2 aydır migrattayımm bisey yok daha

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Byxxxkalpsiz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: EhliKeyf

2 aydır migrattayımm bisey yok daha

Mesaj gönderen Byxxxkalpsiz »

2 aydır migrattayım . adamlar benden sonra basladı migrata bnden önce üstünü dizdi cembere basladı ..problem nerde...Skıldım artık oyundan Byxxxkalpsiz olarak oyunu Bırakıcam ..
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alem-i Cihan

Re: 2 aydır migrattayımm bisey yok daha

Mesaj gönderen FERRAND »

Sığınak ve Migrat bölgesi çıktığı ilk zamandan beri oynuyorum hala büyücüme ne bir zırh ne de herhangi bir kolye yüzük çıkmadı sence bu nedir.? Hala bir umutla sığınak ve migrat atmaktayım. Tecrübem tavanlarda geziyor. Ama bir item yok. Acaba gönüllüleremi kaydı itemlerim.
Resim
Byxxxkalpsiz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: EhliKeyf

Mesaj gönderen Byxxxkalpsiz »

5 6 giriste ustunu dizenler var buyucu üstelik biz neden bekleyip duruyozz ..soguduk oyundan Hak nerde bunun emeklerimize yazık valla ...
Byxxxkalpsiz
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

Şimdi çıkar birileri işte şans işi , çıkarda çıkmazda , kimisine ilk seferde kimisine 1000. seferde çıkar yapcak bişe yok , nasıl yok yaa bunun bir dengesi olması gerekiyor , tamam bir kişiye ilk seferinde çıkmasını yadırgamıyorum ama yüzlerce gb atan adamada birşeyler çıksın artık , insanlar oyundan soğutulmasın , yani ikv ye bir kötülük edelim nasıl batırırız nasıl yok ederiz , insanları bu oyundan nasıl soğuturuz , diye birileri komplö kurmaya kalksa , yani bu yaşananlardan daha fazlasını etmezler bu oyuna , onlarda yok artık bu kadarda etmeyelim der , yanlışın , haksızlığın hangi birini yazalım ki bizde şaşırdık , yazıyoruz yazıyoruz umursayan yok , bir öneriyi ciddiye alıp değerlendiren yok , bir isyanı haklı bulan , yanlışa yanlış olmuş , bunun böyle olmaması gerekirdi diyen , öz eleştiri yapabilen bir yetkili yok , biz daha çok haybeye yazarız.
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xrtoo »

Aynı fikirdeyim,sığınaktan neredeyse 1 senede çıkabildim ki hala bazı eksiklerim var bakalım miğrattan kaç senede çıkarım?Çemberlimi şimdilik hayal klan şavaşımı ihtimal dahilinde bile değil.Bende çok sıkıldım oyunda ilerleyemememten çakılıp kalmaktan sıkıldım.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın

Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiRuh »

Aynı grup bölgesinde aynı karakterde çakılıp kalanlara tavsiyem
Ya oyunu bırakın.
Ya da Başka bir karaktere odaklanın.

Başka yolu yok.

Resim
armen1010
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen armen1010 »

Arkadaşlar bence sıgınaktan Kolye Yuzuk duşurmek daha kolay ben Şifacımla 1 kez girdim ve sonuc fundi yuzuk ve kolye bi arada +mor ibn sina eldiven Kenan gorevinden ve plus yoktu sadece 2 gunde bitirdim ben Sıgnak girmeyi ve ondan sonra Migrata başladım ama artık 3 aydır bi tık yok sadece mor ibn sina pnt duştu hala zırh duşmedi bole devam ederse mecbur bi Mevlana zırh uretmem lazım olacak ilgileriniz icin teşekurler oyunda 3 karaterim var adla

İLGİLERİNİZ İCİN TEŞEKURLER HERKESE İYİ FORUMLAR ...
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

2 Miğrata Girdim ve 3 Zırh ve Nucleus Yüzüğü ALdım.
İlk Kesim Kıyamet GB Amplikifatör
İkinci Kesim Alternatör + Nucleus Amplikifatör ve Nucleus Yüzük Aynı Çantadan çıktı.

Ama ßu Lanet Kenan'' 400 KESİM '' Oldu Takıları Vermedi Cinnet Geçiricem Yeter artık.
Kullanıcı avatarı
Sakaryalee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Sakaryalee »

Şans İşi Bu bana bu hafta ilk xden sıfır kelvin ayakkabı çıktı 5. studan sıfır kelvin eldiven :D ama nuc takı bi türlü düşmüyo ;) 6 alter yüzük 5 alter kolye ;/
6 Yıllık Maceranın Sonu (29.12.2012)

Resim

İKV'den Haberdar Olun!
ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön