bugun satan 11:55 cıvarı sivri adada oyunumu oynarken internetim kesildi daha sonra tekrar geldi tekrar oyuna girerken
bekleme ekranında Baglantınız kesildi hesabınız bloklanmış yazısını gördüm mail adresimde hiçbir mail yok ceza itirazını yaptım ama geri dönüş olacakmı bilmiyorum daha öncede soru cevap bölümden yazdgım bir soruya cevap gelmemişti nerdeyse bir hafta oldu ama hala o maileme cevap yok şimdi ceza itiriaz bölümünden atgım maile cevap gelicekmi çünki carım niçin bloklandıgı hakında en küçük bir bilgim yok bir internet kafeden oyuna girdim büğün girmez olaydım buradaki ikv de bir bozukluk vardı bilmiyorum ben her zamanki gibi oyunumu oynuyordum çok uzun süredir oynadıgım bir oyunda ilk defa böyle bir şeyle karşılatım attıgım maile ne zaman cevap gelir acaba hesabım blokgu süresize kalkabilrimi böyle bir sansım varmı cunku hesabımda plus yoktu hem sucsuzum hiç bir ilagal bir şeye girişmedim
Hesabım bloklandı
-
Black
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hesabım bloklandı
Merhaba;
Destek Ekibi size en kısa sürede dönüş yapıcaktır.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
en kısa zaman ne kadar bir süre olucak tahminen sabahtan beri mail gelmediBlackParadise yazdı:Merhaba;
İyi forumlar.
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

İkv Destek takımı %1 oranla 1 günde geri dönüş yapıyorxxusxx yazdı:en kısa zaman ne kadar bir süre olucak tahminen sabahtan beri mail gelmediBlackParadise yazdı:Merhaba;
İyi forumlar.
%30 oran ile 3 günde dönüş yapıyor
%40 oran ile 7 günde dönüş yapıyor
%29 oran ile gönderdiğiniz talebe cevap verilmiyor :mrgreen:
Her bölüme bakan destek çalışanları ayrı yoğunluğa görede dönüş hızı değişebilir.
Ben 15 16 tane ticket gönderdim;
7 sine o gün içinde.
3 üne 5 gün içinde.
Geri kalanlarıda 6 7 gün arasında değişiyor.
Diyeceksiniz ki saydın mı ben tüm yolladığım iletileri kayıt altına alırım
Ben 15 16 tane ticket gönderdim;
7 sine o gün içinde.
3 üne 5 gün içinde.
Geri kalanlarıda 6 7 gün arasında değişiyor.
Diyeceksiniz ki saydın mı ben tüm yolladığım iletileri kayıt altına alırım
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
hala mail yok nedensiz yere blok yedim allah aşkına bilgilendirmede yok yeter daha ne kadar beklicem