Merhaba İKV Camiası;
Yıllardır süre gelen oyunumuzun önümüzde ki günlerde yeni paketimi çıkıcak? veya yeni bir özellik mi gelicek? yoksa yeni eklentiler mi? Nisan'ı süprizsiz geçirmemek dileği ile
Sizin düşünceleriniz neler ?
Benzer konuda açılmıştır inceleyebilirsiniz TIKLAYINIZ!
fenomen yazdı:her sene olacagı gıbı okullar kapanacak yeni paket gelecek
Bu sene paket geleceğini zannetmiyorum.
Çemberlitaş' a giremeyen bir çok kişi var.
Sobee Studios şuan tamamen ICF2 üzerinde calısıyor diyebilirim(bence dogru yapıyor beklenilen gibi gelirse)
Semih Saygıner'le bilardo oyununuda FACEBOOK üzerinden yapmaya çalışıyorlar.
İkv lag sorunu üzerinde çalışıyorlar.
Yogun olacaklardır...(TAHMİNİMce gelmez)
fenomen yazdı:her sene olacagı gıbı okullar kapanacak yeni paket gelecek
Bu sene paket geleceğini zannetmiyorum.
Çemberlitaş' a giremeyen bir çok kişi var.
Sobee Studios şuan tamamen ICF2 üzerinde calısıyor diyebilirim(bence dogru yapıyor beklenilen gibi gelirse)
Semih Saygıner'le bilardo oyununuda FACEBOOK üzerinden yapmaya çalışıyorlar.
İkv lag sorunu üzerinde çalışıyorlar.
Yogun olacaklardır...(TAHMİNİMce gelmez)
herşey doğru olabilir ama lag üzerinde çalıştıkları olayı bence olmuyordur çünkü isteseler lagı bitrirler
Ainen şuan İCF2 üzerinde yoğunlaştı Sobee Ekibi bide lagı çözseler bu sene yeni güncelleme geleceğini sanmıyorum gelirsede pek büyük bişe gelmeyecektir
Çemberlitaş eklentisi zaten sığınak ve miğrata göre baya büyük bir güncellemeydi ayrıca çoğu kişi üstünü dizemedi içerdeki boss ları kesemedi bunun için seneye güncelleme gelir ama seneye veya her ne zaman gelirse bundan sonraki güncelleme bence ikv tarihinin en büyük güncellemesi olacak.
Gelecek güncellemeler ; Çemberlitaş Silahlarının Yükseltilmesi , Karakter enerji oranlarının arttırılması olabilir.
Bunun haricinde bu sene içinde başka güncelleme olmaz. Daha birçok kişi Gaffarı bile görmemişken büyük güncellemeler zor Tahminimce üsttekiler haricinde gelecek en büyük güncelleme klan savaşlarına hareketlilik getirmek amaçlı Er meydanı tarzı bir bölgenin gelmesi ve bu bölgede Loncaların savaşması olacaktır. Karşılıklı lonca savaşı desek daha iyi ve basit olur .
İyi forumlar.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.