Merhabalar;
Arkadaşlar öncelikle Teşkilat sunucusunda oynadığımı belirtmek isterim.Teşkilat sunucusunda son günlerde gördüğüm kadarıyla Sığınak, Miğrat gibi bölgelere artık adam bulmakta zorlanılıyor .Her loncada Sığınak ve Miğrattan Eksiği olan en az 3-4 kişi vardır muhakkak.Bu noktada aklıma güzel bir fikir geldi sizinle paylaşmak istedim.
Sadece Teşkilat sunucusunda olmak üzere sadece Sığınak ve Miğrat Grup Bölgesi atan bir lonca açmak istiyorum.Böyle bir lonca açsak Teşkilat Sunucusunda Sığınak ve Miğrattan eksiği olan kaç kişi loncaya gelir acaba?Bu şekilde grup bölgeleri için oluşturulacak grupların daha çabuklaştırılmasını amaçlıyorum.Ayrıca loncaya alınacak ürünlerden de herkesin faydalanması diğer bir amaç.
Eğer loncaya yeterli katılım sağlanırsa Lonca Üyeleri ile ortaklaşa Sığınak ve Miğrat Artırıcı alınacaktır.
Sistemi Özetle Anlatayım.Lonca 6 Kişi ise 1 Aylık Miğrat Artıcı ürünün parası ortaklaşa ödenecek.Yani herkes 500 er akçe çekip bu akçelerin bir kişi tarafından yüklenmesi sağlanarak ürün alınacaktır.
Loncada karakterinin üstünü tamamlayan arkadaşlar dilerlerse loncadan ayrılıp eski loncalarına veyahutta başka bir loncaya girebilirler.(Haber Vermek Şartı İle)
Özellikle Teşkilat Sunucusu Oyuncularına Duyurulur..!
İyi Forumlar...!
Sığınak ve Miğrattan Eksiği Olanlar [Teşkilat]
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Sığınak ve Miğrattan Eksiği Olanlar [Teşkilat]
En son Fahrenheit tarafından 22 Mar 2012 13:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Sığınak ve Miğrattan Eksiği Olanlar [Teşkilat]
Teşkilat için düşünüosan sunucu kanalında açarsan daha fazla cevap verilceğine emin olabilirsin
- TRQJEN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Arethe Best
Merhaba;
Sanırım "VeNGaT" Arkadaşında dediği gibi Konu Teşkilat Sunucusunu İlgilendiriyor.
dilersen konuyu rapor edip taşınmasını sağlayabilirsin.
Sanırım "VeNGaT" Arkadaşında dediği gibi Konu Teşkilat Sunucusunu İlgilendiriyor.
dilersen konuyu rapor edip taşınmasını sağlayabilirsin.
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
Rapor gönderdim taşınır yakında.
-
- Mezarlık Bekçisi
Merhaba,
Konu gerekli bölüme Teşkilat Sunucusuna taşınmıştır.
İyi forumlar.
Konu gerekli bölüme Teşkilat Sunucusuna taşınmıştır.
İyi forumlar.
Sığınak ve Migrattan Eksiği olanlar ille akçe ile bu loncaya girebilirler. Her şey para.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
ibrahim99 yazdı:Sığınak ve Migrattan Eksiği olanlar ille akçe ile bu loncaya girebilirler. Her şey para.
İlle akçe diye bir şey demedik.Artırıcı eğer istenmesse alınmayadabilir.Sadece grubu kurmak kolay olsun diye böyle bir lonca kurmak istedim.
Bilginize..
Akçe derken yağma arttırıcılar kastetmiyorum. Lonca pasaportunu nasıl alcaz ? Bedava vercekseniz gelirim bendeFahrenheit yazdı:ibrahim99 yazdı:Sığınak ve Migrattan Eksiği olanlar ille akçe ile bu loncaya girebilirler. Her şey para.
İlle akçe diye bir şey demedik.Artırıcı eğer istenmesse alınmayadabilir.Sadece grubu kurmak kolay olsun diye böyle bir lonca kurmak istedim.
Bilginize..
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
Pasaportuda kendin hallet.ibrahim99 yazdı:Akçe derken yağma arttırıcılar kastetmiyorum. Lonca pasaportunu nasıl alcaz ? Bedava vercekseniz gelirim bendeFahrenheit yazdı:ibrahim99 yazdı:Sığınak ve Migrattan Eksiği olanlar ille akçe ile bu loncaya girebilirler. Her şey para.
Bilginize..
Zaten vazgeçtim bu fikirden konu kilitlenebilir.
-
- Mezarlık Bekçisi
Fahrenheit yazdı:Pasaportuda kendin hallet.ibrahim99 yazdı:Akçe derken yağma arttırıcılar kastetmiyorum. Lonca pasaportunu nasıl alcaz ? Bedava vercekseniz gelirim bendeFahrenheit yazdı:ibrahim99 yazdı:Sığınak ve Migrattan Eksiği olanlar ille akçe ile bu loncaya girebilirler. Her şey para.
Bilginize..
Zaten vazgeçtim bu fikirden konu kilitlenebilir.
:arrow: