Yeter artık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Invoker
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Yeter artık

Mesaj gönderen Invoker »

Oyuna giriyorum girer girmez 2 saniye içinde kesiliyorum bu kadarmı dengesizlik bukadarmı saçmalık olur 400m lik büyüyü inanırmısınız 5mlik alman adam alıyor bu anca bu kadar olur oyunda o kadar dengesizlik varki say say bitmez yetenekler zaten asgari düzeyde 59 gelınce bır yeteneklerı dusunun hangı yetenegı nereye koycagınıızı sasıracaksınız büyücünün savascı karsısında hıcbır caresı yok söylediğim gibi 40 levellik alman savascı 400mlık buyuyu alıyorsa ne diyim artık bıseyler ıteme dayalı olsun ya 40 levellık savascı benı aldı ama tam tersı olsa 49 savascı olsam karsıdakı 4o sevıye buyucu olsa alamaz ben burda suna degınmek ıstıyorum savascı yetenek bakımından cok guclu dıbındeyken 2 vurur oldurur buyucu olsa 1o vurur savascı anca olur .. ben derdımı nasıl anlatcagımı bılmıyorum .. yanı bu dengesızlık artık kalksın buyuculer savascıya resmen ekmek ya meteorda tek dolasıpta kasan buyu hıc gormedım artık su oyunda bıseyler degıssın yetenekler bırkez daha gözden gecırılsın buyucu ekmek olmakdan cıksın
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeter artık

Mesaj gönderen fuci »

büyücüyü kullandıktan sonra hiçte öyle zor olmuyor ben ne savaşçılar görüyorum ama büyücü geliyor yatırıyor oyunu bilmek önemli olan
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Index
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Lonca Beta

Mesaj gönderen Index »

Kardeşim ağlamana gerek yokki sakin ol :) bak büyücü zaten güçsüzdür yakın mesafe karakteri değil adı gibi büyü atar rakibe.Tehlike anında zihin atarsın yada kutup.Tam tersini düşün büyücü sürekli kaçsa savaşçı onu yakalayamasa bu sever savaşçı kötü durumda asla kesemez büyüyü.Yani demek istediğim güzel kardeşim oyunu öğreneceksin zamanla acele etme ortada bir durum yok :lol:
Eminönü ---> İndex

Resim
Invoker
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Invoker »

Index yazdı:Kardeşim ağlamana gerek yokki sakin ol :) bak büyücü zaten güçsüzdür yakın mesafe karakteri değil adı gibi büyü atar rakibe.Tehlike anında zihin atarsın yada kutup.Tam tersini düşün büyücü sürekli kaçsa savaşçı onu yakalayamasa bu sever savaşçı kötü durumda asla kesemez büyüyü.Yani demek istediğim güzel kardeşim oyunu öğreneceksin zamanla acele etme ortada bir durum yok :lol:

dostum oyunu sakın bana öğretme ben burda dengesızlıkten yakınıyorum :) sakinımde merak etme zaten bırınız cıkıp hak versenız sasırcam haydı uğrola bana oyunuda öğretme

“Genel Etkileşim” sayfasına dön