Bu konuları ben yazmaktan bıktım ama hala anlaamıyorum Gm su büycülerin ya direnc kırmasını düsürün yada savascıların ütstüne saglam dayanıklı bi item yapın yada eski sakınmalı zırhlı sisteme geri gecelim arkadas büycülerin yanına yaklasamadan ölür olduk siz diyorsunuzki oyunu esitledik kusura bakmayında nah esitlemissiniz iyice çöp ettiniz savascıları cemberli tasta cıktı depar skilinide kullanamıyoruz ayıyamı verelim deparamı valla tadını kacırdınız oyunnu 4 senedir oynuyorum bu oyunu cok sacmaladınız artık adı üstünde savascı savascı bir adam 3 4 vurusta ölürmü 2 tane kıytırık büyüyü kesemiyoruz büycülerin artısını sölemek gerekirse zihin kutup tesla teslanın zihin okuma yüzündne yüreyemiyoruz ve kesiliyoruz yeter artık bi el atın savascının 2 tane skili var saten onlarıda attımmı skil bitiyor ama büycüye gelince saolsunlar yadırıyor üstümüze savascı sınıflarını bir elden gecirin bence o kadar dayanıksız olmuskü üflesen ölüyorlar bi care bulun ya savascıların direncinimi yükseltiyorsunuz büyüüclerin direnc kırmasınımı düsürüyorsunuz naparsanız yapın ama yapın biseyler oyundan soguduk ben savascı sınıfından baska carı oynıyamıyorum buda bilginize
kısa bi not daha savascılar fulde olsa çöppppp düzeltilmedigi sürece bence adalet yok oyunda.
Savascılar
- OLUMSUZCZ38
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Best of Best
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
Re: Savascılar
Devir şifacı devri bence ) Şifa kasıp itemleri düşürdükten sonra her karekteri yere serersin ZATEN şu son zamanlarda ASİTÇİ Oksidant ve hİdroflorik Şifalar MOda oldu TEK GÖRDÜKleri BÜYÜCÜ leri 3 5 Asit vuruşu ile İNDİRİYOR Büyücüde bakmaktan başka bişey yapamıyor ama senin dediğinde doğru SAVAŞÇILAR da SAKINMA varken element itemler varken daha iyiydi VS den zevk alınırdı Şimdi ki vs lere GEÇ davranırsan 2 bin max adam bile keser O duruma düştü OFANS savaşçılar

Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS