Destek Ekibi Hatası

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xPRiSonBReaKx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Destek Ekibi Hatası

Mesaj gönderen xPRiSonBReaKx »

Resim

Bana üsteki bilgiler gönderilmesi üzerine karakterimi başka bir hesaba aktardım.daha sonra size
tekrar mesaj atarak karakterimdeki 60/60 çemberlitaş şans kutusu etkilerini yeni hesabıma göndermenizi istedim aldığım cevap burda

Resim
Kullanıcı avatarı
xPRiSonBReaKx
İskele Babası
İskele Babası

Re: Destek Ekibi Hatası

Destek bu konuya bir açıklık getirmesini istiyorum
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Voyant »

Merhaba,

Sizlere verilen ilk cevap sadece Plus Paket özelliğini kapsamaktadır. Talebinizi gösteren görüntüleri paylaşmadığınız için ilk bildirim talep içeriğini paylaşıyorum.

"YENİ BİR HESAP AÇMAK İSTEMİYORUM SADECE KARKATERLERİMİN BULUNDUGU HESABIM ADINI DEGİŞTİRMEK İSTİYORUM.VE AYRICA YENİ HESAP AÇSAM BİLE KARAKTERİMDE Kİ PLUS AKTARILMIYOR"

Bizlere ikinci olarak gönderdiğiniz bildirimde ise bunun dışında isteklerde bulunduğunuz görünmektedir. İkinci bildirim talep içeriğini paylaşıyorum.
"hesabımdaki karakterlerime ait olan; İKV Özel Sürüm Kutu / Derindeki Sır, Çemberlitaş Kutu Etkileri, Lonca Pasaportu, Kasa Erişimi Karakterimde Bulunan Bu özellikleri Yeni aktarıcagım olan xxxxxx Hesabına Gelmesini İstiyorum"

Sonuç olarak her iki bildirimde de farklı içeriklerden bahsettiğiniz için farklı cevaplar almış bulunuyorsunuz. Ayrıca karakter aktarımında Lonca Pasaportu ve Kasa Erişim ürünlerinin karakterinizle birlikte yeni üyeliğine aktarılacağını da hatırlatmak isteriz.
Onur GÜRSOY
Kullanıcı avatarı
xPRiSonBReaKx
İskele Babası
İskele Babası

Demek sadece plus paket sadece plus paket olsa gönderdiginiz mesajta neden Özellikleri diyor sadece Plus paket diyebilirdiniz ayrıca ben size bu mesajı attıgım zaman plus yoktu çarda
Kullanıcı avatarı
xPRiSonBReaKx
İskele Babası
İskele Babası

Voyant yazdı:Merhaba,

Sizlere verilen ilk cevap sadece Plus Paket özelliğini kapsamaktadır. Talebinizi gösteren görüntüleri paylaşmadığınız için ilk bildirim talep içeriğini paylaşıyorum.

"YENİ BİR HESAP AÇMAK İSTEMİYORUM SADECE KARKATERLERİMİN BULUNDUGU HESABIM ADINI DEGİŞTİRMEK İSTİYORUM.VE AYRICA YENİ HESAP AÇSAM BİLE KARAKTERİMDE Kİ PLUS AKTARILMIYOR"

Bizlere ikinci olarak gönderdiğiniz bildirimde ise bunun dışında isteklerde bulunduğunuz görünmektedir. İkinci bildirim talep içeriğini paylaşıyorum.
"hesabımdaki karakterlerime ait olan; İKV Özel Sürüm Kutu / Derindeki Sır, Çemberlitaş Kutu Etkileri, Lonca Pasaportu, Kasa Erişimi Karakterimde Bulunan Bu özellikleri Yeni aktarıcagım olan xxxxxx Hesabına Gelmesini İstiyorum"

Sonuç olarak her iki bildirimde de farklı içeriklerden bahsettiğiniz için farklı cevaplar almış bulunuyorsunuz. Ayrıca karakter aktarımında Lonca Pasaportu ve Kasa Erişim ürünlerinin karakterinizle birlikte yeni üyeliğine aktarılacağını da hatırlatmak isteriz.

Ayrıca mesajı dikkatli okursanız Özelliklerin yazmışsınız,sadece plus paket yazmalıydınız ben bu mesajı gönderdikten sonra karakterimi aktardım
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

HATASIZ KUL OLMAZ.
Kullanıcı avatarı
xPRiSonBReaKx