Şaheser Üretimi Hakkında "Kadim"

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
horlayanbalik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Şaheser Üretimi Hakkında "Kadim"

Mesaj gönderen horlayanbalik »

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. İyi pazarlar, bi konuda beyninizi şişirip gidicem. Şimdiden okuyanlara teşekkürler. Benim derdim, aslında çoğu kişinin derdi şu. Şaheser üretmeye çalışırken (genellikle ejder, ecel getiren, ashab) insanlar gününü madenlerde geçiriyor. Yada ticaret yaparak para kazanıp menekşedir, ganodermadır tamamlamaya çalışıyor. Ama ne kadar uğraşsa da şu çok sevgili kadim hidra pençelerini tamamlayamıyor. Örneğin ben ve benim gibi bir çok insan. Diyeceğim şudur ki, kadim kesimleri düzenleyelim. Geçen gün takıldık 6 tane herifin peşine. Adamlar kendilerininkini kesip kayboldular ortadan. Sözde 3 kere mi ne kesilecekti. Bu konu için ustalardan, itemlerini dizmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ejder asa üreticem, tüm madenler tamam 2 tane pençe kaldı. Mağdurum da mağdurum anlayacağınız :) İyi pazarlar, iyi forumlar..
SANCAK.
JassMcCrackin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: xDxDxD

Re: Şaheser Üretimi Hakkında "Kadim"

Mesaj gönderen JassMcCrackin »

ben kadim arkamdan ileri geri konuşmuşsun şu mağradan bi çıkıyım kafanı koparcam senin 8-)
horlayanbalik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

JassMcCrackin yazdı:ben kadim arkamdan ileri geri konuşmuşsun şu mağradan bi çıkıyım kafanı koparcam senin 8-)
Anlıyorum dostum :)
SANCAK.
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiRuh »

Sancagın en buyuk sorunu yardımsevmezlik. Malesef çevren olmadan kadimi yapman çok zor.

Resim
JassMcCrackin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: xDxDxD

Mesaj gönderen JassMcCrackin »

katılma sen
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ibrahim99 »

horlayanbalik yazdı:Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. İyi pazarlar, bi konuda beyninizi şişirip gidicem. Şimdiden okuyanlara teşekkürler. Benim derdim, aslında çoğu kişinin derdi şu. Şaheser üretmeye çalışırken (genellikle ejder, ecel getiren, ashab) insanlar gününü madenlerde geçiriyor. Yada ticaret yaparak para kazanıp menekşedir, ganodermadır tamamlamaya çalışıyor. Ama ne kadar uğraşsa da şu çok sevgili kadim hidra pençelerini tamamlayamıyor. Örneğin ben ve benim gibi bir çok insan. Diyeceğim şudur ki, kadim kesimleri düzenleyelim. Geçen gün takıldık 6 tane herifin peşine. Adamlar kendilerininkini kesip kayboldular ortadan. Sözde 3 kere mi ne kesilecekti. Bu konu için ustalardan, itemlerini dizmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ejder asa üreticem, tüm madenler tamam 2 tane pençe kaldı. Mağdurum da mağdurum anlayacağınız :) İyi pazarlar, iyi forumlar..
Nasıl sen
x3 Mavi Kaya
x5 Alexandrite
x5 Menekşe Elmas
x5 Akik
x2 Meran Mücevheri
x2 Liderlik Sembolü
x2 Dev Komodo Dİşi
x2 Örümcek Gözü bulduysan

Kadimi de öle bul :D
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
horlayanbalik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ibrahim99 yazdı:
horlayanbalik yazdı:Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. İyi pazarlar, bi konuda beyninizi şişirip gidicem. Şimdiden okuyanlara teşekkürler. Benim derdim, aslında çoğu kişinin derdi şu. Şaheser üretmeye çalışırken (genellikle ejder, ecel getiren, ashab) insanlar gününü madenlerde geçiriyor. Yada ticaret yaparak para kazanıp menekşedir, ganodermadır tamamlamaya çalışıyor. Ama ne kadar uğraşsa da şu çok sevgili kadim hidra pençelerini tamamlayamıyor. Örneğin ben ve benim gibi bir çok insan. Diyeceğim şudur ki, kadim kesimleri düzenleyelim. Geçen gün takıldık 6 tane herifin peşine. Adamlar kendilerininkini kesip kayboldular ortadan. Sözde 3 kere mi ne kesilecekti. Bu konu için ustalardan, itemlerini dizmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ejder asa üreticem, tüm madenler tamam 2 tane pençe kaldı. Mağdurum da mağdurum anlayacağınız :) İyi pazarlar, iyi forumlar..
Nasıl sen
x3 Mavi Kaya
x5 Alexandrite
x5 Menekşe Elmas
x5 Akik
x2 Meran Mücevheri
x2 Liderlik Sembolü
x2 Dev Komodo Dİşi
x2 Örümcek Gözü bulduysan

Kadimi de öle bul :D
Emrin olur dostum :)
SANCAK.
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Bir Allahın kulu yardım etmez,bide gelip burada dalga geçerler.Güçlü bir çarım olsa,yada çevrem olsa yardım ederdim dostum,ama malesef :( Benimde 2 çarımda kadim görevi duruyor.Bazen gidiyorum birilerinin peşinden,3 kez kesilicek ama ilk kesimden sonra yok oluyorlar :)
horlayanbalik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

berkancetin yazdı:Bir Allahın kulu yardım etmez,bide gelip burada dalga geçerler.Güçlü bir çarım olsa,yada çevrem olsa yardım ederdim dostum,ama malesef :( Benimde 2 çarımda kadim görevi duruyor.Bazen gidiyorum birilerinin peşinden,3 kez kesilicek ama ilk kesimden sonra yok oluyorlar :)
Sağlık olsun dostum ne yapalım:)
SANCAK.
Kullanıcı avatarı
EMRE0707
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen EMRE0707 »

bende yeni ürettim. :)