Arkadaşlar Ben Kılıçxreis Oyunda Şifacıyım Ve Şifa Oynamayı Çok Seviyorum Taki Meranla Tanışana Kadar Merana Kadar Oyun Çok Eğlenceliydi Meranda Meran Muhafızı Kesmem En Az 5 Dk Sürüyor Yoldaki Yaratıklara Gelirsek 45 Lwl Olan Büyük Kobrada -2-3- Dk Felan Diğer Küçük Kobra Kolay Uçan Muhafız Favorim Yanlız Meran Şehrinde Heryer Meran Muhafızı Ve Buz Büyücüsü Olduğu İçin Uçanlara Dokunamıyorum Biri Bana Yardım Edebilirmi Kasmam Yönünden Taktikler Verebilirmi İtem Felan Yada Gelip Kasabilirmi Çok Sinir Oldum Şuan 46 Olmak Üzereyim Acayip Gıcık Oldum Merana Bide Gong Görevine Yardım Edecek Varmı
şifacı olarak 45 ten sonra kasmak cevren yoksa ızdıraptır
tavsıyem arkadas cevren varsa em de 2 saat ıcınde 49 olursun
yada akrep lerde gurup olarak xp kasabılırsın
sıgınakta bır nevı kasmana yardımcı olur
ama tek basına meranda kasmak senı 1 ay ugrastırır
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
Şifacı kasmak bayağı meşekkatli bir iştir. sabredeceksin eskiden kasmak daha kolaydı. Şimdi şifayı max. dizsen bile zor çünkü merandaki yaratıkalrın zırhları arttığı için vuruşların büyük ölçüde düştü. Ha onun yerine bir şey yapıldı oda ruh kalkanına saldırı özelliği eklendi. Sen ruh kalkanını 15 yaparsan 1 vuruş daha fazla vurmuş olursun. Şu an hiç denemedim ne kadar vurduğunu ama dengelendiğini umarım.
Şimdi sen ne yapabilirsin bu durumlarda ona bakalım biz.
Max dizersin (urban/yücelen)
Yeteneklerin ise şöyle olması iyi olacaktır
15 iyileştirme
15 iyileştirme bilgisi
15 ruh kalkanı
15 element direnç alanı
15 fiziksel direnç alanı
15 can kurtaran (ck)
1 puan mediye ver istersen
1 puanda büyü bozmaya ver (bb)
yetenek direnci 240 buz
Şimdi sen şöyle diyeceksin "lan bu yetenekleri ve itemleri söyledin banada ben bunlar ile ne halt yiyeceğim" diye düşünüyorum. Onuda söyleyeyim sana. Bu yetenekler ile çok rahat buz büyücüsü ve uçan muhafız kesersin. Çünkü zırhları en az oranda düşen yaratıklar bunlardır. Keseceğin yer ise aşağıda bana ait olan videodaki yer olabilir.
Bu videoda çekilen yerde rahatlıkla kasabilirsin orada rahat kesebileceğin 4 uçan muhafız 1 tanede buz büyücüsü var daha fazlası seni riske sokabilir. İstersen buz direncini 1000 yapıpta birden fazla buz büyücüsüde kesebilirsin. Başka sormak istediğin şey var ise sorabilirsin. (Bu arada oyunda fazla ilgilenemedim kusura bakma)
eski Yeniçerixdadawa
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
MuvaFFa yazdı:Şifacı kasmak bayağı meşekkatli bir iştir. sabredeceksin eskiden kasmak daha kolaydı. Şimdi şifayı max. dizsen bile zor çünkü merandaki yaratıkalrın zırhları arttığı için vuruşların büyük ölçüde düştü. Ha onun yerine bir şey yapıldı oda ruh kalkanına saldırı özelliği eklendi. Sen ruh kalkanını 15 yaparsan 1 vuruş daha fazla vurmuş olursun. Şu an hiç denemedim ne kadar vurduğunu ama dengelendiğini umarım.
Şimdi sen ne yapabilirsin bu durumlarda ona bakalım biz.
Max dizersin (urban/yücelen)
Yeteneklerin ise şöyle olması iyi olacaktır
15 iyileştirme
15 iyileştirme bilgisi
15 ruh kalkanı
15 element direnç alanı
15 fiziksel direnç alanı
15 can kurtaran (ck)
1 puan mediye ver istersen
1 puanda büyü bozmaya ver (bb)
yetenek direnci 240 buz
Şimdi sen şöyle diyeceksin "lan bu yetenekleri ve itemleri söyledin banada ben bunlar ile ne halt yiyeceğim" diye düşünüyorum. Onuda söyleyeyim sana. Bu yetenekler ile çok rahat buz büyücüsü ve uçan muhafız kesersin. Çünkü zırhları en az oranda düşen yaratıklar bunlardır. Keseceğin yer ise aşağıda bana ait olan videodaki yer olabilir.
Bu videoda çekilen yerde rahatlıkla kasabilirsin orada rahat kesebileceğin 4 uçan muhafız 1 tanede buz büyücüsü var daha fazlası seni riske sokabilir. İstersen buz direncini 1000 yapıpta birden fazla buz büyücüsüde kesebilirsin. Başka sormak istediğin şey var ise sorabilirsin. (Bu arada oyunda fazla ilgilenemedim kusura bakma)
eski Yeniçerixdadawa
Çok Teşekkür Ederim Davut Abicim Bitek Aklıma Takılan Er Meydanında Nasıl 49 Olcam Daha Önce Hiç EM Atmadımda
Bence şifacı kasmanın en iyi yolu kastırmaktır yani 46 lvl de git merana hertürlü birisi sana grup atar İflise git, meran görevlerine yardım et, yapabilirsen bir sığınak at 2 lvl alırsın
Bu yolla hem sığınak ve migrat için pratik yapmış olur şifacının grupta ne işe yaradığını kavrarsın .arkadaş edinirsin .hayyan iteme para vermekten kurtulup cevo veya ibni vevo item dizip 49 olunca sığınak-migrat atarsın + en büyük avantaj kendin kasmaktan en az 1 hafta erken 49 olursun
Kısacası kasılmak için en iyi yöntem "Kastırmaktır" Yani her gruba lazım olan İyileştirmeci olup can basmak
Arizonaa yazdı:Bence şifacı kasmanın en iyi yolu kastırmaktır yani 46 lvl de git merana hertürlü birisi sana grup atar İflise git, meran görevlerine yardım et, yapabilirsen bir sığınak at 2 lvl alırsın
Bu yolla hem sığınak ve migrat için pratik yapmış olur şifacının grupta ne işe yaradığını kavrarsın .arkadaş edinirsin .hayyan iteme para vermekten kurtulup cevo veya ibni vevo item dizip 49 olunca sığınak-migrat atarsın + en büyük avantaj kendin kasmaktan en az 1 hafta erken 49 olursun
Kısacası kasılmak için en iyi yöntem "Kastırmaktır" Yani her gruba lazım olan İyileştirmeci olup can basmak
Arkadaşın dediği gibi şifacı da meran da tek başına kasman çok zor kendi görevin olmasa bile göreve gidenlerin yanında git bu şekilde çok daha hızlı kasarsın. Gerçi bu aralar giren pek yok fakat em i göz ardı etme derim.