Lag sorunu için küçük bir çözüm
Lag sorunu için küçük bir çözüm
arkadaşlar ayarlarınızı az kısarsanız lag da azalır diher bütün onlinelerde bunu gözlemledim bende lag olmuyo olsada tabi çok az da belki dediğim gibi ayarları az kısarsanız lagda biraz azalır
Re: Lag sorunu için küçük bir çözüm
lortcush yazdı:arkadaşlar ayarlarınızı az kısarsanız lag da azalır diher bütün onlinelerde bunu gözlemledim bende lag olmuyo olsada tabi çok az da belki dediğim gibi ayarları az kısarsanız lagda biraz azalır
Bende olmuyor olmaz lağ oldunmu herkeste olur.
senin pc kasmıyordur ondan.
Lağ iletişim eksikliğidir.
Sen bir büyü attınmı karşıya gitmesi gereken düre zarfında sistem tarafından iletilmesinde yasaşanan sorundur.
10 kişinin arasında sadece sende lağ olamsın diger kişilerde olsun karşı tarafın attığı büyüyü sen görür ve engel olablirsina ma karşı taraf görmediği için muhteleml ölmüş oalcak ama bu lağ sadece oyuncuları bağlamıyor hayvanlarda bile lağ oluyor.
Hayvanlarındamı kasmayan pcsi var şlağ oldunmu onlarda sapa oturyor karakürk kenan motor bunlar lağ olduğunda olduğu yerde kalıyor.
Anlatabildinmi.
Anlatamamdım neyse. Ben bir veri gönderdim verinin adı büyü attım diyelim sisteme gitmesi gereken süre elekrik bir ampulün düğmesine basınca yakması akdar geçen bir süre. Bu işte ben büyü attım karşıya gidip bana dönmesi gereken süre ben gönderdim pcden ama sisteme gidip bana ulşamsı arasındaki yaşanan olumsuzlardır.
Görüntü olarak atmısımdır ama karşıdaki olumsuzluklar yüüznden karşı yanıt zamanında gelmemiştir bunlarda toplanınca yaşanan geçikme lağı oluşturur lağ pcden kaynaklanan bir olay olduğunu zannetmiyom.
İnternet bağlantısının servere ulaşıp size dönme sorunudur.
Bana kalırsa buda herkesin karma çorba internet hızlarının olmadır bana kalırsa ama sistemdeki lağ olduğuna göre bu herkesi esit sekilde etkliyor.
Lağında caresi vardır ama çok masraflıdır. En ucuz yömtemlerle çözümlenemiyorsa bakılır bir caresine.
Normalde Tek sorumlu TTNETTİR adam gibi iletişimizi sağlasa sorun olmazyacaktır. Yazma hızı kaydetme felan filan oo binlerce iletşim IKV deki sorun hem kendi serverlerinde var hemde internetteki geçikmelerde var ikisi bir arağa geldinmi herkese esit iletişim söz konususa 10 saniye donma demek işleri berbat etmeye yeterde artar.
Acaba saat 05:04 gece yaaşanan donma hakkında desteğinm bir yerlerde açıklması oldumu ne o saat neden bu kadar sabit oyuncular arasında 05:03 buğu geliyor demelerinin anlamını açıklasalar acaba 2 saniye donma hergün oluşuyor ama yeniyılın ilk günlerinde olmayan bu donma sabit donma 05:03-04 arası 2 saniye donma ayın 28 den sonra tekrar başladı neden acem nedir bu olay.
A R Z L O D O S
Re: Lag sorunu için küçük bir çözüm
ben bende olmuyor demedim az oluyor ama şöle bi düşün ayarları kıstın mesela adam sana büyü yaptığında o görüntü kalitesi süperken 250 kb ama ayarları indirdiğinde 100 kb sen hangisinde indirme hızı daha iyi olur hangi veriyi daha hızlı alırsın ben ayarları indirdiğinde tabi bu benim görüşüm