ÇEMBERLİTAŞDA OFANS MI TANK MI ?

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
dangertimes
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

ÇEMBERLİTAŞDA OFANS MI TANK MI ?

Mesaj gönderen dangertimes »

Arkadaşlar çemberlitaşda size göre hangisi daha iyi hangisi diğerine göre daha avantajlı kolay ve zor yanlarını yazarsanız sevinirim.Size göre nedenlerini,sebeblerini,sonuçlarını yazmanız benim için çok önemlidir.Her bilgi için şimdiden TEŞEKKÜRLER...
Kullanıcı avatarı
Parlayanxyildiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Re: ÇEMBERLİTAŞDA OFANS MI TANK MI ?

Mesaj gönderen Parlayanxyildiz »

Sağlam tank hep bir adım öndedir.Zaten ofansta tam ofans değil.Yarı tank yarı ofanstır.
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

dangertimes yazdı:Arkadaşlar çemberlitaşda size göre hangisi daha iyi hangisi diğerine göre daha avantajlı kolay ve zor yanlarını yazarsanız sevinirim.Size göre nedenlerini,sebeblerini,sonuçlarını yazmanız benim için çok önemlidir.Her bilgi için şimdiden TEŞEKKÜRLER...
Tank zorunlu ihtiyaçtır. hep seni ararlar. ama ofans çok, ve Ofanssız da gidilebiliyor
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

Tank olmanı öneririm. Çünkü ofans olarak Stuart'a gittiğinde grup sağlamsa 3-4 tilki'den az içmezsin. Ancak aynı grup ile tank olarak iksirsiz gidebilirsin. Stuart'ta belki 1 tane kullanırsın. Tank masrafsızdır.

“Savaşçı” sayfasına dön