Kalın Sağlıcakla Kuklacıya Sahip Çıkın
IIOmeRfaRukII(Faruk)
IBaRoNI (Kadir)
GöLGeXKeNaN (Kenan)
SantiegoMuNeZ (Halil)
YaLNıZaLPeReN (Cengiz)
ŞAHXHAN (Emrah)
Takıo (Serhat)
ŞAHXKÜRŞATHAN (Kürşat)
Kendinize İyi Bakın Allaha Emanetsiniz...
ECHO yazdı:Selamum Aleyküm,Tüm dostlara selam olsun oyunda uzun süredir yokdum Tecil Bitti 2 ay sonra askere gideceğim biraz ara vereyim dedim,bana oyunu sevdiren CilginBibeRoN Abime Tşkler Sohbetimiz Güzeldi Tşkler Herşey İçin [uykusuz] Derya ablam bana yaptıgın kıyakları unutmayacam sanada tşkederim,Kadir Ve Kenan Çok Yardımcı Oldular Oyunda Her konuda Çok Teşekürederim Onlarada Haklarını Helal etsinler.
Kalın Sağlıcakla Kuklacıya Sahip Çıkın![]()
Sağol Paşa Sende Allaha Emanetsin.YALNIZALPEREN yazdı:Askerden önce ara vermen iyi olmuş.Bazı şeylere zaman ayırmış olursun.Allah'a emanet ol.
Aynen abicim haklısın gezecek ziyaret edilecek o kadar çok yerim varki anca gezerim zaten bu arada şiir için teşekür ederim Allaha Emanetsin.CilginBiberoN yazdı:ECHO yazdı:Selamum Aleyküm,Tüm dostlara selam olsun oyunda uzun süredir yokdum Tecil Bitti 2 ay sonra askere gideceğim biraz ara vereyim dedim,bana oyunu sevdiren CilginBibeRoN Abime Tşkler Sohbetimiz Güzeldi Tşkler Herşey İçin [uykusuz] Derya ablam bana yaptıgın kıyakları unutmayacam sanada tşkederim,Kadir Ve Kenan Çok Yardımcı Oldular Oyunda Her konuda Çok Teşekürederim Onlarada Haklarını Helal etsinler.
Kalın Sağlıcakla Kuklacıya Sahip Çıkın
Selam![]()
Birine bir şeyleri sevdirmek, bunu da görmek inan çok sevindirici.
Emin ol sen toplumda yer edinmiş ve daha iyi yerler de de edinecek bir arkadaşsın.
Bu bir oyun, hiç bir yere gitmiyor. Şimdi dışarı çık, ziyaret etmek istediklerini ziyaret et. Yapmak istediklerini yap. Kendine zaman ayır.
Biz geri döndüğünde yine burada olacağız, ve yine o keyifli sohbetlerimizi yapacağız Allah'ın izni ile.
Öncelikle sana hayırlı teskereler diliyorum. Başarılı bir askerlik sonunda tekrar görüşmek üzere.
Hoşça kal.
gitmek gerekir bazen
geride bıraktıklarımızın pişmanlığını yaşamamak için
bazen gitmek gerekir yağmurlarla güneşin ilk ışıklarıyla
ya da gecenin kapkaranlığıyla bazen gitmek gerekir
Gitmek gerekiyor bazen gelmelerin olduğu gitmelere
Geride kalanların gözyaşlarında teselli olan gelmelere
gitmek gerekiyor bazen
Sessizce gidip tufan sevinciyle dönmek gerekiyor bazen
Kendi İmza Yazını Belli Ediyosun Eglenmek ve eglendirmekkursatkaragoz yazdı:askere gdiyorum diye başka biryere gitme faruk emi D senden beklenir