Yarın akşam (28.03.2011) saat 20:00'da 2 ve ya daha fazla grup halinde 2 defa Dev Komodo, 2 defa İfliss, 2 defa Yeşil Hidra ve 2 defa da Kadim Hidra kesilecektir. Gelmek isteyen bütün Lodoslar Xbreakx ve ya Hallelujah karakterlerine pm atabilir. Görevi olan yada destek olmayan herkesi bekleriz. Öncelikle Dev Komodo'yu keseceğimiz için Kurt Mağarası önünde toplanılacaktır. Herkesi bekleriz.
Şimdiden teşekkürler.
Xsearchx, Xbreakx, Hallelujah
$$Seri Boss Kesimi$$ Herkes Davetli!!
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
$$Seri Boss Kesimi$$ Herkes Davetli!!
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
Re: $$Seri Boss Kesimi$$ Herkes Davetli!!
kestirtmem ulan onlar benim evcil hayvanlarım babamla besliyoz biz onları
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
JassMcCrackin yazdı:kestirtmem ulan onlar benim evcil hayvanlarım babamla besliyoz biz onları
Babanı da al git forumdan.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
/Alkış. Ama lütfen konu dışına çıkmayalım...ematemax yazdı:JassMcCrackin yazdı:kestirtmem ulan onlar benim evcil hayvanlarım babamla besliyoz biz onları
Babanı da al git forumdan.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Forum Kuralları Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz. Tartışmanın devam etmesi halinde kişi / Kişilerin gerekli cezai işlem uygulanacaktır.
İyi forumlar.
Forum Kuralları Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz. Tartışmanın devam etmesi halinde kişi / Kişilerin gerekli cezai işlem uygulanacaktır.
İyi forumlar.
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
İyi forumlar.
İyi forumlar.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Bu gibi girişimler olmalı sürekli,ama genelde başarısız oluyor böyle organizasyonlar
Bir laf vardır,nerde çokluk orda... 
Böyle guzel konularda boyle sacma ınsanlar her zmaan gelır. Neyse aksam gorusuz kardesm. Bende gelıorum ıflıs kadım yesıl dev komodo. kesılcek.
Bizbizeyeteriz
IIxEbRuLiMxII , Delirüzgarım
EMİNÖNÜ
IIxEbRuLiMxII , Delirüzgarım
EMİNÖNÜ
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: xDxDxD
kardeş benimde 10 tane kertenkele görevi var onada yardım edin kesemiyorum yatıyorum hep elime bi dolunay kılıcı +9 bulsam alayına değil balayına giderimEbruliiii yazdı:Böyle guzel konularda boyle sacma ınsanlar her zmaan gelır. Neyse aksam gorusuz kardesm. Bende gelıorum ıflıs kadım yesıl dev komodo. kesılcek.
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
JassMcCrackin yazdı:kardeş benimde 10 tane kertenkele görevi var onada yardım edin kesemiyorum yatıyorum hep elime bi dolunay kılıcı +9 bulsam alayına değil balayına giderimEbruliiii yazdı:Böyle guzel konularda boyle sacma ınsanlar her zmaan gelır. Neyse aksam gorusuz kardesm. Bende gelıorum ıflıs kadım yesıl dev komodo. kesılcek.
Dolunay +9? Sen bu oyunu sanırım Metin2 oyunu ile karıştırdın. Bu oyunda öyle bir silah yoktur. Ayrıca en kolay görevi yapamamışsın. Onu 1 seviyeler bile kesebilir. Ama genede karşılaşırsam ve MÜSAİT isem yardım ederim...
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa