Maden çekmeden para kasma yöntemi bilen var mı ?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
FrankCastle
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Maden çekmeden para kasma yöntemi bilen var mı ?

Mesaj gönderen FrankCastle »

Arkadaşlar oyunda bir çok kişi 2.-3.-4. çarlarını felan dizmeye çalışırken maden çekmem heleki bir menekşe çekmem oldukça zorlaştı.Herkez maden çekerek tüm itemlerimi reçetelerle dizsem düşüncesinde galiba.Madene oturuyorum gelip çalanı mı desem , ejderi-ashabı-latifi veya eceli olupta grup bölgelerinden düşen itemi reçeteyle yapmaya çalışanlar var ve daha kötüsü 4. 5. çarlarını dizmek için maden çekenler var.Bu şartlar altında menekşe elmas çekmem %0,001 arttırıcıda var ama 200 elmas oldu 20 yeşil elmas düştü hala bir menekşe yok.ayrıca QYusufQ'nun konusunuda okuyunca ve birinin 1500 mantardan 1 ganoderma çıkaramamasını görünce iyice kötü oldum.Sizce ne yapmalıyım ? Bu 4.-5. çarlarını dizenler nasıl 3 çarı diziyorlar ? 49 seviyeye karakter kasıp kadim alıp sata sata mı ? öyle yapsalarda yani
Bir ashab için 9 çar kasmaları -> 5 gano 5 menekşe +200m ediyor. 7 kadim yetse 2 kadimde reçetede var.
Bir ejder için +5 çar kasmaları
Bir latif-ecel getiren içinde +5 çar kasmaları felan gerekir diye düşünüyorum
Nasıl para kasıyorsunuz kolaylıkla ?
Kullanıcı avatarı
Zakkas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Kızıl Elma

Re: Maden çekmeden para kasma yöntemi bilen var mı ?

Mesaj gönderen Zakkas »

Kim nasıl kasar bilemem ama ticareti iyi yapan her zaman para kazanır düşüncesindeyim :)
Eğer madenlerden umudun yoksa birazda sermayen varsa al sat yöntemi kullanabilirsin uygun fiyata aldığın bir maden vb. şeyi üstüne kar koyup başkasına satabilirsin... Sadece bir öneri. Kolay gelsin...
Zakkas Dangerous
TEŞKİLAT
<Kızıl Elma >

Resim Resim
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Bir kaç yöntemi var;
1- ortam yap keyfine bak , yola git , x e git , stuarta git arkadaslarinla, madenleri sat.

2- 95 akceden 5 iksir al tanesi 400 bin' e sat, boylelikle 95 kurusa 2 m almis oluyorsun.

3- ortam yap arkadaslarindan yardim oste.

4- loncaya gir, lonca arttirici cekilsin, sahsi arttirici cek , plus al madende sabahla, bak o zaman kac maden oluyor.

5- car kas;
Kadim
Liderlik
Meran muc.
Dev komodo disi'ni sat
Yaklasik 60 m e tekabul ediyor.

6- car kas (25 levelden yaklasik 30 tane.)
Kp kas gozlukleri sat. Hem rutbeli carin hem de gozlukleri satinca elinde paran olucak.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen exxon »

QYuSuFQ yazdı:Bir kaç yöntemi var;
1- ortam yap keyfine bak , yola git , x e git , stuarta git arkadaslarinla, madenleri sat.

2- 95 akceden 5 iksir al tanesi 400 bin' e sat, boylelikle 95 kurusa 2 m almis oluyorsun.

3- ortam yap arkadaslarindan yardim oste.

4- loncaya gir, lonca arttirici cekilsin, sahsi arttirici cek , plus al madende sabahla, bak o zaman kac maden oluyor.

5- car kas;
Kadim
Liderlik
Meran muc.
Dev komodo disi'ni sat
Yaklasik 60 m e tekabul ediyor.

6- car kas (25 levelden yaklasik 30 tane.)
Kp kas gozlukleri sat. Hem rutbeli carin hem de gozlukleri satinca elinde paran olucak.

6. madde bence cok iyi bir para kazanma yöntemi. Biraz zamanın varsa ve kpye yardım edecek birkaç arkadaşın varsa cok kolay şekilde köşeyi dönebilirsin. Ayrıca 30 tane 25 lvl car yaptıktan sonra önün açık. Hem gözlük çekip satabilirsin hem de 25 lvl karizma satabilirsin 30 tane şuan piyasayı bilmiyorum ama 200 binden alan olur bence tanesini.
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

QYuSuFQ yazdı:
Plus paket saf maden çekmende hiç bir etki yapmaz. Millete tavsiye vermeden önce kendin araştır biraz.
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Vay be o kadar buyuk bir acik ki...
Kendin arastir v.s gibi igneleyici sozlerde bulunuyorsun.
Aferin acigimi kapadigin icin tesekkurler.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614

“Genel Sohbet” sayfasına dön