Buraya bende fotoğraflarla verdiğim parayı göstermek isterdim ama verdiğim paraları görünce kendimden utanıyorum .
Pişmanlık öyle kötüdür ki zamanı gelince insanı geçmişte yaptıklarından dolayı utandırır.Sanki geçmişteki zamanını boşa geçirmişlik hissi verir.Arada bana da oluyor.Önümüze bakmaktan başka çare yok
12 hesapta 4500 tl civarı akçe gözüküyor daha fazladır kutular yok
Beyler kasmaya gerek yok jewels diye bir eminönü oyunucusu paylaşmıştı akçe hareketlerini yüklediği kutuları bin Tl yi geçkin para yatırmış dahası fazlası yoktur.
Beyler kasmaya gerek yok jewels diye bir eminönü oyunucusu paylaşmıştı akçe hareketlerini yüklediği kutuları bin Tl yi geçkin para yatırmış dahası fazlası yoktur.
Valla benle inatlaşma hesap isimleri ile yazarım ağzın açık kalır.
6 ay öncesine kaadar aylık 200 tl civarında apra harcardım car banlanınca bıraktım.
En son ARZLODOS tarafından 22 Mar 2012 13:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş bu konu da akçe yarıştırmıyoruz.Sadece kim ne kadar bu sanal ortama para yatırmış onu araştırıyoruz.Para sonuçta bizim ellerimizde onu vermek ya da vermemekte öyle
Ayrıca konuyu kişisel tartışmaya çevirmemenizi rica ederim
Arkadaş kasmana gerk yok o kadar en fazla 1000 tl harcanmıştır dedide moralimi bozuyor da ben harcadığım seyi bilmiyommu beni oyunda tanısa boyle yazamaz iştete tanımıyor tanıyan biri cıkar ayzar doğru demişim yanlışmı.
Biz elimizden geleni yaptık ama en sevdiğim taptığım car gidince üzüldüm sadece.
Bu arada 6000 tl harcayan kişi biliyom.
En son ARZLODOS tarafından 22 Mar 2012 13:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Valla benle inatlaşma hesap isimleri ile yazarım ağzın açık kalır.
6 ay öncesine kaadar aylık 200 tl civarında apra harcardım car banlanınca bıraktım.
İnatlaşacak bir şey yok bir konuda paylaşmıştı akçe hareketleri ile yüklediği kutuları 10 20 sayfa vardı.En çok onu gördüm para harcayan.