BİR DAHA AKÇE ALANIN...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Emmanauel
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sehran Loncası

BİR DAHA AKÇE ALANIN...

Mesaj gönderen Emmanauel »

Ne Biçim Artırıcı Veriyorsunuz Kardesımmm
775 tane elmas cektım bir Menekşe yok
651 mantar cektim bir gano yok

BİDE ARTIRICI DIYORSUNUZ NERDE ARTIRICI 4 GÜN SABAHLIYORUM BİR MADEN YOK ..

O KADAR PARA VERİYORUZ HEPSİ BOŞŞ BİR DAHA AKÇE ALANIN...
Bizim Sözümüz Dosta Tatlı, Düşmana Kurşundur. Canımız Dosta Feda, Düşmana Beladır. Sevdamız İse YÜcedir Ne Alınır, Ne Satılır...

Resim
Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Re: BİR DAHA AKÇE ALANIN...

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,

Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.

Bilginize.
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

BlackParadise yazdı:Merhaba,

Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.

Bilginize.
bende şans arttırıcı alan şanssızlardanım.siz ametist madeninde açık pembe amatist ve elmas madeninde yeşil elmas madenini test ettiyseniz onlarda hiç sorun yok fazlasıyla çıkıyor. madem ki test edildiğini iddia ediyorsunuz devlerden biri gelsin tılsım sunucusuna girsin benim çarıma sabahtan akşama kadar kaç menekşe elmas kaç gonoderma çekecek birlikte test edelim. ezbere konuşmak kolay.
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

Ayrıca şu değişken şans değerimiz neye göre belirleniyor.devlere yada gm lerle samimiyetimize göremi? şans kelimesini kullanıyor olmanız çok tuhaf yazılımda yazılan komutlara göre oranlar belirlenir menekşe elmasın çıkmasını belirleyen oranda basit bir değşiklik hiçte zor değil
bu madenleri zorlaştırarak arttırıcı alıcamızı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.şahsen aynı aptallığı ben ikinci kez yapmam
Kullanıcı avatarı
Emmanauel
İskele Babası
İskele Babası

Kardesım 700 tane mantar cektim 12 tane sinek mantarı cıktı Bir gano yok Olacak bir sey değil hepsi zamanımızı alıyor ama hiç bir sey yok Oyunu Sogutuyorlar bunlar..
Bizim Sözümüz Dosta Tatlı, Düşmana Kurşundur. Canımız Dosta Feda, Düşmana Beladır. Sevdamız İse YÜcedir Ne Alınır, Ne Satılır...

Resim
Kullanıcı avatarı
AmisoSxxClaRenCe
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen AmisoSxxClaRenCe »

Arttırıcılarda bir sıkıntı yok ben bir günde 6 şelit çektiğimide biliyom yani çekerken grupta olan arkadaşlarımda bunu iği bilir .
http://f1203.hizliresim.com/v/k/3lthb.jpg
Alın bir haftada çektiklerim
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Emmanauel
İskele Babası
İskele Babası

Kardesım bize neden cıkmıyor artırıcı yokken cıkıyordu en azından suan bir b*kta yok..

Resim
Kullanıcı avatarı
AmisoSxxClaRenCe
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen AmisoSxxClaRenCe »

Bilmem :)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Kasa etkinliği adında bir konu açmıştım. Oradaki madenler fazla zamanımı almadı, AmisosxClerance'de bunu iyi bilenlerdendir. 120 Mantar, 2 Ganoderma. 70 Osmiridyum 2 İridyum, Gibi Gibi... ;) Lonca Artırıcısı ve Kişisel Artırıcı İle Birlikte. ;) Maden Çekerken Besmele Çekmeyi Deneyin, Son Çare :P
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Tatarian yazdı:Kasa etkinliği adında bir konu açmıştım. Oradaki madenler fazla zamanımı almadı, AmisosxClerance'de bunu iyi bilenlerdendir. 120 Mantar, 2 Ganoderma. 70 Osmiridyum 2 İridyum, Gibi Gibi... ;) Lonca Artırıcısı ve Kişisel Artırıcı İle Birlikte. ;) Maden Çekerken Besmele Çekmeyi Deneyin, Son Çare :P
=)))))
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön