Ortam, satranç, aşağı yukarı yemişler ve masal.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
uLeMa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Ortam, satranç, aşağı yukarı yemişler ve masal.

Mesaj gönderen uLeMa »

Lise zamanlarım dı satrancı deliler gibi oynardım ve çok severdim halada severim, bir internet stesi üzerinden yine satranç oynarken İstanbul Kıyamet Vakti adı altında bir reklam gözüme çarptı. İlk etkileyen beni %100 Türk oyunu başlığı idi açık beta sürümü başlamıştı fazla irdelemedim satranç daha çekici idi benim için o zamanlar gel zaman git zaman derken yine aynı reklam... neyse bakayım ilk izlenimlerim, görsellik sıfır, efektler sıfır, yazışma paneli sıfır, hikaye kurgu sıfır sıfır sıfır sıfır... sadece ve sadece bir müzik ''masal'' müziği 10 üzerinden 10 almıştı benden (Aynı Sıfırlar hala devam etmekte)Müzik eşiliğinde oyunda takılırken bir hafta sonra bir baktım 19. seviyeye ulaşmışım zor görevler var çevreden yardım istemek gerek derken iyi kötü bir ortam oldu... gel zaman git zaman üniversite, iş, işsizlik, ve tekrar iş zamanlarımda elimden geliğince desteğim olduğu kanattindeydim. Ama gel zaman git zaman miğde bulandırıcı anlar, içinden çıkılmaz durumlar olsada hiçbiri şu lonca sisteminin geldiği günden beridir devam eden lag adı verilen donma problemi (Ne kadar uğraşılıyor orası muallak) kadar beni rahatsız etmemişti. Yazacak çok şeyim var ama acar muhabirler kemik bekleyen aç köpekler gibi kameraları ellerinde peşimdeler uygunsuz poz vermek istemem, R. İVEDİK gibi pozun kralını vermektende kaçınmam.

Evet konunun özü şu bu benim protestomdur isteyen katılır isteyen katılmaz kimisi laf olsun diye saçmalayabilir kendi ruh halinin verdiği duruma bağlarım ama bana bir manav 2. kez çürük domates satamaz arkadaşım 100mt fazla yürürüm isal olmam en azından dostlarımada çürük olmayan domatesden ikramımı kaçınmam
Tanıdığım dostlarım yanıma kardır diye düşünüyorum.

Kısa bır ara benden lag çözülene kadar.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Pardonn

Re: Ortam, satranç, aşağı yukarı yemişler ve masal.

Mesaj gönderen avss123 »

doğru söze ne hacet
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

Domatesi marketten alıyorum istediğim gibi seçiyorum :) manavla uğraşılmaz artık.
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen esekherif »

uLeMa yazdı:Lise zamanlarım dı satrancı deliler gibi oynardım ve çok severdim halada severim, bir internet stesi üzerinden yine satranç oynarken İstanbul Kıyamet Vakti adı altında bir reklam gözüme çarptı. İlk etkileyen beni %100 Türk oyunu başlığı idi açık beta sürümü başlamıştı fazla irdelemedim satranç daha çekici idi benim için o zamanlar gel zaman git zaman derken yine aynı reklam... neyse bakayım ilk izlenimlerim, görsellik sıfır, efektler sıfır, yazışma paneli sıfır, hikaye kurgu sıfır sıfır sıfır sıfır... sadece ve sadece bir müzik ''masal'' müziği 10 üzerinden 10 almıştı benden (Aynı Sıfırlar hala devam etmekte)Müzik eşiliğinde oyunda takılırken bir hafta sonra bir baktım 19. seviyeye ulaşmışım zor görevler var çevreden yardım istemek gerek derken iyi kötü bir ortam oldu... gel zaman git zaman üniversite, iş, işsizlik, ve tekrar iş zamanlarımda elimden geliğince desteğim olduğu kanattindeydim. Ama gel zaman git zaman miğde bulandırıcı anlar, içinden çıkılmaz durumlar olsada hiçbiri şu lonca sisteminin geldiği günden beridir devam eden lag adı verilen donma problemi (Ne kadar uğraşılıyor orası muallak) kadar beni rahatsız etmemişti. Yazacak çok şeyim var ama acar muhabirler kemik bekleyen aç köpekler gibi kameraları ellerinde peşimdeler uygunsuz poz vermek istemem, R. İVEDİK gibi pozun kralını vermektende kaçınmam.

Evet konunun özü şu bu benim protestomdur isteyen katılır isteyen katılmaz kimisi laf olsun diye saçmalayabilir kendi ruh halinin verdiği duruma bağlarım ama bana bir manav 2. kez çürük domates satamaz arkadaşım 100mt fazla yürürüm isal olmam en azından dostlarımada çürük olmayan domatesden ikramımı kaçınmam
Tanıdığım dostlarım yanıma kardır diye düşünüyorum.

Kısa bır ara benden lag çözülene kadar.
Oyundan şikayet üzerine yazdığın bu yazı aklıma kendi kurduğum bir mizanseli getirdi.Köyün birinde Haklıyımtabila lakabı olan bir adam yaşarmış.Sürekli şikayet edilen yaka silkelenen biri.Her şikayette, merak edip kim adamın yanına gitse adam olayı anlatır merak edip soran dinledikten sonra 'valla haklısın' deyince bu hep 'haklıyım tabi la' dermiş.Kaç kişi yanına gidip konuşsa konuşma enson adamın 'haklıyım tabi la' lafıyla bitermiş.O köyde haklıyımtabila eceli gelince mutlaka birgün ölür.Tabiki haklı olarak.Minareyi çalan kılıfını her zaman uydurur.
esekherif
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

PROF yazdı:Domatesi marketten alıyorum istediğim gibi seçiyorum :) manavla uğraşılmaz artık.
İyisinden seç GDO lu olmasın. :)
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
Pacman
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Pacman »

:D :lol:
-_-BY:xPacmaNxD-_-
Kullanıcı avatarı
uLeMa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen uLeMa »

esekherif
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

uLeMa yazdı:esekherif
Kadı bana kafir demiş,

Tutki bende diyeyim ona müselman.

Yarın ruhi mahşerde,

İkimizde çıkarız yalan.
esekherif
Kullanıcı avatarı
uLeMa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen uLeMa »

esekherif
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

uLeMa yazdı:esekherif
Aynı şeyleri tekrarlamaktan

Dinleyicileri uyuttu;

Nihayet kendisinin de

Esneyeceği tuttu...

Ağzını bir açtı ki,

Mikrofonu yuttu...
esekherif
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön