Lise zamanlarım dı satrancı deliler gibi oynardım ve çok severdim halada severim, bir internet stesi üzerinden yine satranç oynarken İstanbul Kıyamet Vakti adı altında bir reklam gözüme çarptı. İlk etkileyen beni %100 Türk oyunu başlığı idi açık beta sürümü başlamıştı fazla irdelemedim satranç daha çekici idi benim için o zamanlar gel zaman git zaman derken yine aynı reklam... neyse bakayım ilk izlenimlerim, görsellik sıfır, efektler sıfır, yazışma paneli sıfır, hikaye kurgu sıfır sıfır sıfır sıfır... sadece ve sadece bir müzik ''masal'' müziği 10 üzerinden 10 almıştı benden (Aynı Sıfırlar hala devam etmekte)Müzik eşiliğinde oyunda takılırken bir hafta sonra bir baktım 19. seviyeye ulaşmışım zor görevler var çevreden yardım istemek gerek derken iyi kötü bir ortam oldu... gel zaman git zaman üniversite, iş, işsizlik, ve tekrar iş zamanlarımda elimden geliğince desteğim olduğu kanattindeydim. Ama gel zaman git zaman miğde bulandırıcı anlar, içinden çıkılmaz durumlar olsada hiçbiri şu lonca sisteminin geldiği günden beridir devam eden lag adı verilen donma problemi (Ne kadar uğraşılıyor orası muallak) kadar beni rahatsız etmemişti. Yazacak çok şeyim var ama acar muhabirler kemik bekleyen aç köpekler gibi kameraları ellerinde peşimdeler uygunsuz poz vermek istemem, R. İVEDİK gibi pozun kralını vermektende kaçınmam.
Evet konunun özü şu bu benim protestomdur isteyen katılır isteyen katılmaz kimisi laf olsun diye saçmalayabilir kendi ruh halinin verdiği duruma bağlarım ama bana bir manav 2. kez çürük domates satamaz arkadaşım 100mt fazla yürürüm isal olmam en azından dostlarımada çürük olmayan domatesden ikramımı kaçınmam
Tanıdığım dostlarım yanıma kardır diye düşünüyorum.
Kısa bır ara benden lag çözülene kadar.
Ortam, satranç, aşağı yukarı yemişler ve masal.
- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Ortam, satranç, aşağı yukarı yemişler ve masal.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Pardonn
Re: Ortam, satranç, aşağı yukarı yemişler ve masal.
doğru söze ne hacet
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Domatesi marketten alıyorum istediğim gibi seçiyorum
manavla uğraşılmaz artık.
bir varmış bir yokmuşum
Oyundan şikayet üzerine yazdığın bu yazı aklıma kendi kurduğum bir mizanseli getirdi.Köyün birinde Haklıyımtabila lakabı olan bir adam yaşarmış.Sürekli şikayet edilen yaka silkelenen biri.Her şikayette, merak edip kim adamın yanına gitse adam olayı anlatır merak edip soran dinledikten sonra 'valla haklısın' deyince bu hep 'haklıyım tabi la' dermiş.Kaç kişi yanına gidip konuşsa konuşma enson adamın 'haklıyım tabi la' lafıyla bitermiş.O köyde haklıyımtabila eceli gelince mutlaka birgün ölür.Tabiki haklı olarak.Minareyi çalan kılıfını her zaman uydurur.uLeMa yazdı:Lise zamanlarım dı satrancı deliler gibi oynardım ve çok severdim halada severim, bir internet stesi üzerinden yine satranç oynarken İstanbul Kıyamet Vakti adı altında bir reklam gözüme çarptı. İlk etkileyen beni %100 Türk oyunu başlığı idi açık beta sürümü başlamıştı fazla irdelemedim satranç daha çekici idi benim için o zamanlar gel zaman git zaman derken yine aynı reklam... neyse bakayım ilk izlenimlerim, görsellik sıfır, efektler sıfır, yazışma paneli sıfır, hikaye kurgu sıfır sıfır sıfır sıfır... sadece ve sadece bir müzik ''masal'' müziği 10 üzerinden 10 almıştı benden (Aynı Sıfırlar hala devam etmekte)Müzik eşiliğinde oyunda takılırken bir hafta sonra bir baktım 19. seviyeye ulaşmışım zor görevler var çevreden yardım istemek gerek derken iyi kötü bir ortam oldu... gel zaman git zaman üniversite, iş, işsizlik, ve tekrar iş zamanlarımda elimden geliğince desteğim olduğu kanattindeydim. Ama gel zaman git zaman miğde bulandırıcı anlar, içinden çıkılmaz durumlar olsada hiçbiri şu lonca sisteminin geldiği günden beridir devam eden lag adı verilen donma problemi (Ne kadar uğraşılıyor orası muallak) kadar beni rahatsız etmemişti. Yazacak çok şeyim var ama acar muhabirler kemik bekleyen aç köpekler gibi kameraları ellerinde peşimdeler uygunsuz poz vermek istemem, R. İVEDİK gibi pozun kralını vermektende kaçınmam.
Evet konunun özü şu bu benim protestomdur isteyen katılır isteyen katılmaz kimisi laf olsun diye saçmalayabilir kendi ruh halinin verdiği duruma bağlarım ama bana bir manav 2. kez çürük domates satamaz arkadaşım 100mt fazla yürürüm isal olmam en azından dostlarımada çürük olmayan domatesden ikramımı kaçınmam
Tanıdığım dostlarım yanıma kardır diye düşünüyorum.
Kısa bır ara benden lag çözülene kadar.
esekherif
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
İyisinden seç GDO lu olmasın.PROF yazdı:Domatesi marketten alıyorum istediğim gibi seçiyorummanavla uğraşılmaz artık.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı
esekherif
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Kadı bana kafir demiş,uLeMa yazdı:esekherif
Tutki bende diyeyim ona müselman.
Yarın ruhi mahşerde,
İkimizde çıkarız yalan.
esekherif
- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı
esekherif
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Aynı şeyleri tekrarlamaktanuLeMa yazdı:esekherif
Dinleyicileri uyuttu;
Nihayet kendisinin de
Esneyeceği tuttu...
Ağzını bir açtı ki,
Mikrofonu yuttu...
esekherif