LONCA SAVAŞLARI ETKİNLİĞİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

LONCA SAVAŞLARI ETKİNLİĞİ

Mesaj gönderen Gokhan25 »

lonca savaşları etkinliği diye bir şey attılar ortaya, süslediler, methiyeler yazdılar, ön eleme, randomluk, yok 9 ar lonca derken işleri arap saçına dönderdi bıraktılar. Üstüne üstelik aslında bunların hiç birine gerek bile kalmadan bunlar çok daha basitçe yapılabilirdi. Ne varki orda biri diğerine birşeyler söyluyor, yukardan aşağı hepsi vay be süper olmuş, harika bir fikir, şak şak şak, şak şak şak derken " köyün üst başında uydurduklarına, yolun aşağısında kendiler inanıyor."

-Lonca savaşları derken bundan anlaşılan şudur ; loncaların birbirleri ile mücadele edilebilmesidir

şuan loncaların birbirleriyle mücadele etmesi gibi bir durum var mı ? Tabiki hayır. Çünkü bir LODOS loncası farklı bir LODOS loncası ile mücadele edecek her hangi bir eklenti yapılmamıştır.

-klan savaşı derken anlaşılan ; farklı klan üyelerinin bireysel yada guruplar ( loncalar da olur ) oluşturarak birbirleri ile mücadele edebilirliğidir.

şuan bunu yapabilirmiyiz ? evet yapabiliriz. Loncalar ( tıpkı bu yönetimin ballandıra ballandıra anlattıkları müthiş lonca savaşında olduğu gibi 6 kişilik gurup kurarak ) ister er meydanlarında, ister er meydanları dışında bu savaşı gayet güzel yapabilirler.

Şimdi gelelim siz oyunculara sunulana ( LONCA SAVAŞLARI ETKİNLİĞİ !!! ), 6 şar kişilik guruplar oluşturacaksınız, gm ler gurupları bir salona çekip mücadele ettirecekler ve sonunda kazanana bir ödül verecekler.
Doğrumu ? evet doğru.
peki daha üst satırda yazdığım hepimizin bildiğinden fark nedir ? ödül mü ? yoksa kıvrana kıvrana yapılan hiç kimsenin memnun olmadığı seçme eleme sistemi mi ?

Bildiğimiz klan savaşını, kayserili usulu allayıp pullayıp oyuncularına pazarlayanlar keşke biraz olsun kendi imal ettikleri OYUNDAN haberleri olabilseydi.Bu yapacaklarının çok daha güzelini ve çok daha uzun soluklusunu daha geniş ve memnun oyuncu kitlesine sunabilirlerdi.
Loncaların bulunduğu sıralama sayfasından bakıyorum var olmayan loncayı , lonca savaşlarına koymuşlar, kurallarına bakıyorsun kurallarında bu yok. Teşbihte hata olmasın peynirden yapıp tapındıkları putları, acıkınca yiyen kavimler gibi pesküvitten koydukları kuralları işlerine gelmeyince yiyip değiştiriyorlar.
Eğer imal ettikleri oyundan haberdar olsalardı zaten bir çok sunucuda 9 / 9 şartınının mümkün olmayacağını bilir yazmazlardı.
Eğer imal ettikleri oyundan haberdar olsalardı savaşçı karaktere büyü hasarı zehir olan silahlar üretmeniz yada düşürmeniz imkansız olurdu.
Şimdi gardlarını alıp bunların oyun hataları olduğundan bahsedebilirler.
dedim ya gerçekten ilgili ve FARKINDA olsalar zaten bu kadar HATA OLMAZDI . . .
böyle oyalama ve boyalama taktikleriylede oyuncularınızın gözünde ciddiyetinizden şüphe duyanların sayısını artırmaya çabanızın farkında bile olabilirdiniz. VESSELAM

eski bir oyuncu
Kullanıcı avatarı
goncagul
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: LONCA SAVAŞLARI ETKİNLİĞİ

Mesaj gönderen goncagul »

..../ALKIŞ

HELAL OLSUNDAN BAŞKA NE DENİR Kİ;

AMA DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARMIŞ DİKKAT ET ARKADAŞIM...
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

umarım sadece etkinlik boyutunda kalmaz.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

sonuna kadar okumadım ama okuduğum kadarıyla düşündüklerimi ifa etmişsin.ulan şu metin2 bebe oyunu diye dalga geçtiğiniz oyunda bir pvp sistemi bir lonca sistemi var ikv nin sistemine bin çakar.bu arada ikv nin oko pvp diye ballandırdığı bir sistemi yok.arkadaş ws atacağız kabadayı geçiyoruz veletin biri gelir dalar ??? bu mudur pvp oko.lonca savaşı diyorsunuz loncaların savaşması için sizin bebek bakıcılığına ihtiyacımzmı var ??? ne yani biz lonca savaşını akşam 9 damı yapmak zorundayız.akçe paralarını alırken oh cep comolokko ne güzel ama bir yenilik getirmeye gelince yatış.bu oyuncuların istediği tek şey bizim gösterdiğimiz çabayı sizden görmek.tamam biz yönetime gece gündüz çalışın oyunu bir yerlere getirin demiyoruz.fakat ikv ye bir yenlik gelmesi için 1 yıl beklemek nedendir ? ayrıca gelen her yeniliğin para ile gelmesi nedendir.?kendi adıma and içtim eğer bir sonraki gelecek olan yenilik grup bölgesi olursa yada yeni gelecek olan eklenti akçe ile olursa oyuna akıttığım 500 tl yi artık bahane olarak öne sürmeyeceğim ve oyunu bırakacağım.ikv bu zihniyetle yönetildiği sürece kan kaybetmeye devam edecektir.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IROH »

ElitConan yazdı:sonuna kadar okumadım ama okuduğum kadarıyla düşündüklerimi ifa etmişsin.ulan şu metin2 bebe oyunu diye dalga geçtiğiniz oyunda bir pvp sistemi bir lonca sistemi var ikv nin sistemine bin çakar.bu arada ikv nin oko pvp diye ballandırdığı bir sistemi yok.arkadaş ws atacağız kabadayı geçiyoruz veletin biri gelir dalar ??? bu mudur pvp oko.lonca savaşı diyorsunuz loncaların savaşması için sizin bebek bakıcılığına ihtiyacımzmı var ??? ne yani biz lonca savaşını akşam 9 damı yapmak zorundayız.akçe paralarını alırken oh cep comolokko ne güzel ama bir yenilik getirmeye gelince yatış.bu oyuncuların istediği tek şey bizim gösterdiğimiz çabayı sizden görmek.tamam biz yönetime gece gündüz çalışın oyunu bir yerlere getirin demiyoruz.fakat ikv ye bir yenlik gelmesi için 1 yıl beklemek nedendir ? ayrıca gelen her yeniliğin para ile gelmesi nedendir.?kendi adıma and içtim eğer bir sonraki gelecek olan yenilik grup bölgesi olursa yada yeni gelecek olan eklenti akçe ile olursa oyuna akıttığım 500 tl yi artık bahane olarak öne sürmeyeceğim ve oyunu bırakacağım.ikv bu zihniyetle yönetildiği sürece kan kaybetmeye devam edecektir.
Arkadaşım pvp konusunda yönetime mesaj attım kabadayı modu sıkıntı oluyo diye hatta öneride bile bulundum:) cevap şu:"yakın vadede böyle bir yenilik düşünülmemektir" :)
Resim
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Lonca savaşlarının sistem dahilinde olması için mesaj atan var mı?
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Gokhan25 »

IROH yazdı:
ElitConan yazdı:sonuna kadar okumadım ama okuduğum kadarıyla düşündüklerimi ifa etmişsin.ulan şu metin2 bebe oyunu diye dalga geçtiğiniz oyunda bir pvp sistemi bir lonca sistemi var ikv nin sistemine bin çakar.bu arada ikv nin oko pvp diye ballandırdığı bir sistemi yok.arkadaş ws atacağız kabadayı geçiyoruz veletin biri gelir dalar ??? bu mudur pvp oko.lonca savaşı diyorsunuz loncaların savaşması için sizin bebek bakıcılığına ihtiyacımzmı var ??? ne yani biz lonca savaşını akşam 9 damı yapmak zorundayız.akçe paralarını alırken oh cep comolokko ne güzel ama bir yenilik getirmeye gelince yatış.bu oyuncuların istediği tek şey bizim gösterdiğimiz çabayı sizden görmek.tamam biz yönetime gece gündüz çalışın oyunu bir yerlere getirin demiyoruz.fakat ikv ye bir yenlik gelmesi için 1 yıl beklemek nedendir ? ayrıca gelen her yeniliğin para ile gelmesi nedendir.?kendi adıma and içtim eğer bir sonraki gelecek olan yenilik grup bölgesi olursa yada yeni gelecek olan eklenti akçe ile olursa oyuna akıttığım 500 tl yi artık bahane olarak öne sürmeyeceğim ve oyunu bırakacağım.ikv bu zihniyetle yönetildiği sürece kan kaybetmeye devam edecektir.
Arkadaşım pvp konusunda yönetime mesaj attım kabadayı modu sıkıntı oluyo diye hatta öneride bile bulundum:) cevap şu:"yakın vadede böyle bir yenilik düşünülmemektir" :)

her zamanki gibi :)) kopyala yapıştır
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen muhalif »

tebrikler çok güzel yazmışsın. şimdiye kadar yapılmış olan hiçbir etkinlik oyuncuların genelini mutlu etmediği gibi ancak ve ancak %99 u isyan ettirecek şekilde yanlış uygulamalarla doluydu. ama ikv oyuncuları tepki vermeyi bilmezse, hala plus vs. gibi oyuna para harcamaya devam ederse onlar da paraları saymaktan bir iş yapmaya zaman ayırmazlar!
yıllar oldu lag denilen bir olayı çözemediler. oyunculardan para alırken sorun yaşamıyorlar ama... çok yazık...
güzel bir atasözü vardır " sen eşek olursan semer yükleyen bulunurmuş" daha ne diyelim....
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen OxBoSsxO »

Ama Arkadaşlar Gorduğunuz Uzere Kura Sistemi İle Seçiyorlar Ellerinden Gelen bişey Yok. Ama Diğer Loncalar (Seçilmeyenler) Konusacaklar Bağıracaklar Ama Ya Seçilseydiler.Bi Dusunun Eminonu'nde bi ssuru Lonca Var Hepsini Savasa Sokacak Olsalar Savaslar Sabaha Kadar Surer.Gelelim Lodos-Arz Lonca Savasları Bunda Size Katılıyorum Eğerki Finala İlla 1 Lodos Lonca 1 Arz Lonca Cıkacak Olsaydı Savasın adı Soyle Olmalıydı ''Arz-Lodos Lonca Savaşları'' Ama Lonca Savasları yazınca Finalde 2 arz veyahutta 2 Lodos Lonca Karsı Karsıya gelebilir Anlamı cıkıyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön