S.Aleyküm Arkadaslar, Aranizdan Ayrilip Anka ya geceli yaklasik bir yil oluyor. Son Zamanlarda Bazi arkadaslarimiz ankaya gelip tekrar kuklaciya dönüp dönmedigimi soruyorlar, sebebini sordugumda kuklacida benim adima ASPIRINXBÜYÜ adi da bir carin oldugu ve o kisinin kendini ben yani Ahmet olaak tanittigi. Bilmenizi isterimki benim kuklacida öyle bir carim mevcut degildir, sevgi ve selamlar
Ahmet Köseoglu
ASPIRINDEN SELAMLAR
- XDEVAX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
ASPIRINDEN SELAMLAR
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
Re: ASPIRINDEN SELAMLAR
aleyküm selam sizi tekrar aramızda görmk isteriz.
hocam sen Panzehirim misin ya da son zamanlardaki nickinle Valexkaranlıkbüyü müsün ?
- XDEVAX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Selamlar imzamdaki carlarim haricinde baska hicbir carim yokturwinamp2 yazdı:hocam sen Panzehirim misin ya da son zamanlardaki nickinle Valexkaranlıkbüyü müsün ?
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Evet Ahmet abi Kuklacıda ASPIRINXBÜYÜ Diye çar var. Senin ismini kullanarak yasak olduğu halde akçe satımı yapıyor.Ama kuklacıdaki oyuncularımız akıllı hemen çaktılar senin olmadığını