MeGaŞiFa'dan Selamlar... :))

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

MeGaŞiFa'dan Selamlar... :))

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Öncelikle Tüm Dostlarıma, Arkadaşlarıma, Tanıdık Tanımadık Herkese Selamlar Olsunn ! =)

Aranızdan Ayrılalı Epey Bi Zaman Olmasına Karşı Hala Unutmadığım Dostlukları, Arkadaşlıkları , Gerekli Gereksiz Ortamları Unutmadım =) Umarım Hepiniz İyisinizdir. Oyundan Bağımı Koparan Baş Belası Sınavın İlk Aşaması Olan YGS ye Bir Gün Kala Buraya da Bir Uğrayım , Hal Hatır Sorayım Dedim. Hepinizi , Eğlencenin Dibine Vurduğumuz Günleri , Yaptığımız Geyikleri Çok Çok Özledimm. . İnsan Harbiden İnekleyince Böyle Şeylere Bayağı Bi Hasret Kalıyor... =) Ama Allah'ın İzniyle Şu Sınavları Atlatıp İyi Bir Yere Yerleştikten Sonra Aranızda Olacağım. .

Kendinize Çok İyi Bakın ve Dualarınızı Eksik Etmeyin =) Benimle Birlikte 2o12 YGS ye Girecek Tüm OKS'nin Son Kurbanı Arkadaşlarıma Başarılar Diliyorum ! Umarım Her Şey Gönlünüze Göre Olur. .

Keyifli Haftasonları !

*Koray...
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
SLEVENNN
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: MeGaŞiFa'dan Selamlar... :))

Mesaj gönderen SLEVENNN »

Aleyküm Selam Koray Seni Bile Özledim Lan :D yarın bende giriyorum sınava 4 . giriş olcak :D görüşürüz sınavda başarılar kendine iyi bak ;)
ERNsToCHEQueVaRa &TEKYOLDEVRİM &ReLaXxEeFeNDyY & GERİLLA & ADANADEMİRSPORLU
MeGaXTuqCe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen MeGaXTuqCe »

Selam koray ben Tuğçe.Bayadır bende yoktum hatırlamışsındır.:) Gerçi oyunu bıraktım mı onuda bilmiyorum 1 sene oldu girmeyeli neredeyse :P Bi bakayım dedim hepinize.Unutulmadınız yanii kendinize iyi bakın.Kim bilir belki dönerim
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

sınavlarını alnının akıyla atlatıp geri döneceğine emeğinin karşılığı olan yere yerleşeceğine eminim.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

SLEVENNN yazdı:Aleyküm Selam Koray Seni Bile Özledim Lan :D yarın bende giriyorum sınava 4 . giriş olcak :D görüşürüz sınavda başarılar kendine iyi bak ;)
Eksik Olmayasın Kardeşim :)) Teşekkür Ederim Sana da Başarılar Panik Yapma Dememe Gerek Yok Sanırım, Benden Tecrübelisindir Bu Konuda ;)

Since 2008...
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

MeGaXTuqCe yazdı:Selam koray ben Tuğçe.Bayadır bende yoktum hatırlamışsındır.:) Gerçi oyunu bıraktım mı onuda bilmiyorum 1 sene oldu girmeyeli neredeyse :P Bi bakayım dedim hepinize.Unutulmadınız yanii kendinize iyi bakın.Kim bilir belki dönerim
Merhaba Tuğçe Hatırlamaz Olur muyum =) Seni de Görmek Mutlu Etti Beni. İnşallah Her Şey Yolundadır. Ayrıcaa Unutulmadığımıza Sevindimm =) Sende Kendine Çok İyi Bak, ;)

Since 2008...
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Wizards yazdı:sınavlarını alnının akıyla atlatıp geri döneceğine emeğinin karşılığı olan yere yerleşeceğine eminim.
İnsallah Güzel Kardeşim, Temennimiz Bu. . Dualarınızı Esirgemeyin , Kendine iyi bak Aman ha Dersleri Sıkı tut :D

Since 2008...
Kullanıcı avatarı
xXbrightXx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xXbrightXx »

a.s koray sınava 12 saatten az bir süre kaldı fazla söze gerek yok hakkımızda hayırlısı olur inş alnımızın akıyla da lys yi de atlattık mı bizi güneşli günler bekliyor ;) yazın acısını fena çıkartırız bu yılın 1837000 adaya başarılar dilemiyorum önümüzün açılması lazım :D tüm sınava giricek arkadaşlarına, dostlarıma başarılar ...
BRİGHT//ImTheSpecialized//SPECİALİZED
Kullanıcı avatarı
SuVeYDa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SuVeYDa »

Koray kazanamazsın len anneni babanı masrafa sokma git verceğin yol parasına ikv de yağma arttırıcı alırsın :D

Şaka bir yana Allah inş zihin açıklığı verir şuan sınavdasın söylediklerimi Duyu 31. soru matematik problem sorusu cevap D
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
Kullanıcı avatarı
FaTaLx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: ????

Mesaj gönderen FaTaLx »

aleyküm selam
XxxPeRFecTxxX [49] [(^)Latif]