Kürtçe Konuştum ve..
- dyb21
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Kürtçe Konuştum ve..
Selamun aleykum: 2 haftadır kürtçe bir kaç kelime yazdığım için susturma yiyorum. Amacınız nedir Irkçılık mı yapıyorsunuz yapıyorsanız çekip gidelim. O kadar kutu alıyoruz akçe alıyor Hakkımız bumudur adam bana ana bacı sover ertesi gün gene susturma yemez karsıma dikilir ben küfür etmediğim halde susturma yerim Bütün GMlere sesleniyorum hakkımı helal etmiyorum size Ahirette 2 elim yakanızdadır bilmiş olun.Ancak sizin yaptığınız Toplarsınız basını Türk Kürt kardeştir yazarsınız ama arkadan ne dolaplar çevirdiğinizide iyi biliriz. ALLAHa havale ediyorum hepinizi. :evil: :evil:
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Kürtçe Konuştum ve..
Merhaba;
Öncelikle bu tarz itirazların yeri burası değildir!
Oyuncuları yalnış yönlendirdiğinizden dolayı biraz bilgi vermek istiyorum, Almış olduğunuz cezada kürtçe konuşma göremiyoruz cezanızın sebebi Tehdit ve ettiğiniz küfürlerden kaynaklanmaktadır.
Lütfen bilginiz dahilindeki durumlarda suçlamada bulununuz, keza siz bizim hakkımıza geçmiş bulunuyorsunuz.
Öncelikle bu tarz itirazların yeri burası değildir!
Oyuncuları yalnış yönlendirdiğinizden dolayı biraz bilgi vermek istiyorum, Almış olduğunuz cezada kürtçe konuşma göremiyoruz cezanızın sebebi Tehdit ve ettiğiniz küfürlerden kaynaklanmaktadır.
Lütfen bilginiz dahilindeki durumlarda suçlamada bulununuz, keza siz bizim hakkımıza geçmiş bulunuyorsunuz.
Koray YAR