarılarının Devamanı Diliyorum. :mrgreen:
dipnot:ben kına yakan taraftanım. :mrgreen:
dipnot:ben kına yakan taraftanım. :mrgreen:
CcC Meran İNCİ'si Ocakları CcC
MPGD-M GAF D- MİD - GAFGAF - mİNCİ d - mİNCİ 2
MPGD-M GAF D- MİD - GAFGAF - mİNCİ d - mİNCİ 2
Kod: Tümünü seç
Respected » 24 Nis 2012 13:56
Selamlar. . .
Konunun yaratıcısı haaydegidelum'un isteği doğrultusunda konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
+1 KatılyorumIndex yazdı:onay kodunun cebe gelmesi bir servis hizmeti ee buda sobee için bir gereksiz gider eski şifreyi sorup bu servisi kaldırmak ve gereksiz para harcamaktan kurtulmak istemişler eski şifreyi sorarız olur biter ne gerek var demişlerdemii ama mantık güzel bize oyuncular çok para versin biz oyunculara az para harcayalım
Zaten Çalan adam eski şifreyi bilir yani onu sorsa ne olacak yani
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- knsvsn
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Alsancak
Hesap güvenliği Güncellemesi Nerull ' dan Cevap Bekliyorum
Şimdi ben Sobee GSM üyesiyim eskiden şifremi değiştirmek istediğimde benim telefonuma msj onay kodu geliyordu bu sayede şifrem güvende oluyordu telefonum çalınmadığı sürece çarımın çalınma ihtimali 0 oluyordu sanal ortamdada 1 çar için telefon ele geçirilemez yani %100 güvenli hatta en iyi yöntemdi ikv yi tek taktir ettiğim sistemi buydu ama onuda değiştirdiniz içine ettiniz eski şifremizi giriyoruz ardından istediğim yeni şifremizi giriyoruz ve şifre direk değiştiriliyor onay kodu gelmeden bana biri şifremi öğrense rahatlıkla ele geçirebilecek hesabımı silebilir , kullanır , aktarır , eşyaları aktarır ama ben engel olamam ama eskiden onay kodu geldiği için hiç bir şey yapamazlardı.
Soru 1: Bu saçmalığı neden yaptınız ?
Soru 2: Bu sistemi düşünmeden mi yaptınız ?
soru 3: MSJ Onay sistemi için paranız mı yetmedi verdiğimiz paralar nereye gitti ?
Soru 1: Bu saçmalığı neden yaptınız ?
Soru 2: Bu sistemi düşünmeden mi yaptınız ?
soru 3: MSJ Onay sistemi için paranız mı yetmedi verdiğimiz paralar nereye gitti ?
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN
Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !