Yorumları görmek istiyoruz GECE loncası olarak .Oyunda Semiha'nın çemberini ayarlayarak kesen ilk bizi diyebilirim.Konuyu ciddiye alacak üyelerin yorum yapmasını istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
İlk Başta Tebrik ediyorum peki bir soru daha sorcam ondan sonra gaffarı kesebilidnizmi ben cevabı biliyorum ama sorayım yinede tekrardan tebrikler :idea: :idea: :idea: :idea:
semihasız gaffar sence kesememiş olabilirmiyiz ? Biri olmadan diğeride olmaz. bizim kesimizdeki fark ilk Semihayı almak dk olmadığından gaffar = kaos atan ışınlanan kalfa.
jewelsçim canım kardeşim bak gene diyorum koyduğum resimlere iyi bak ilk SEMİHA kesildi.Üstteki resimlere bakarak konuşursak iyi olur. tek drenç ilk semiha kesildi.ve gaffar ayakta . şunu kavrayın artık. ya.4 fizik kesmişsindir eyw tamam ona bişi demem .
Emektir . diğer sunucularda çemberin ayarı yapılmadan kesilir . her şeye ters olan GECE loncamız tekrar temiz kesimde bulunmuş olup dışarıdan farklı bir göz olması için Yasin arkadaşımızı aldık.kesimde emeği geçenlere teşekkür ederim.