KOCA SUNUCUDA YARDİM EDECEK KIMSE YOKMU YA!..

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

KOCA SUNUCUDA YARDİM EDECEK KIMSE YOKMU YA!..

Mesaj gönderen IROH »

Herkeze iyi forumlar. Ya bu sunucuda oyuna başladım bu sunucuda oynamayı seviyorum.ama bu nedir ya 2 haftadır kadim görevi için insan arıyorum yok.mevlana asaya bi kadimler kaldı.şu sunucuda yardımsever bi kaç insan varsa yardım edebilirmi ya. Gerçi çıkacağını yine sanmıyorum ;-( ama yardım için oyundan veya buradan ulaşabilirsiniz. Karakterim İroh. Şimdiden teşekkürler
Resim
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: KOCA SUNUCUDA YARDİM EDECEK KIMSE YOKMU YA!..

Mesaj gönderen Gulyabani »

Geçen gün tesadüfen lodos klanından bir grubun kadim kesmesine şahit oldum. Arz olarak desteğe gittim. Kadim kesildi. Orada olsan senin de görev yapılmış olacaktı.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

Gulyabani yazdı:Geçen gün tesadüfen lodos klanından bir grubun kadim kesmesine şahit oldum. Arz olarak desteğe gittim. Kadim kesildi. Orada olsan senin de görev yapılmış olacaktı.
Arkadasım bana orda olsaydı ndeyıp durma ya koskoca sunucuda kac kısı var 2 haftadır her onume gelenden yardım ıstıyom hıc kımse yuzume bıle bakmıyo ya
Resim
Kullanıcı avatarı
bakana24
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Büyük Britanya Krallığı

Mesaj gönderen bakana24 »

IROH yazdı:
Gulyabani yazdı:Geçen gün tesadüfen lodos klanından bir grubun kadim kesmesine şahit oldum. Arz olarak desteğe gittim. Kadim kesildi. Orada olsan senin de görev yapılmış olacaktı.
Arkadasım bana orda olsaydı ndeyıp durma ya koskoca sunucuda kac kısı var 2 haftadır her onume gelenden yardım ıstıyom hıc kımse yuzume bıle bakmıyo ya
Merhaba Ben Osmanlıxahmet,Bende plus olsa sana yardım edecektim biliyorsun.Mesele gelmem kadımı kesmemiz degil mesele adam bulmak sen adam topla beni say ben gelirim.!!!(Günü BeLirt.)
Gök Gibi mavi,
Deniz gibi beyaz,
Yıldırım gibi Hızlı ve Gri
Kalp gibi Duraksız Ama Geceleri Sessiz,
Güneş Gibi Güçlü,Atom gibi Parçacıklı Sevdim.
Fakat Ben Dünya'ya Sevmek için değil Ölmek için geldim.
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

bakana24 yazdı:
IROH yazdı:
Merhaba Ben Osmanlıxahmet,Bende plus olsa sana yardım edecektim biliyorsun.Mesele gelmem kadımı kesmemiz degil mesele adam bulmak sen adam topla beni say ben gelirim.!!!(Günü BeLirt.)
Arkadaşım kusura bakma ama senin yardımını da gördük.iflis için yardım edeyim dedin.ondan sonra yola çıktık benim pc lag girdi bekleyin dedik beklendiniz.pesınızden gelicem derken oldum.gelin beni alım dedim yine yok.sonra doğdum gruptan attın.niye attın deyince burda da adam var diyosun.ne ayak? Kusura bakma ama forumda mi yazıyosun anca yardım ederim diye?
Resim
Kullanıcı avatarı
BigSerdo
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BigSerdo »

Paşa geçen senin kadimini yaptık diye hatırlıyorum.ikinci kadim için mi yardım istiyorsun?
Şimdi ayaklanma vakti bende taktik sonsuz.

Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

Serdar abi doğru benim kadim yapıldı.bunu kadim kesilmeden önce açmıştım ama bi penceye daha ihtiyacım olduğu için konuya kilit filan istemedim.
Resim
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Osmanlıxahmet başkalarına yardım edebilirim gibi cümleler kullanıp burada kimsenin gözünü boyamaya çalışma..Şekilde de görüldüğü gibi IROH adlı karakter ile de sorun yaşamışsın..Başta insanlara olan borcunu ödemesini bil sonra adam akıllı sağa sola yardım et..!
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
bakana24
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Büyük Britanya Krallığı

Mesaj gönderen bakana24 »

IROH yazdı:
bakana24 yazdı:
IROH yazdı:
Arkadaşım kusura bakma ama senin yardımını da gördük.iflis için yardım edeyim dedin.ondan sonra yola çıktık benim pc lag girdi bekleyin dedik beklendiniz.pesınızden gelicem derken oldum.gelin beni alım dedim yine yok.sonra doğdum gruptan attın.niye attın deyince burda da adam var diyosun.ne ayak? Kusura bakma ama forumda mi yazıyosun anca yardım ederim diye?
OKADAR ADAM SENI BEKLICEK DEGILDI KARDESIM HEM BASKA GOREVI OLAN BIR ARKADAS DAHA VARDI ONDAN SENI ATTIM.!!
Gök Gibi mavi,
Deniz gibi beyaz,
Yıldırım gibi Hızlı ve Gri
Kalp gibi Duraksız Ama Geceleri Sessiz,
Güneş Gibi Güçlü,Atom gibi Parçacıklı Sevdim.
Fakat Ben Dünya'ya Sevmek için değil Ölmek için geldim.
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

Beni beklemesi mi var ya lag geçti bi baktım ortada kimse yok.adam gibi bekleyendiniz 2 dakka.çok zordu demi. Hiç kusura bakma kardeşim şu kadar yardımını görmedim o zaman şimdide atarsın sen beni gruptan arkadaşının görevi için...iflis için bu kadar dadava yaptın kadimi dusunemiyom bile.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön