SLM iKV OYUNCULARI VE YETKiLERi!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
IxULUxHANIMxI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Gece

SLM iKV OYUNCULARI VE YETKiLERi!!!

Mesaj gönderen IxULUxHANIMxI »

Uzun zaman sonra ilkkez foruma kayit oldum ilk basta bunu belirtim.. Sebebi ise su yasadiklarimiz...
Bu oyunda toplam 8 sunucu vardir.. Bir cok kisi bilip bilmeden ayni nick ile karakter acmistir ayri ayri sunucularda...
Birde Oyunada girin bir cok kisi ne yöneticilerin nickini nede Etkinlik düzenliyen kisilerin nicklerini bilmezler... Hatda foruma bile bakmayanlar bile var.. Kimsede zorunlu degil zaten herkes kendi keyfinde ve bilmekde zorunda degiller...
Öncelikler Basima gelen bir olayi anlatim.. Nyks diye bir karakter acmistim.. Ben bu cari kastim 33 lwl etmissim.. Neyse arkadaslarla görevimi yaparken baktimki etkinlik düzenleniyor + yeni yönetime alinan 2 yönetici vardi isimlerini yazmama gerek yok zaten... Okudugu zaman anlar kendisi belkide siler yazdigimi bilemem öyle yaparsa yine gerekli kisilerle konusurum.. Kisacasi sizden önce eski yönetim ile..
Tam bölgeden yazdimki attirici aldigimiz halde niye birsey cikmiyor vs vs konuyla ilgili yazmistim.. Direk beni GM'lerin bulundugu yere aldilar.. Ve direkmen su sözler ile karsilastim...

Etkinlik görevlisinin adini kullaniyorsunuz isminizi degistirene kadar sizi 3 gün süre ile banliyorum..

Ben soka girmis vaziyetdeydim neyle karsilastigimi sasirdim ve en sonunda patlatmislardi beni... Ki ben yurt disinda yasiyorum.. Hemen akce alipda nasil yüklememi bekliyorlar.. Onuda gectim ben emek vermissim bu cara kasana kadar ve arkadaslarimda.. Ben nerden bile bilirdimki Etkinlik düzenliyenin nick'in aynisi oldugunu.. Birde ben ne silmek zorundaydim nede nick degistirmek zorundaydim.. Böylesine sacma sapan bir kural koymuslar.. Ozaman bu oyundaki sunucudakilerin bütün nicklerini arastirin bakin bakalim ayni nickde kac kisi var hepsinin hesabinida banlayin!!! olacak ismi bu? Neyse beni GM yönetim yerinden emin önüne agahin yanina attilar.. Bu nasil adaletdir üstelik sizde bu oyunun oyunculari iken yönetime cikinca ne degisti? Bu mudur sizin yardimliginiz? Sizden ricam yönetime alacaksaniz eyer 23 yas üst kisilri secin 23 yas alt kisiler malesef hak ettiklerini düsünmüyorrum.. Eskiden oldugu gibi Eski yönetime uygun kisiler secin lütfen... O kisinin resmi hala bende duruyor.. gerekli kisiyede yolladim zaten..

Neyse ben carimi sildim yeni bir karakter actim Moneta bu nickde'de sorun yaparlar ise gerisine karismiyorum artik...

Saygilarimla...
IxULUxHANIMxI
ÖMRÜMÜNxMiLADISN
Madenkolik
MoNeTa

Resim
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: SLM iKV OYUNCULARI VE YETKiLERi!!!

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Bu tarz benzer isimler birçok kötü tecrübeye neden olmuştur, bu sebeple oyun içinde karşılaşılan kullanıcılar uyarılmaktadırlar.

Bilginize.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön