PitbuLL dan MPGD 'nin kapanması hakkında SERT TEPKİ ÇOKHAŞİN
PitbuLL dan MPGD 'nin kapanması hakkında SERT TEPKİ ÇOKHAŞİN
Celal Yılmaz : Ihtamlarını kınamakla beraber MPGD'nın kapanmasına üzüldüm. Açıp açmayacaklarını bilemem. Zira artık IKV'ye hizmet vermiyorum. Ancak açılması için sıradan bir üye gibi Destek/İletişime mail atacağım. Sizde böyle yaparsanız daha sağlıklı sonuç elde edersiniz. Zira MEb'ın web sitesi İKV Forumu gibi flash tabanlı değil. Bu yüzden saldırı yapmanız imkânsızla eşit bir oranda.

ADANADEMİRSPOR
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: PitbuLL dan MPGD 'nin kapanması hakkında SERT TEPKİ ÇOKH
Merhaba Ferhat,
Görüyorum ki benim sana yazdığım bir iletiyi başkalarıyla paylaşmış bulunuyorsun.
Yazının öncesi ve sonrasını da paylaşırsan tepkimin gayet normal olduğunu diğer oyuncularımızda öğrenmiş olur.
Saygı ve sevgilerimle.
Görüyorum ki benim sana yazdığım bir iletiyi başkalarıyla paylaşmış bulunuyorsun.
Yazının öncesi ve sonrasını da paylaşırsan tepkimin gayet normal olduğunu diğer oyuncularımızda öğrenmiş olur.
Saygı ve sevgilerimle.
.
.
.
CELAL ! MPGD Yİ KAPATMIŞLAR 50 KİŞİ BEKLİYOR AÇSINLAR !
Celal Yılmaz Ihtamlarını kınamakla beraber MPGD'nın kapanmasına üzüldüm. Açıp açmayacaklarını bilemem. Zira artık IKV'ye hizmet vermiyorum. Ancak açılması için sıradan bir üye gibi Destek/İletişime mail atacağım. Sizde böyle yaparsanız daha sağlıklı sonuç elde edersiniz. Zira MEb'ın web sitesi İKV Forumu gibi flash tabanlı değil. Bu yüzden saldırı yapmanız imkânsızla eşit bir oranda.
Ferhat Süsen bu nasıl bir yazı reis
Ferhat Süsen niye bıraktın hizmetini ?
Celal Yılmaz Yeterince hizmet ettiğimi düşünüyorum.
Ferhat Süsen netcen şincik normal player devam mı gm olcen mi
Celal Yılmaz GM lık gibi hedefim başından beri yoktu. Hala da yok. İKV daha doğrusu Sobee ile ilişkim bitti. Artık normal hayat, fotoğraf, Twitter ve Facebook var.
Ferhat Süsen ikv bitti mi
Celal Yılmaz İKV bitti.
Ferhat Süsen para bitti aşk bitti kızlar evine gitti
Celal Yılmaz Hahahaha
Ferhat Süsen siktir et reis ya
Celal Yılmaz 1.5 sene boyunca hiç torpilli birini görmedim.
Ferhat Süsen ben gördüm.
Ferhat Süsen kaldırıyolar yorumumu
Celal Yılmaz Ben kaldırıyorum.
Ferhat Süsen forumda ya
Ferhat Süsen :D

ADANADEMİRSPOR
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba Ferhat;
Elimize PitbuLL tarafından ulaşmış resmi bir şey yokken aranızda geçen özel konuşmaları ifşa etmen hiç hoş değil ki bu sizin aranızdaki bir yazıdır. Önceki konuda yanıtladığım gibi kendisi özel sebeplerle bir süre aramızda olamayacak.
Bilgi ve dikkatine.
Elimize PitbuLL tarafından ulaşmış resmi bir şey yokken aranızda geçen özel konuşmaları ifşa etmen hiç hoş değil ki bu sizin aranızdaki bir yazıdır. Önceki konuda yanıtladığım gibi kendisi özel sebeplerle bir süre aramızda olamayacak.
Bilgi ve dikkatine.
Koray YAR