yeter artık bırakın şu gereksiz konuları
yeter artık bırakın şu gereksiz konuları
arkadaşlar yok sunucuya giremiyom yok o bana küfür etti yok o hırsız bu hırsız şu gereksiz konuları bırakın artık sunucuya giremiyosan bunu foruma dökmenle açılacakmı ?
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
Re: yeter artık bırakın şu gereksiz konuları
Katlıyorum ve senide bunun gibi gereksiz konular açmamaya davet ediyorum ..gaox yazdı:arkadaşlar yok sunucuya giremiyom yok o bana küfür etti yok o hırsız bu hırsız şu gereksiz konuları bırakın artık sunucuya giremiyosan bunu foruma dökmenle açılacakmı ?
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Katlıyorum ve senide bunun gibi gereksiz konular açmamaya davet ediyorum ..Vahit yazdı:gaox yazdı:arkadaşlar yok sunucuya giremiyom yok o bana küfür etti yok o hırsız bu hırsız şu gereksiz konuları bırakın artık sunucuya giremiyosan bunu foruma dökmenle açılacakmı ?
:lol:
Darbeler Yesen de Yüreğine Affetmek En Asil İntikam....
Öyle Bİr Dostun Olmalı ki Sen Ağladığında Onun Gözünden Yaş Gelmeli...
Öyle Bİr Dostun Olmalı ki Sen Ağladığında Onun Gözünden Yaş Gelmeli...
Vahit yazdı:Katlıyorum ve senide bunun gibi gereksiz konular açmamaya davet ediyorum ..gaox yazdı:arkadaşlar yok sunucuya giremiyom yok o bana küfür etti yok o hırsız bu hırsız şu gereksiz konuları bırakın artık sunucuya giremiyosan bunu foruma dökmenle açılacakmı ?
Vesselam
sunucu kapanmışsa her yerde kapanır 10 kişnin böyle konu açması gerekmez sende bunu yaptığın için sinir oldun
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
Bende buna benzer bir konu açtım ama yarına kadar toparlayamazsın. 5 gün sonrasına falan yazarsan güzel olur. Yapan geri dönmemezlik yapmaz inşallah eğer ben yaparsam yardıma geri dönerim.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Aa cevabı yanlış yere yazmışım. Ben de diyordum yarar'ın konusuna cevap verdim niye gözükmüyor diye 
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
Hiç bir zaman öyle bir konu açmamgaox yazdı:Vahit yazdı:Katlıyorum ve senide bunun gibi gereksiz konular açmamaya davet ediyorum ..gaox yazdı:arkadaşlar yok sunucuya giremiyom yok o bana küfür etti yok o hırsız bu hırsız şu gereksiz konuları bırakın artık sunucuya giremiyosan bunu foruma dökmenle açılacakmı ?
Vesselam
sunucu kapanmışsa her yerde kapanır 10 kişnin böyle konu açması gerekmez sende bunu yaptığın için sinir oldun
Varsa öyle açmış olduğum yada senin gibi gereksiz bir konum bana linkini atda bakayım
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

hahaha o nasıl oldu yaa :shock:complex yazdı:Aa cevabı yanlış yere yazmışım. Ben de diyordum yarar'ın konusuna cevap verdim niye gözükmüyor diye

________________________________________________________________________________
Vahit yazdı:Hiç bir zaman öyle bir konu açmamgaox yazdı:Vahit yazdı:Katlıyorum ve senide bunun gibi gereksiz konular açmamaya davet ediyorum ..gaox yazdı:arkadaşlar yok sunucuya giremiyom yok o bana küfür etti yok o hırsız bu hırsız şu gereksiz konuları bırakın artık sunucuya giremiyosan bunu foruma dökmenle açılacakmı ?
Vesselam
Varsa öyle açmış olduğum yada senin gibi gereksiz bir konum bana linkini atda bakayım
Vesselam
neden konuyu gereksiz gördün o zaman
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
Fare'nin orta tuşuna basarak iki konuyu birden takip edince böyle oluyor. Birine bakıyorum. Dalgınlığımdan diğerine geçince cevap yazıyorum.ikvm yazdı:hahaha o nasıl oldu yaa :shock:complex yazdı:Aa cevabı yanlış yere yazmışım. Ben de diyordum yarar'ın konusuna cevap verdim niye gözükmüyor diye
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ