karekterimize ikv desdek el koydu ????

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
servet
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

karekterimize ikv desdek el koydu ????

Mesaj gönderen servet »

MerhabaLar öncelikle
3 yıldız ikv oynuyorum fakat 1 kere frumda konu acmadım taki bu güne kadar
karekterim olan kurtxefe yi kuzenim gokhan kullanmakdaydı yeni adıysa NOMERCY tabiki gokhan karekteri kendi üyeligine
aktarmışdı o karekterin üyeliginide oturduqum semtden bir arkadaşa wermişdim ki cocukda oyunun kurdu oLup karekteri başvuru yapıp geri cekmeye kaLmış bunu ögrenince İlk üyeligi cocukdan geri aLdım desdege msj addım ve başvuru yapıldıqı takdirde gercekden ilk hesaba geri dönüyormuş ve kuzenimin hesabdan ikv carı aLdı ilk üyelige teslim edildi denilmiş ilk üyelige car felan gelmedi ? başvuru yapdım desdege car gelmedi die ezik bilgi verdiginizden dolayı aktarım işlemi gercekleşmemekdedir die 1 meİl daha yolladıLar olan bizim carımıza oldu sayın desdek ekibi :evil: amac nedir cocugun aylarca ugraşıp item düşürüp+ bunun akceleri falan nedir yani bir yanlışLıkdan dolayı cara el koydunuz karekterimiz geri teslim edin şimdi bir yönetici gelip acdıqım konuya kilit admasın desdek iletişimden başvuru yapın da demeyin cünki adam akıllı cevap alamıyoruz akce almaya gelince alıyorsunuz şu güne kadar eliqimizi kurutdunuz bişey demedik ama kasdıqımız carı öyle kafanıza göre cekemezsiniz karekterin ilk üyeligide bende karekterimizi geri iade edin.

saygıLarımla (UNTHUNKABİE)
SERveT
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: karekterimize ikv desdek el koydu ????

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba Servet,

İKV Forum üzerinden bu tür taleplere yanıt alamazsınız. Bizlerin yapacağı sadece doğru bir şekilde İKV Destek/İletişim sistemimize yönlendirmektir. Gerekli prosedürler dışına çıkıldığında üyeliği kanıtlayamamış olacaksınız. Bu da kaynak üyeliğinize iade yapılmayacağı anlamı taşımaktadır.

Yitirmiş olduğunuz karakterlere ait aşağıda istenilen bilgileri eksiksiz olarak gönderdiğiniz takdirde karakter ilk kaynak üyeliğine iade edilecektir.

Sunucu:
Aktarılan karakter adı:
Aktarım Tarihi:
Karakterin ilk bulunduğu hesap (Oluşturulduğu üyelik):
Aktarılan karakterin değiştirildiyse önceki adı/adları:
Karaktere yüklenmiş özellikler (Kasa Erişim, Lonca Pasaportu vb.):
Karakterde Silah Yükseltme yapıldıysa yükseltilen Silahın Adı:
Kaynak üyeliğe yüklenmiş E-pin kodu:
(Doğrulama için E-Pin kodu aktarım tarihinden önce hesaba yüklenmiş olmalıdır. Eğer elinizde E-Pin kodu bulunmuyorsa Mobil Ödeme ile aldığınız kodlar için başvuru tarihi ve GSM numarasını yazmanız yeterlidir)
Kaynak üyeliğin şu andaki şifresinin 1.3. ve 5. karakterleri:

İyi Forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
servet
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen servet »

[İçerik Silinmiştir] Forum kuralları Hakaret içerikli sözler kullanmaktan dolayı Forum hesabınız 1Gün uzaklaştırma almıştır.

BlackParadise
Kullanıcı avatarı
hutro
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen hutro »

KARDES ÖLÜDEN SEY İSTİYOSUN :lol:
xDxDxD !

NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD

“Genel Sohbet” sayfasına dön