Eskiden buralar bu kadar resmi değildi
Eskiden buralar bu kadar resmi değildi
Yani bence öyle ya, daha sıradandı yani çokta iyi hatırlıyorum böyle yönetici gibi konuşan sıradan kişilerede millet yalaka felan derdi
şimdi o resmiyeti bozanlar ya sadece yeni insanlar oluyo yada kavga edenler, şu an forumda hiçbi şey yokki, oyunla alakalıda işte birilerinin benim eskiden yaptığım şeyi yapıyo uzun uzun şikayet yazıları, ben sevmiyorum böyle ya foruma ayda yılda bi girer oldum abicim nedir bu ciddiyet ?
Re: Eskiden buralar bu kadar resmi değildi
Haklısın, Eskiden saatlerce forumdan ayrılmazdım.xPrince yazdı:Yani bence öyle ya, daha sıradandı yani çokta iyi hatırlıyorum böyle yönetici gibi konuşan sıradan kişilerede millet yalaka felan derdişimdi o resmiyeti bozanlar ya sadece yeni insanlar oluyo yada kavga edenler, şu an forumda hiçbi şey yokki, oyunla alakalıda işte birilerinin benim eskiden yaptığım şeyi yapıyo uzun uzun şikayet yazıları, ben sevmiyorum böyle ya foruma ayda yılda bi girer oldum abicim nedir bu ciddiyet ?
Şimdi öyle değil hiç birşey yok.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Konuşcak konu kalmadıki insanlar artık pek konu falan da açmıyor
. Mesela eskiden, açılan bir konu sıkıcıysa bir kaç saat sonra ilk sayfadan düşebeilirdi ama şu an kilitlenmiş konular bile hala ilk sıralarda kalabiliyor.. Yeni bi soluk lazım, gb ler baydı artık..
EARTH
DisToRtioN
Oooo, istediğiniz konu olsunuz gençler.
Araştırma konuları bizi bekler.
Altına da bol bol hem resmi hem sulu muhabbetler yaparız.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Forumda tarafımızdan açılmış birçok araştırma konusu ve fan konularımız mevcut aslında bunlara biraz vakit ayırabilirsiniz.
Biraz reklam yapmış olacağım ama bakınız KIYAMET dergimiz sizleri bekliyor.
Koray YAR
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
al bir de burdan yak :lol:HellRiDerS yazdı:Forumda tarafımızdan açılmış birçok araştırma konusu ve fan konularımız mevcut aslında bunlara biraz vakit ayırabilirsiniz.

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
aslında sulu ve saçma muabbetler iyi olur 5 yıldır oynuyorum ancak 2010 dan beri forumdayım eski konular falan daha güzel 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- OyunHatalari
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Loncasız
eskiden forum çok eğlenceliydi çünkü herkes görüşünü özgürce dile getirebiliyordu.
Peki şimdi ne değişti?
yeni yetme forum ekibi (mavi nicke sahip kişiler) kraldan çok kralcı oldular ki, her konuya kendilerini müdail etmesi gerektiği hissine kapıldılar.
samimice açılmış bir konuda fikirlerini özgürce paylaşan oyunculara "tartışma çıkabilir Allahmuhafaza" diyerek kapadılar.
o yüzden kimse konu açmaz oldu.
Samimiyetine güvendiğim HellRiDerS, forum ekibinizi lütfen gözden geçirin.
sizlere "bakın ben çalışıyorum, beni de gm yapın" izlenimini yaratmak için olur olmadık konuları kapatıyorlar. bunun size bir çok örneğini gösterebilirim.
Lütfen bu konuda bir şeyeler yapın.
durum o kadar ciddi ki, benim bu eleştirime bile "üslubunuza dikkat edin" diyerek 1 gün hesap kapama cezası verebilecek durumdalar. durum vahim.
Peki şimdi ne değişti?
yeni yetme forum ekibi (mavi nicke sahip kişiler) kraldan çok kralcı oldular ki, her konuya kendilerini müdail etmesi gerektiği hissine kapıldılar.
samimice açılmış bir konuda fikirlerini özgürce paylaşan oyunculara "tartışma çıkabilir Allahmuhafaza" diyerek kapadılar.
o yüzden kimse konu açmaz oldu.
Samimiyetine güvendiğim HellRiDerS, forum ekibinizi lütfen gözden geçirin.
sizlere "bakın ben çalışıyorum, beni de gm yapın" izlenimini yaratmak için olur olmadık konuları kapatıyorlar. bunun size bir çok örneğini gösterebilirim.
Lütfen bu konuda bir şeyeler yapın.
durum o kadar ciddi ki, benim bu eleştirime bile "üslubunuza dikkat edin" diyerek 1 gün hesap kapama cezası verebilecek durumdalar. durum vahim.
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı

Merhabalar
Forum Kurallarına Göre öhöhöh dermişim devam edin gençler sorun yok . :roll:
Forum Kurallarına Göre öhöhöh dermişim devam edin gençler sorun yok . :roll:
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
Merhabalar,
İKV Forumları içerisinde özgür olduğunuz kadar, kurallara uyma zorunluluğunuzda vardır. Görüşlerinizi elbette özgürce dile getirebilirsiniz. Fakat bu birilerini aşağılayarak, dalga geçerek olmamalıdır. İKV oyuncusunun mizacı nedense bu tip konulara eğilim göstermektedir. Bu kanıya uzun soluklu İKV maceramdan vardım diyebilirim.
Her ne kadar üslubumuz sert gelse de Forum kuralları ne diyorsa odur. Bizler İKV'nin en küçük ekibini oluşturmaktayız. Bu tip konularda her zaman FDE Aşktır! ifadesini belitmişizdir. "OyunHataları" bahsettiğiniz olur olmadık konuları merak etmekteyim. Eğer keyfi bir moderasyona rastladıysanız, ilgili mercii İKV Destek/İletişim Formu'dur. İKV Forum Destek bildirim tipi altından şikayet, görüş ve önerilerinizi üst ekibimize bildirebilirsiniz.
FDE Aşktır!
Keyifli forumlar,
İKV Forumları içerisinde özgür olduğunuz kadar, kurallara uyma zorunluluğunuzda vardır. Görüşlerinizi elbette özgürce dile getirebilirsiniz. Fakat bu birilerini aşağılayarak, dalga geçerek olmamalıdır. İKV oyuncusunun mizacı nedense bu tip konulara eğilim göstermektedir. Bu kanıya uzun soluklu İKV maceramdan vardım diyebilirim.
Her ne kadar üslubumuz sert gelse de Forum kuralları ne diyorsa odur. Bizler İKV'nin en küçük ekibini oluşturmaktayız. Bu tip konularda her zaman FDE Aşktır! ifadesini belitmişizdir. "OyunHataları" bahsettiğiniz olur olmadık konuları merak etmekteyim. Eğer keyfi bir moderasyona rastladıysanız, ilgili mercii İKV Destek/İletişim Formu'dur. İKV Forum Destek bildirim tipi altından şikayet, görüş ve önerilerinizi üst ekibimize bildirebilirsiniz.
FDE Aşktır!
Keyifli forumlar,
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU