Ne Biçim Artırıcı Veriyorsunuz Kardesımmm
775 tane elmas cektım bir Menekşe yok
651 mantar cektim bir gano yok
BİDE ARTIRICI DIYORSUNUZ NERDE ARTIRICI 4 GÜN SABAHLIYORUM BİR MADEN YOK ..
O KADAR PARA VERİYORUZ HEPSİ BOŞŞ BİR DAHA AKÇE ALANIN...
BİR DAHA AKÇE ALANIN...
- Emmanauel
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sehran Loncası
BİR DAHA AKÇE ALANIN...
Bizim Sözümüz Dosta Tatlı, Düşmana Kurşundur. Canımız Dosta Feda, Düşmana Beladır. Sevdamız İse YÜcedir Ne Alınır, Ne Satılır...

-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Re: BİR DAHA AKÇE ALANIN...
Merhaba,
Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.
Bilginize.
Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.
Bilginize.
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
bende şans arttırıcı alan şanssızlardanım.siz ametist madeninde açık pembe amatist ve elmas madeninde yeşil elmas madenini test ettiyseniz onlarda hiç sorun yok fazlasıyla çıkıyor. madem ki test edildiğini iddia ediyorsunuz devlerden biri gelsin tılsım sunucusuna girsin benim çarıma sabahtan akşama kadar kaç menekşe elmas kaç gonoderma çekecek birlikte test edelim. ezbere konuşmak kolay.BlackParadise yazdı:Merhaba,
Bilginize.
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Ayrıca şu değişken şans değerimiz neye göre belirleniyor.devlere yada gm lerle samimiyetimize göremi? şans kelimesini kullanıyor olmanız çok tuhaf yazılımda yazılan komutlara göre oranlar belirlenir menekşe elmasın çıkmasını belirleyen oranda basit bir değşiklik hiçte zor değil
bu madenleri zorlaştırarak arttırıcı alıcamızı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.şahsen aynı aptallığı ben ikinci kez yapmam
bu madenleri zorlaştırarak arttırıcı alıcamızı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.şahsen aynı aptallığı ben ikinci kez yapmam
- Emmanauel
- İskele Babası
Kardesım 700 tane mantar cektim 12 tane sinek mantarı cıktı Bir gano yok Olacak bir sey değil hepsi zamanımızı alıyor ama hiç bir sey yok Oyunu Sogutuyorlar bunlar..
Bizim Sözümüz Dosta Tatlı, Düşmana Kurşundur. Canımız Dosta Feda, Düşmana Beladır. Sevdamız İse YÜcedir Ne Alınır, Ne Satılır...

- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Nemesis
Arttırıcılarda bir sıkıntı yok ben bir günde 6 şelit çektiğimide biliyom yani çekerken grupta olan arkadaşlarımda bunu iği bilir .
http://f1203.hizliresim.com/v/k/3lthb.jpg
Alın bir haftada çektiklerim
http://f1203.hizliresim.com/v/k/3lthb.jpg
Alın bir haftada çektiklerim
- Emmanauel
- İskele Babası
Kardesım bize neden cıkmıyor artırıcı yokken cıkıyordu en azından suan bir b*kta yok..

- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Nemesis
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Kasa etkinliği adında bir konu açmıştım. Oradaki madenler fazla zamanımı almadı, AmisosxClerance'de bunu iyi bilenlerdendir. 120 Mantar, 2 Ganoderma. 70 Osmiridyum 2 İridyum, Gibi Gibi...
Lonca Artırıcısı ve Kişisel Artırıcı İle Birlikte.
Maden Çekerken Besmele Çekmeyi Deneyin, Son Çare 

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
Tatarian yazdı:Kasa etkinliği adında bir konu açmıştım. Oradaki madenler fazla zamanımı almadı, AmisosxClerance'de bunu iyi bilenlerdendir. 120 Mantar, 2 Ganoderma. 70 Osmiridyum 2 İridyum, Gibi Gibi...Lonca Artırıcısı ve Kişisel Artırıcı İle Birlikte.
Maden Çekerken Besmele Çekmeyi Deneyin, Son Çare

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!