1- Aldığınızın paraların hakkını veriyormusunuz. Laglarla ne kadar ilgileniyorsunuzz..
2- Çar susturma konusunda üstünüze yok... ama benim domates veya başka bir şey satmam sizi ne kadar ilgilendirir.
3- oyunda ben yazma hakkım var ise istediğim şeyide satarım bu sizi hiç mi hiç ilgilendirmez.
4- bunu yasaklama sebebinizin Hİç ama HİÇ bir mantıklı acıklaması olamaz ki
Eğer mantıklı oldugunu savunuyorsanız maden satışlarını da engelleyin
Eger ömantıklı oldugunu savunuyorsanız item satısınıda alışverişide engelleyin.
Şimdi siz kendinizi telif hakları diye savunacaksınız
Peki soruyorum size Telif hakkı demek şifre üretmek hakkıdır. Ben aldıgım her türlü kodu tamamen kendime aldıgımdan
bunu istediğim şekilde kullanırım. Bunu hırsızlıla lamadığım ve de Şifre üretici programlar kullanmadığım (ki bu imkansız)
sürece engelleme hakkınız yok. BU KONUDA TAMAMEN HUKUKSUZ İŞLEM YAPIYORSUNUZ. BEN HUKKLA İLGİLENEN BİRİ OLARAK BUNU BELİRTMEK İSTERİM.
ŞİMDİ SAKIN CIKIP OYUNUN KURALLLARINA AYKIRI AHREKET DEMEYİN BANA; ÇÜNKÜ HİÇ BİR KURAL ANAYASA YA AYKIRI OLAMAZ.
VE BEN PARASINI ÖDEYİP YASAL YÖNDEN SAHİP OLDUĞUM HERŞEYİ SATARIM BUNA SİZ KARIŞAMAZSINIZZ.
SİZİN ÇALIŞANLARINIZ ARASINDA HUKUKÇU YOK İSE BİR HUKUK DANIŞMANI AYARLAYIN VEYA GİDİP DANIŞIN. YOKSA BEN HAKLARIMI ARAMAK ZORUNDA KALACAĞIM.
Yönetime
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yönetime
Merhaba,
Her ne kadar oyunu özgürce oynama hakkına sahip olsanız bile, bu platformunda belli başlı kuralları vardır. Bu kurallar size oyuna kayıt olurken kullanıcı sözleşmesinde ve ilgili duyurularda bildirilmiştir. Bu tip aykırı durumların cezasız kalmayacağı aşikardır.
İstanbul Kıyamet Vakti Kullanım Sözleşmesi
Forum kuralları
E-PIN Satışı Hk.
Bilgi ve dikkatinize!
Her ne kadar oyunu özgürce oynama hakkına sahip olsanız bile, bu platformunda belli başlı kuralları vardır. Bu kurallar size oyuna kayıt olurken kullanıcı sözleşmesinde ve ilgili duyurularda bildirilmiştir. Bu tip aykırı durumların cezasız kalmayacağı aşikardır.
Forum kuralları
E-PIN Satışı Hk.
Bilgi ve dikkatinize!
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Bu konu ile ilgili sizin koyacağınız kurallar sadece oyunu ilgilendiren kuralllardır. Ki ben dememe rağmen anlamamış görünüyorsun ki anla; Anayasal hakları kısıtlayıcı kurallar koyamazsın. Eğer koyarsan o kural geçersizdir. Siz hala bana oyun kuralı diyorsunuz. Size örnke de vereyim belki daha iyi anlarsınız. Dünyada ben gidip bir oficce programını alsam bu officce programlarında PIN vardır. Bunun faturasını da kendime kestirsem. SOnra da bu PIN i başka birisinin bilgisayarına yüklesem buna officce in satıcısı, telif sahibi, veya herkimse ne karışabilir. Kİ KARIŞMIYORLAR VE DOĞRU OLANI DA KARIŞMAMALARIDIR. ÇÜNKÜ BEN YASAL OLARAK O HAKKA SAHİBİM. SADECE ÇOĞALTMA TÜRÜ UYGULAMALAR YAPAMAM. Kİ SİZİN PİNLERİDE COĞALTTIĞIKM FALAN YOK. ŞİMDİ SİZ KALKIP HATANIZI TELAFİ ETMEK YERİNE BİRDE KENDİNİZİ SAVUNUYORSUNUZ. BU OYUN BU KADAR MI BASİT YANİ. ANLAMAM GEREKEN BUMU. BU KADAR MI AMATÖR. Kİ BEN BÖYLE DÜŞÜNMEK İSTEMEM ACIKCASI.
BURADA AŞİKAR OLAN TEK ŞEY VAR O DA SİZİN UYGULAMANIZ, HUKUKA TAMAMEN AYKIRIDIR. ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM. HUKUKA AYKIRIDIR.ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Bu tip aykırı durumların cezasız kalmayacağı aşikardır.
Forum kuralları
E-PIN Satışı Hk.
Bilgi ve dikkatinize!
SİZİN BELEŞ VERDİĞİNİZ BİR ŞEYİ SATMIYORUM BEN , KENDİ PARAMLA ALDIĞIM TEKRAR EDİYORUM KENDİ PARAMLA ALDIĞIM VE ÜZERİNDEKİ TÜM TASARRUFUN BANA AİT OLDUĞU ŞEYİ SATIYORUM. BU SİZ DAHİL HİÇ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ.
kardesım bende sana sonuna kadar katılıyorum bende bunu yıllardır soyluyorum ama dınletemıyorum. parayla satın alınan bırseyın telıf hakkı artık bıze gecmıs demektır ve bunun satısını kımse engelleyemez kanunda boyle bır kural yok bende hukuk ısınde oldugum ıcın senı cok ıyı anlıyorum. sen guzel bır ornek vermıssın ama anlayana. Bu tur seylerın satısı yasak degıl cagoltılıp dagıtılması yasak ve kanun onunde 1. derecede suc sayılır. O zaman o kısıye ıstedıgınız seyı yaptırırsınız. Yonetımın karıstırdıgı konu su KARAKTER SATISI. Bunun da onune gecemezler ama. Cunku karakter transferlerı var nerden bılıcekler ben o karakterı sattım ve adam sonra kendı sunucusuna veya maılıne aktardı. Bunu saglamak ıcın sureklı GM lerın oyunda olması gerekır kı yakalasınlar. Belkı adam e pın alamıyor durumu yok ancak oyun parası var veyahut da realden para vermek ıstemıyor oyun parasınla almak ıstıyor. Buna sız karısamazsınız sonucta bu bır oyun ve oyunun acık pazarıda mevcuttur. O halde madenlere fıyat da bıcın Örnegın: Menekse her sunucuda 15m satılacak bunun ustunde satan cezalandırılacak. (Alt satıs serbesttır. Hukukda fırmanın belırttıgı satısın ustune cıkılmaz ama sahsa gore asaya cekılebılır. O kendı tercıhıdır.) Iste o zaman mudahele hakkına sahpsınızdır. Cunku fırma olarak belırledıgınız bır fıyatın ustune yapılan bır satıs soz konusudur. E-pın satısı sızı ılgılendıren bır konu degıldır bız parasını verıp sahıp oluruz ıster satarız ıster kullanırız. Benım 8 ader karakterınm var 8 ınde de kasa erısımı ve +5 var. ancak 10 adet kutu aldım. ne yapım bunu elımde mı kalsın. Lonca pasaportu cıkmadan once de kasa erısımı ve +5 yuklemıstık. E dogal olarak bu fazla olanları satacagız. Buna karısamazsınız. Sıralı sıstem yapıp kendı cıkarlarınızı dusunup ınsanları sureklı bırseyler almak ıcın zorlarsanız fazla kalan seylerde oyun ıcerısınde satılır. Bunun ne onune gecebılırsınız nede boyle bır hakkınız var...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Tural gerçekten konulara çok iyi değinmişsin. Söylediklerinin hepsini katılıyorum...
Özellikle LAG konusuna...
Özellikle LAG konusuna...
JasoNStathaMII
BEDİRHAN
JasoNStathaM
BEDİRHAN
JasoNStathaM
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Be On
Bizler İKV yi kullanim sozlesmesini kabul ederek oynuyoruz degil mi ? Bu sozlesmede de belirtildigi uzere İKV tarafina ait tum urun epinlerinin satisi ve bunun telif hakki İKV de dir. Dolayisi ile epin satisi demek Telif ihlali demek. Hukuk cercevesi icinde Telif ihlaline de goz atmani oneririm.
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Gerçekten ek birşeyler yazmaya gerek yok.
Gayet net ve en verilebilecek en iyi cevap bence..
Gayet net ve en verilebilecek en iyi cevap bence..
Notr25 yazdı:Bizler İKV yi kullanim sozlesmesini kabul ederek oynuyoruz degil mi ? Bu sozlesmede de belirtildigi uzere İKV tarafina ait tum urun epinlerinin satisi ve bunun telif hakki İKV de dir. Dolayisi ile epin satisi demek Telif ihlali demek. Hukuk cercevesi icinde Telif ihlaline de goz atmani oneririm.
Evet bana gerçekten çok güzel cevap vermişsiniz tek anlamıyla. Ben A markalı bir arabayı aldığım zaman . o A markalı araba olduğu için onu satamam. onun satışı için ilan veremem. Onu başka bir firma alıp satamaz. KOMEDİ YA KOMEDİ.
su an piyasada A markalı arabayı B markalı araba sahibi firma bile alıp satabiliyor. ne telif ihlalinden bahsediyorsunuz. İKV nin sahip olduğu telif hakkı sudur. İKV o PINleri yapma hakkına vede onu satmaya yetkili kurumlar belirtmekle mükelleftir. yani. ben gitsem İKV nin belirttiği kurum , şirket veya herne ise bunalrın dışında birinden İKV pın ı almaya calışsam, burada İKV nin hiç bir sorumluluğu olmaz yani ben öğrenmeden yanlış bir kurum veya şirket veya sahıstan aldığımdan tüm sorumluluk bana ait olur. Şize verdiğim örnekleri okumadan yorum yazıyorsunuz. Officce programları, Autocad programları ve bunlar gibi bir sürü kodlar PIYASADA satılamktadır. Ben gidip kendi kredi akrtımla aldığım. her türlü pın i istediğim kişiye satma, hediye etme, vs gibi haklara sahibim. Bana oyun kurallarından bahsedenler suna iyi baksınlar. Ben oyunun bana bedave verdiği bir şeyi satmaya çalışmıyorum. ben bana ait olan bir şeyi satıyorum bunada hiç bir oyun yöneticisinin karışma hakkı yoktur.
Hakkı olmadan karışanlara hakkımı asla helal etmiyorum.
su an piyasada A markalı arabayı B markalı araba sahibi firma bile alıp satabiliyor. ne telif ihlalinden bahsediyorsunuz. İKV nin sahip olduğu telif hakkı sudur. İKV o PINleri yapma hakkına vede onu satmaya yetkili kurumlar belirtmekle mükelleftir. yani. ben gitsem İKV nin belirttiği kurum , şirket veya herne ise bunalrın dışında birinden İKV pın ı almaya calışsam, burada İKV nin hiç bir sorumluluğu olmaz yani ben öğrenmeden yanlış bir kurum veya şirket veya sahıstan aldığımdan tüm sorumluluk bana ait olur. Şize verdiğim örnekleri okumadan yorum yazıyorsunuz. Officce programları, Autocad programları ve bunlar gibi bir sürü kodlar PIYASADA satılamktadır. Ben gidip kendi kredi akrtımla aldığım. her türlü pın i istediğim kişiye satma, hediye etme, vs gibi haklara sahibim. Bana oyun kurallarından bahsedenler suna iyi baksınlar. Ben oyunun bana bedave verdiği bir şeyi satmaya çalışmıyorum. ben bana ait olan bir şeyi satıyorum bunada hiç bir oyun yöneticisinin karışma hakkı yoktur.
Hakkı olmadan karışanlara hakkımı asla helal etmiyorum.