İKV Forumları içerisinde küfür içerikli diyaloglar içeren görüntüleri paylaşmanız nedeni ile eski cezalarınız da göz önünde bulundurularak forum hesabınız süresiz uzaklaştırılmıştır.
Respected
hopdediks doctorxxx konfüçyüs soulreaper
konfüçyüs
BAKİİ - - ReDSchuLL - - Relaxefendy . . !
En son Erdogan tarafından 08 Nis 2012 18:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep:Küfür içerikli görsel paylaşımı
Ne günlerdi.Ha günümüz İstanbul'u ha kıyamet İstanbul'u,hiç farketmiyor.Globalleşme ikisinin de yakasına yapışıyor.1950'lerin 60'ların,70'lerin İstiklal Caddesi,Karaköy'ü,Kadıköy'ü şimdi yoksa 2007'deki puslu Eminönü sokakları da artık yok.Konu için teşekkürler,Redschull,erdi sen misin?
Siz zwartanın fotosuna dikkatli bakın arkadaşlar ben görememiştim ama en üstte 2. bölümdeki Arbelet özel di ve hala gelmedi Beta zamanındaki arkadaşlardan görenler var anlatıyolardı ilk defa gördüm bende
izdirapgrafik yazdı:Ne günlerdi.Ha günümüz İstanbul'u ha kıyamet İstanbul'u,hiç farketmiyor.Globalleşme ikisinin de yakasına yapışıyor.1950'lerin 60'ların,70'lerin İstiklal Caddesi,Karaköy'ü,Kadıköy'ü şimdi yoksa 2007'deki puslu Eminönü sokakları da artık yok.Konu için teşekkürler,Redschull,erdi sen misin?