görevim var yardım arıyorum.
görevim var yardım arıyorum.
iflis ve 30 dk içinde 20 adet gümüş akrep öldür görevlerim var.Yardım edebilecek kişiler aramaktayım. Oyun içindeki adım Shef
Re: görevim var yardım arıyorum.
şuan sadece ifliss ve yeşil hidra görevlerim var.Bu iki göreve yardımlarınızı bekliyorum.
Güncel. yeşil hidra ve iflisse yardım aramaktayım.
Güncel.
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
MerhabaspyTRspy yazdı:iflis ve 30 dk içinde 20 adet gümüş akrep öldür görevlerim var.Yardım edebilecek kişiler aramaktayım. Oyun içindeki adım Shef
Bunun için oyunda {REHBER} adlı kişiler bulunmaktadır bu kişilere ulaşırsanız size yardımcı olurlar
iyi forumlar..
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
yok merhaba yok iyi forumlar insan taklidi yap anladık rehber yetkili falan olmaya çalışıyorsunCLoSeR yazdı:MerhabaspyTRspy yazdı:iflis ve 30 dk içinde 20 adet gümüş akrep öldür görevlerim var.Yardım edebilecek kişiler aramaktayım. Oyun içindeki adım Shef
Bunun için oyunda {REHBER} adlı kişiler bulunmaktadır bu kişilere ulaşırsanız size yardımcı olurlar
iyi forumlar..
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
ifliss i yapmış bulunmaktayım ancak yeşili yapabilmiş değilim yardımlarınızı beklemekteyim. rehber konusuna gelince hiçbiri sallamıyor.
yeşil hidra görevinin yanına birde dev komado görevi eklenmiş bulunmaktadır. Bu iki göreve yardım aramaktayım. konu güncel.
Güncel.