Şansın ne zaman gelceği bilinmez belki yarın belki yarından da yakın !
Öyle deme ya 4. Junon kesişimde (Bu gün) Fundi zırhı ele geçirdimavss123 yazdı:ho kuzen ama fundi zırh kolay kolay düşmez bi zırh aldıysan 2. yi çıkarman kasar
Sifacim la gaffara ikinci gidisimde mevlana ceket almistim. Yol savascisina 3. Gidiste ruh zirh. 15-20 stu sonrasi mevlana eldiven 100+ stu da mevlana zirh.ibrahim99 yazdı:Merhaba arkadaşlar. 1000 madalyam oldu ama hayla zırh düşmedi denen bir devirdeyiz. Bende umutsuzca zırh aldığım hayalleri kuruyordumAma bu gün kaderim değişti. İlk kez Junon'u kesmeye gitmiştim. Junonu kestiğimizde bir de torbada ne göriyim ? Bir zırh var burada ! Hemen zırhı aldım. Centrion un Zehiri zırh çıktı hemde ilk Junon'dan ! Bana 2. Kenan kesiminden'de Oksidant yüzük çıkmıştı
Bu gun sukur sans yuzume gulduibrahim99 yazdı:Merhaba arkadaşlar. 1000 madalyam oldu ama hayla zırh düşmedi denen bir devirdeyiz. Bende umutsuzca zırh aldığım hayalleri kuruyordumAma bu gün kaderim değişti. İlk kez Junon'u kesmeye gitmiştim. Junonu kestiğimizde bir de torbada ne göriyim ? Bir zırh var burada ! Hemen zırhı aldım. Centrion un Zehiri zırh çıktı hemde ilk Junon'dan ! Bana 2. Kenan kesiminden'de Oksidant yüzük çıkmıştı