Yeni ismim hayırlı olsun

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Residentx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Yeni ismim hayırlı olsun

Mesaj gönderen Residentx »

Slm arkadaşlar; sizlere oyunda bol itemler bol şanslar iyi oyunlar real hayatta ise sağlık mutluluk sevinç içinde yaşamanızı Allahtan diliyorum.
Ben Reybatista (Savaşcı) Stonecoldis (Büyücü) RESIDENTqEVIL (Şifacı).
Bilindiği üzere benim şifacımın ilk adı Residentxbaşkan dı, kendi düzenimi kuramadığım için kendi loncamı kurmak nasip olmadı, sonra EfKaRLı loncasına girdiğim için adım EfKaRLıxSeBeBıM oldu, ve sonra oyunda lonca sistemide çıkınca isim değiştirmenin bi gereği kalmadı lonca için, ve Divan-ı arz loncasına girince bazı EfKaRLı arkadaşlar isim değiştirince bende çarımın adını eski ismine döndürdüm çünkü beni tanıyanlar rahat tanısın diye, ve ismimi RESIDENTqEVIL yaptım.
Eskiden nasılsa Divanı-ı arz loncasıyla, yeni ismimle vede diğer çarlarımla oyunda çok güzel işler yapmayı ve oyuncularla kavga etmek tartışmak kalp kırmak vs. değil sürekli iyi anlaşmayı muhabbet etmeyi herkezin sevgisini kazanmayı vs hedefliyorum. Kavga eden, hırsızlık yapan, kalp kıran, başkalarına zarar veren vs her zaman kendisi kaybeder kendisi zararlı çıkar kendisine kötülük yapar. Ama herkezle iyi anlaşan, iyi geçinen, kendini sevdiren her zaman kendisi kazanır
kendisine iyilik etmiş olur, bende buna inanıyorum, o yüzden ben item oyun yönünden ilerlemekten çok insani yönden, karakter yönünden asıl ilerlemeyi hedefliyorum, ve sizlere hem oyunda hemde real hayatta başarılar diliyorum.

Sevgilerimle;
Samet Cansız

Reybatista

Stonecoldis

RESIDENTqEVIL
gєℓdιğιη zαмαη вσşℓυк dσℓdυяαη dєğιℓ, gιттιğιη zαмαη уєяι dσℓ∂υяυℓαмαуαη σℓ.

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön