[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı. Forum hesabınız 7Gün kapatılmıştır.
BlackParadise
İstxSonofDevil Hakkında
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: İstxSonofDevil Hakkında
Niye yazıların sebebını acıklamıyorsun hıcbırını okumadım gercı sen hırsızlık yapmaktan memnunsan sana dıcek bsıey yok hergun 50 kısı sana aılene sovuyorr loncada klanda hıcmı grur yok bıde utanmadan foruma foto koyuyorsun
acıyorum senın gıbı genclere bıde fotoları tam koyaydın keske
Dip Not: Hırsızlığı Kendine Meslek Edinmiş birine Kimse Yardım Edemez Allah Yardımcın Olsun Hırsız
Dip Not: Hırsızlığı Kendine Meslek Edinmiş birine Kimse Yardım Edemez Allah Yardımcın Olsun Hırsız
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstxSonofDevil Hakkında
Merhaba,
Forum Kuralları:
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
—Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.
—İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü resimler paylaşılması. Konu Kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Forum Kuralları:
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
—Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.
—İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü resimler paylaşılması. Konu Kilitlenmiştir.
İyi forumlar.