Arkadaşlar forumumuzun "Görseller" bölümüne bir miktar yoğunluk var fakat grafik yada görsellikte anlamayan kişi okadar çok ki en basit şeye Mühteşem diyip en Zorluk dolu projeye basit diyecek kadar küçük düşünüyor kimi kitle.
Ve bana bu konu çok dokunmaya başladı lütfen bu bölümde kibarlık olsun diye güzele güzel, kötüye ise kötü demenin vakti geldi diye umuyorum çünkü bizim her kötü şeye güzel dememiz bu adamın kendisini geliştirmesinde nekadar öncü olucağını düşünsek de öyle olmuyor. Çünkü yapımcısı düşünüyor ki benim stilim bu bakın beğeniyorlar demek fakat öyle değil işte.
Biraz daha çalışmasını uyarsak umarım ki daha iyi grafikerler çıkar.
Adama Texture diyorum biliyorum diyor fakat hazır Texture kullanıyor sürekli.
Anlıcağınız bir çalışma yaparken sadece Modelleri başka yerden alın geri kalanı kendiniz editleyin örneğin bir gaffari decupe ettiniz ardından hazır bi texturenin üzerine atmanız çok sırıtır, sırıtmasın diye Modunu Soft Light falan yaparsınız daha kötü durur.
Bir Texture hazırlayın internetten yada DeviantArt'dan elde ettiğiniz onlarla kendinize daha iyi textureler yapın inanın kestiğiniz Model daha iyi bir uyum sağlıcaktır texturenize ve bir resimdeki Orjinal renkleri bozmamanızı tavsiye ederim şudur ki, insanın Kırmızı olarak gördüğü ışığı mavi yaparsanız sırıtır ve yapay gelir gözümüze bu yüzden herşey orjinal ve sırıtmıcak şekilde düzenlemeniz lazım.
4 Senedir Profesyonel photoshop kullanıcısıyım, Kötü olan bir resime İyi demeniz, ve İyi olan bir resime yorum atmamanız bana çok dokunuyor. Lütfen uyarılarımı dikkate alınız. Eğer öğrenmek istediğiniz veyahut takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın elimden geleni yapmaya çalışıcam.
Bi konuya değinme vakti geldi.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- sakirkaraman
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Bi konuya değinme vakti geldi.
aynen bende bundan muzdaribim arada sırada geziyorum yetenekleliler varmı diye iğrenç denebilecek resimleri bile fazlasıyla kişi pofpoflamış. Bende profesyonel olarak grafik web tasarım üzerine çalışıyorum gerçekten çirkine çirkin demedikten sonra kimse kendisini geliştirmez
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Bence Çok yanlış bir düşünce, Bir kişiye olmamış , kötü olmuş yada beğenmedik felan, demek o kişinin moralini bozmakla kalmaz Grafik tasarlama arzusunuda yerle bir eder, ki Bir kişiye Çok Güzel olmuş Başarılarının devamını bekleriz vb. gibi şeyler söylendiğinde, bir çaba halinde olacaktır, Yeni grafikler yapmak isteyecektir, ve elbek hazır texture ler den bıkacaktır, artık kendini geliştirdikçe Öğrenmeye başlayacak, Bu Ps yada Fl yada başka bir programı kullanmasını anamızın karnında öğrenmiyoruz, herkez bir şekilde öğreniyor. sen 4 senedir ps kullanıyorsun, nasıl öğrendin ilk ps çalışmaların nasıldı.. ?, 4 senelik ps bilgisi bişe işe yaramaz, Hayal gücün yoksa.. .
Örneğin, ben ps yi öğrendiğimde Tokatın en iyi Photoshop bilen kişisinden öğrendim, Onun bildiklerini Bende Biliyordum, ama o Hayal Gücü sayesinde Çok Güzel Çalışmalar yapıyordu, ben ise Basit şeyler, ve bu basit şeyler sayesinde kendimi geliştirdim, ve ne kadar kötü bi grafik tasarlamış olsamda, bana ps yi öğreten abim asla kötü olmuş yada şurası hatalı olmuş demedi, Çok güzel, Hayal gücünü kullan, sınır tanıma derdi.. .
Kusura bakma ama, kardeşlerimin hakkını sana yedirtmem.. .
Moderator arkadaşlardan ricam, Konu kilitlenebilirmi, Yoksa Tartışmalı bir ortam oluşacaktır.. .
Örneğin, ben ps yi öğrendiğimde Tokatın en iyi Photoshop bilen kişisinden öğrendim, Onun bildiklerini Bende Biliyordum, ama o Hayal Gücü sayesinde Çok Güzel Çalışmalar yapıyordu, ben ise Basit şeyler, ve bu basit şeyler sayesinde kendimi geliştirdim, ve ne kadar kötü bi grafik tasarlamış olsamda, bana ps yi öğreten abim asla kötü olmuş yada şurası hatalı olmuş demedi, Çok güzel, Hayal gücünü kullan, sınır tanıma derdi.. .
Kusura bakma ama, kardeşlerimin hakkını sana yedirtmem.. .
Moderator arkadaşlardan ricam, Konu kilitlenebilirmi, Yoksa Tartışmalı bir ortam oluşacaktır.. .
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Kişisel görüşlerden bahsediyoruz burda. Bana göre öyledir, sana göre farklı bu yüzden Tartışma konusu olmaz.kuccukhusam1 yazdı:Bence Çok yanlış bir düşünce, Bir kişiye olmamış , kötü olmuş yada beğenmedik felan, demek o kişinin moralini bozmakla kalmaz Grafik tasarlama arzusunuda yerle bir eder, ki Bir kişiye Çok Güzel olmuş Başarılarının devamını bekleriz vb. gibi şeyler söylendiğinde, bir çaba halinde olacaktır, Yeni grafikler yapmak isteyecektir, ve elbek hazır texture ler den bıkacaktır, artık kendini geliştirdikçe Öğrenmeye başlayacak, Bu Ps yada Fl yada başka bir programı kullanmasını anamızın karnında öğrenmiyoruz, herkez bir şekilde öğreniyor. sen 4 senedir ps kullanıyorsun, nasıl öğrendin ilk ps çalışmaların nasıldı.. ?, 4 senelik ps bilgisi bişe işe yaramaz, Hayal gücün yoksa.. .
Kusura bakma ama, kardeşlerimin hakkını sana yedirtmem.. .![]()
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF