Vista .
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Vista .
Arkadaslar neden Sistem qereksinimlerinde Sadece WindowsXp var . Vistada kuruyorsun ama oyun acılmıyor hata veriyor . Benim Xp bilgisayarım var fakat leptonda oynamak istiyorum . Malesef Leptop Vista ...
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Re: Vista .
Genelde Laptop'larda Çalışmıyor İKV Neden Bilmiyorum :|VatanXLydeR yazdı: Arkadaslar neden Sistem qereksinimlerinde Sadece WindowsXp var . Vistada kuruyorsun ama oyun acılmıyor hata veriyor . Benim Xp bilgisayarım var fakat leptonda oynamak istiyorum . Malesef Leptop Vista ...
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ben leptop tan oynuyorum ama sorun çıkarmıyor. Benimkide Wista

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İşletim sistemi ile hiç bir alakası yoktur.
XP,Vista,Windows 7ve Pardus ' da dahi oynadım oyunu.
Oyunun açılmaması senin donanımsal bir sorunundur.
Vista ile oyuna bağlanırken nasıl bir hata veriyor onuda yazarsan sana yardımcı olmaya çalışayım.
Vista ile oyuna bağlanırken nasıl bir hata veriyor onuda yazarsan sana yardımcı olmaya çalışayım.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
ekran kartın laptopta 512mb tın altına düşmemesi lzm eğer 512mb isede donarak oynarsın kardeşim
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Nası ya, ben Pardus'ta o kadar denememe ve yardım almama rağmen Kullanıcı Adı ve Şifreyi yazınca giriş yapamıyorumSAZOBALII yazdı:İşletim sistemi ile hiç bir alakası yoktur.

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
İstanbul Kıyamet Vakti Xp,Windows Vista ,Windows 7 de sorunsuz biçimde çalışmaktadır. Lütfen oyuna girerken Ayarlar kısmındaki ekran çözünürlüğünü uygun olanı seçiniz.Değilse hata vermektedir(1024x768 Uygundur).
+1 eger laptop ekranından daha büyük bir çözünürlük seçerseniz oyna dediğiniz anda kritik bir hata alırsınız en ideal laptop çözünürlüğüde ORHANBEY'in dediği gibidirORHANBEY yazdı:İstanbul Kıyamet Vakti Xp,Windows Vista ,Windows 7 de sorunsuz biçimde çalışmaktadır. Lütfen oyuna girerken Ayarlar kısmındaki ekran çözünürlüğünü uygun olanı seçiniz.Değilse hata vermektedir(1024x768 Uygundur).
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Arkadaslar bendede söyle bir sorun var.Laptop toshiba , Ekran kartı İntel(R) Graphics Media Acceletor Driver For Mobile dir.Yalnız şunu duydum ikv Ati ve Nvidia marka ekran kartları ile laptopda sorunsuz oynanabiliyormuş.Yani şimdi ben laptopdan oynayamıyacakmıyım.Yoksa ufak bir ayar düzeltmesiyle sorunsuz oynanabilir mi.Mesela çözünürlük ayarlarından filan.Magdur durumdaym arkadaslar yardım. _?
EXCELLENCE
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Aslında ben yükledigimde kendi bilgisayarıma bilgisayar kapandı ve acılmadı . Sonra format attım . ( Leptopda tabi ) Arkadasında Leptop vardı Vistaydı Yüklemiş Hata vermiş hatayı tam olarak bilmiyorum . Ama İkvnin resmi Sitesindede Sistem gereksinimlerindede Sadece WindowsXp yazıyor Demekki Vistada calısabiliyormus . Fakat bana şu pcnin kapanın acılmamasını anlatıcak olan varsa cok sevinirim..