Merhaba Arkadaslar..
Malum son bir kac gündür 20,00 sularından sonra oyunda lag baslıyor VE oyundan kopmalar baglantı sorunları baslıyor.
Bu sorunlar HerKezde vardır.. mutlaka
YÖNETİM bu baslık altında Cvp verırse tum ikv camiası sevincektir.
bu sorunların 20,00 sularından sonra baslamasının sebebı yapılan Testler, Çalışmalar. VS
yada bilinmeyen Çözülmeye Çalısılan bir sorunmudur..
iyi forumlaR..
OyunDa Bİr KAc GunDur OLAn KesıntiLER
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
OyunDa Bİr KAc GunDur OLAn KesıntiLER
SAVAŞsanatı
LODOS
RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
LODOS
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: OyunDa Bİr KAc GunDur OLAn KesıntiLER
Haklısın kardeş bu sorun benide kafamı karıştırıyor görev aldım bitirdim vercem çat bi baktım bağlantı koptu şimdi napayım ki ..???
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
- IIYalnizKaLpII
- Salgın Koruyucusu
Haklısın Hatem Kardeşim..
Bi Açıklama olur ise herkesin içi Rahat Eder ve Ona göre Kendini Hazırlar..
Bi Açıklama olur ise herkesin içi Rahat Eder ve Ona göre Kendini Hazırlar..
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
daha önceden hic bir sorun yoktu ama son bir kac gundur baya sıkıntı cakıyoruz.
umarım kısa zamanda cozulur...
SAVAŞsanatı
LODOS
LODOS
Nedense hep oyle oluyor neden bir açıklama gelmiyor tüm ikv oyuncuları bunu merakla yetkili bir kişi dese geri sarım eşya kaybolma bakıyorumda içler acısı bir durum server kitlenmesi baglantı sorunları yanıtsız binlerce msj sabit konu açın degerli ikv yonetimi şu şu nedenden dolayı diye bir haber edilse bile anlayış gösterilecektir emin olun.Kolay gelsin
- IIYalnizKaLpII
- Salgın Koruyucusu
Arada Bir Kullanıcı Girişi paneline geliyor Fakat... Eminönün Sunucusu (Kapalı) Olarak görünüyoR..
SAVASsanati yazdı:daha önceden hic bir sorun yoktu ama son bir kac gundur baya sıkıntı cakıyoruz.
Etkinlik düzenlenecegi günden beri bu sorun yaşanıyor eleştirmiyorum ama boyle büyük sorun yaşanacaksa etkinlik olmasın bari
Bakalım daha ne tür sorunlar olacak
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
ARKDASLAR ELBETTEE SORUNLAR OLACAK ..
BUNLAR KACINILMAZ SONUCTA YAZILIM İKİBİDE İNSAN HATA YAPABILIRLER...
ama bir acıklama gelmesı bence sart hıc yoksa bu bekleyen ınsanları tatmın edeR..
ama bir acıklama gelmesı bence sart hıc yoksa bu bekleyen ınsanları tatmın edeR..
SAVAŞsanatı
LODOS
LODOS
SAVASsanati yazdı:ARKDASLAR ELBETTEE SORUNLAR OLACAK ..
Diyorum ya hatem sabit bir konu açılsın sorun tam düzelene kadar en azından bunu gorelim kısa bir cevapta olsa tatmin edici bir cepap olmuş olur ve anlayışla karşılanır...
Ben de son 15 dk dır sunucuya (Eminönü) girmeye calılıyorum Oyunu açıyorum 2-3dk bekliyor ve gereken güncelleştirmeler yapıldı diyor Sunucumu seçiyorum şifare giriyorum Yükleniyor... diyor ama bi türlü yüklenmek bilmiyor ((o;
Sayın yönetim çok güzel şeylere imza attınız sizi kutluyorum ama biraz daha samimiyet bekliyorum sizden. Bize karşı açık olun ki biz de size saygılı ve sevgili olabilelim.
Bugun GM CaptainATX girdi sunucuya görseniz bi şamata bi tantana... Anlatamayacağım...
Bir de şu var arkadaslar plus alıyorsunuz diye sunucuyu veya oyunu satın almıyorsunuz. Sizin yaptığınız devede kulak. Lütfen ona göre davranınız.
Saygılarımla
Sayın yönetim çok güzel şeylere imza attınız sizi kutluyorum ama biraz daha samimiyet bekliyorum sizden. Bize karşı açık olun ki biz de size saygılı ve sevgili olabilelim.
Bugun GM CaptainATX girdi sunucuya görseniz bi şamata bi tantana... Anlatamayacağım...
Bir de şu var arkadaslar plus alıyorsunuz diye sunucuyu veya oyunu satın almıyorsunuz. Sizin yaptığınız devede kulak. Lütfen ona göre davranınız.
Saygılarımla