Öncelikle Selamün Aleyküm Cümletten ;
Oyuna Girerken Sunucumu Seçiyorum ve ßaşla Diyorum Birden Ekran Büyüyor Ayarlardan Ekranı KüçüLtüyorum Bu Sefer Devam Ederken Oyuna Görüntü Ayarlarınıız Güncellendi Dİyor Silip Oyunu Tekrar Kurduğumda Yine Aynı Şekil Karşıma Çıkıyor Bi Yardım Edin Lütfen :S
Oyuna GirerKen EkRan oLumsuz şeKiLde ßüyüyor :(
Oyuna GirerKen EkRan oLumsuz şeKiLde ßüyüyor :(
Sabır acıdır, meyvesi tatlıdır; çikolata tatlıdır, meyvesi acıdır.
Re: Oyuna GirerKen EkRan oLumsuz şeKiLde ßüyüyor :(
pReveousS yazdı:Öncelikle Selamün Aleyküm Cümletten ;
Oyuna Girerken Sunucumu Seçiyorum ve ßaşla Diyorum Birden Ekran Büyüyor Ayarlardan Ekranı KüçüLtüyorum Bu Sefer Devam Ederken Oyuna Görüntü Ayarlarınıız Güncellendi Dİyor Silip Oyunu Tekrar Kurduğumda Yine Aynı Şekil Karşıma Çıkıyor Bi Yardım Edin Lütfen :S
Şuanki masaüstü çözürlüğünü yazarsan daha cabuk yanıt vereblirler.
Masaüstü ile oyun ayarlarındaki ayarlar esit olsun.
1024*768 ise oyun ayarlarınıda 1024*768 yap
1024*600 ise 1024*600 yap
A R Z L O D O S
pReveousS yazdı:Öncelikle Selamün Aleyküm Cümletten ;
Şuanki masaüstü çözürlüğünü yazarsan daha cabuk yanıt vereblirler.
Masaüstü ile oyun ayarlarındaki ayarlar esit olsun.
1024*768 ise oyun ayarlarınıda 1024*768 yap
1024*600 ise 1024*600 yap
A R Z L O D O S
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Merhaba ,
Masaüstü çözünürlüğü ile oyun aynı olmalı sen bunu ayarlıyormuşsun fakat ayarladıkdan sonra sağ tıklayıp özelliklerden salt okunur'u seçmen gerekli bunu yaparsan ayarlar sıfırlanmayacaktır.
Masaüstü çözünürlüğü ile oyun aynı olmalı sen bunu ayarlıyormuşsun fakat ayarladıkdan sonra sağ tıklayıp özelliklerden salt okunur'u seçmen gerekli bunu yaparsan ayarlar sıfırlanmayacaktır.