Yeni konu:
viewtopic.php?f=26&t=89212
Eski konu:
viewtopic.php?f=26&t=88529
TÜM SUNUCULARDA LP SIRALAMASI
TÜM SUNUCULARDA LP SIRALAMASI
En son IKVxMEDYA tarafından 06 Mar 2012 15:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.
Re: SIZIN SUNUCUNUZUN LP SIRALAMASI NEDIR?
Kuklaci yada diger sunuculardan yukaridaki listede eksiklik farkeden arkada$lardan buraya yorum bekliyorum,ilginiz icin te$ekkürler.
Konunun saptirilmamasini rica ediyorum arkada$lar,iyi forumlar.
Konunun saptirilmamasini rica ediyorum arkada$lar,iyi forumlar.
Her sunucudan bu istatislikleri cıkaracak bir arkadaş çıksa IKV ANASAYFA daki LP Listesinin eksik taraflarını bu şekilde tamamlamış oluruz.Kuklacı dışındaki sunucuların oyuncularıda kendi sunucularındaki LP gelişmelerden ayrıntılı bir şekilde haberdar olmuş olur.
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
eminönü sunucusu LP konusunda "zavallı" denebilecek meran ve anka sunucularından daha iyi durumda beyazköşk sunucular arasında acık ara en iyi olanı bu konuda
L.O.D.O.S
- alveras
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen: Şimdi Arkadaşlar EMİNÖNÜ Sunucusunda LP ye Kimse Önem Vermez Zamanla Olacak, LP Yarışı Yapılmıyor Bu Sunucuda . Sunucuda Herkes Üstünü Başini Düzmekle Meşgul Zaten Loncaların Sevıyesı 49 ile Sınırlı Ne Gerek Var Kasılmaya LP Kasmak Kadar Kolay İş Yok :mrgreen: Bilmem Yardımcı Olabildim mi
Bin Ytemiş Bir (1071)
Re: LONCA PUANI OYUNCU SIRALAMASI II
:arrow:IKVxMEDYA yazdı:Her sunucudan bu istatislikleri cıkaracak bir arkadaş çıksa IKV ANASAYFA daki LP Listesinin eksik taraflarını bu şekilde tamamlamış oluruz.Kuklacı dışındaki sunucuların oyuncularıda kendi sunucularındaki LP gelişmelerden ayrıntılı bir şekilde haberdar olmuş olur.
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: E.Ö/Kö$K/SANCAK/TESKILAT LP SIRALAMALARI
koskoca eminönünde bir tane 5 milyonluk adam yok :lol: :lol: :lol:
eminönü sıralamasında 1. ve 2. oyuncu al bir betmen yada bir emosion çıkmıyor ikisinden :?
:lol: :mrgreen: ikisi anca bir türkbüyü ediyor
:lol:
eminönü sıralamasında 1. ve 2. oyuncu al bir betmen yada bir emosion çıkmıyor ikisinden :?
bahaneler zincirinin ilk halkası :roll:alveras yazdı: :mrgreen: Şimdi Arkadaşlar EMİNÖNÜ Sunucusunda LP ye Kimse Önem Vermez Zamanla Olacak, LP Yarışı Yapılmıyor Bu Sunucuda . Sunucuda Herkes Üstünü Başini Düzmekle Meşgul Zaten Loncaların Sevıyesı 49 ile Sınırlı Ne Gerek Var Kasılmaya LP Kasmak Kadar Kolay İş Yok :mrgreen: Bilmem Yardımcı Olabildim mi![]()
:lol:
L.O.D.O.S