fundafuni özür dilerim =)
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
fundafuni özür dilerim =)
öncelikle biraz agresif ve sinir hastası oldumu söylemeliyim sinirlendiğimde gözüm bazı şeyleri görmüyor funda adlı kullanıcı hakkında strong loncası konusunda yazdığım sözleri geri alıyorum özür diliyorum ama bunda sizinde hatanız olduğu kanaatindeyim çünkü her konuma ters cevapalar yazıyorsunuz ve hem kırıcı hemde kızdırıcı olabiliyorsunuz .ben yine özür diliyim barışmak yada affetmek size kalmış ben yapacağımı yaptım..
Re: fundafuni özür dilerim =)
vaaay goççum bnm sen üstüne düşeni yerine getirmişsin fundada sendede suç var asıl suçun büyüğü bende olayı kızıştıran hep bnm xDStrongxsifa yazdı:öncelikle biraz agresif ve sinir hastası oldumu söylemeliyim sinirlendiğimde gözüm bazı şeyleri görmüyor funda adlı kullanıcı hakkında strong loncası konusunda yazdığım sözleri geri alıyorum özür diliyorum ama bunda sizinde hatanız olduğu kanaatindeyim çünkü her konuma ters cevapalar yazıyorsunuz ve hem kırıcı hemde kızdırıcı olabiliyorsunuz .ben yine özür diliyim barışmak yada affetmek size kalmış ben yapacağımı yaptım..
bende senden özür diliyorum pek ii anlaşdıpımız söylenemez ama inşallah önümüzdeki günlerde buzlar erir....

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

!!GünceL!!
lütfen güncel tutalım
lütfen güncel tutalım
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Güncel tutmandaki amaç ne=)
strongxşifa birader sebebi nedir bilmiyorum ama acayip gözüme batıyon
Bazı davranışların çok saçma ama mantıklı gelen şeyleride yapıyon aferin 

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
- Excellence
- Teşkilat Neferi

-
KiyametxDUYGU
- İri Fare Avcısı

TCK nın 243 mad. 107 mad. 113 mad. 123. mad. 132.mad. 134.mad. lerindekı hükümler açıktır merak edenler bu kanun maddelerının ne olduguna bakabılırler.
LODOS RUTBE

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

sen kimsin yani nerden biliyorsun 
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

GÜNCEL :mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
özür dilemekdeki amacın ne snin ben krıcı olduğumu kabulleniyorum ama dedikereiminde sonuna kadr arkasındayım bi cümleyi dahi sırf sna sinir oldum die söylemedim ne düşünüyosma onu söyledim ayrıca bn laf söylerken isnaların zaaflarına laf söylemiyorum namusum bnm zaafım sen namusuma laf söyledin dua etki ben sen deilim insanların zaaflarına laf söyliyck çok ii bilrimki erkeklerin zayıf noktaları ailesine küfredilmesidir ben şimdi snein ailene kalkıp küfretsem ii olur mu namusuma laf söylenemsini geçtim en küçük bi imada bile küfredilmiş gibi olurum özrün akbul olmadı
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi