Oyuna geri dönmeli mi ? Hangi sunucuda baslanmalı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
sahbaba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Oyuna geri dönmeli mi ? Hangi sunucuda baslanmalı ?

Mesaj gönderen sahbaba »

Ben 2007-2008 yıllarında kuklacıda oynamıstım sonra elimde olmayan sebeplerden oyunu bıraktım simdi geri dönmeyi düsünüyorum da oyun gördügüm kadarıyla daha cok paraya dönüsmüs ve yeni bölgelerin hicbirini bilmiyorum ben bıraktıgımda 39 seviye vardı en son meteor bölgesi vardı geri dönsem alışmam çok zaman alır mı ? Tekrar baslamalıysam hangi sunucuda baslamalıyım (yardımlasma ve kaliteli insan seviyesi bakımından :) )
Kullanıcı avatarı
newnamex
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Re: Oyuna geri dönmeli mi ? Hangi sunucuda baslanmalı ?

Mesaj gönderen newnamex »

sahbaba yazdı:Ben 2007-2008 yıllarında kuklacıda oynamıstım sonra elimde olmayan sebeplerden oyunu bıraktım simdi geri dönmeyi düsünüyorum da oyun gördügüm kadarıyla daha cok paraya dönüsmüs ve yeni bölgelerin hicbirini bilmiyorum ben bıraktıgımda 39 seviye vardı en son meteor bölgesi vardı geri dönsem alışmam çok zaman alır mı ? Tekrar baslamalıysam hangi sunucuda baslamalıyım (yardımlasma ve kaliteli insan seviyesi bakımından :) )
Karakter sınıfı olarak savaşcıyı seviyorsan Eminönünde başlamamanı öneririm çevren yoksa savaşcıyla sıgı ve migo atamassın haliyle çembere de giremessin ama diger sunucularda böyle degil sanırım. Ama en refah sunucu ve yardımlaşmanın oldugu sunucu olarak eminönü diyebilirim (grub bölgeleri hariç) ..
What is the problem ..
Kullanıcı avatarı
morgcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen morgcu »

ben de tekrar oynamayı düşünüyorum ama çemberlitaşı filan hiç bilmiyorum.Üstümde 2 tane nadide var bir de ejder.Meranda durumlar nasıl?
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen Viceroy »

TILSIM MERAN ;)
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY

“Genel Etkileşim” sayfasına dön