Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.
Kıyametin ortasında açan çiçeklerimiz için bu güne özel hazırladığımız hediye dükkan'da! Hediyeni hemen Dükkan'dan alabilirsin!
%50 Tecrübe Puanı ve Lonca Puanı Artırıcı Hediye!
Tüm sunuculardaki tüm karakterlerinde geçerli olmak üzere %50 daha fazla Lonca Puanı ve %50 daha fazla tecrübe puanı kazanmanı sağlayacak 1 Günlük %50 Tecrübe Puanı ve Lonca Puanı Artırıcı hediye!
Müminler için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi; hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.
Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor.Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.
SİZE YAKIŞTIRAMADIM İKV YÖNETİMİ MART AYI KEDİLERİN BAYRAMINI NEDEN KUTLAMIYORSUNUZ :?
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.