ELVEDA...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
barneykster
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: BOZOK

ELVEDA...

Mesaj gönderen barneykster »

İKV de geçirdiğim 3.5 yıl içerisinde çok güzel arkadaşlıklar kurdum çok güzel dostlar edindim herşeyden öte beni hayatım boyunca mutlu edeceğine inandığım insanı bu oyunda tanıdım. Fakat ne varki son zamanlarda oyunda yaşadığım olaylar beni yeterince üzdü ve bu yüzden artık oyun macerama burada son veriyorum.Karakterlerim Şaziye, Blueboncuk ve Himmetoğlu'na emanettir. Bana selam veren selam alan benim üzerimde hakkı olan herkez hakkını helal etsin. Sağlıcakla kalın keyifli oyunlar...
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: ELVEDA...

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

barneykster yazdı:İKV de geçirdiğim 3.5 yıl içerisinde çok güzel arkadaşlıklar kurdum çok güzel dostlar edindim herşeyden öte beni hayatım boyunca mutlu edeceğine inandığım insanı bu oyunda tanıdım. Fakat ne varki son zamanlarda oyunda yaşadığım olaylar beni yeterince üzdü ve bu yüzden artık oyun macerama burada son veriyorum.Karakterlerim Şaziye, Blueboncuk ve Himmetoğlu'na emanettir. Bana selam veren selam alan benim üzerimde hakkı olan herkez hakkını helal etsin. Sağlıcakla kalın keyifli oyunlar...
Oyunda Fazla Görüşmüşlüğümüz Yoktur. Kararını Vermişsin Bize Selametle Demekten Başka Bir Şey Düşmez ;)
Hakkında Hayırlısı Olsun Reel Hayatında Başarılar
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
ugur0907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kyk

Mesaj gönderen ugur0907 »

Hayırlısı olsun Hasan'ım. Sen de bize hakkını helal et.( Kyk )
******* UĞUR ******** lııALPERENııl , llııKÜRŞADııll , lııAYBÜKEııl

GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
Kullanıcı avatarı
FeeLina
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen FeeLina »

Hayatında Başarılar Derim Hasan Seni Çok Severdim Allah Gönlüne Göre Versin Kardeşim Allaha Emanet Olasın.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön